reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

DZIEWCZYNY jedzenie się na mnie mści...:no:
chciałam zmiksować sobie truskawki a były zamożone na kamień, stwierdziłam ,że dodam tylko troszkę jogurtu i wyjdą mi takie półmrożone lodo-sorbet i zmiksowały się idealnie ,jak chciałam ale pękł mi blender,ąż dziurę w nim wyrwało.... a to philips , już rok temu kosztował kupę kasy, a części do niego :wściekła/y: wkur...jakby wydatków było mało..eh.. mężowi nnawet nie mówiłam, ale truskawki były przednie...

Monia na kazde sprzty tego rodzaju jest 2 lata gwarancji wiec jezeli kupilas go rok temu to mozna go oddac na gwarancje.

Ja juz tez mykam spac wiec kolorkowych :)

reklama
Kinia-gratulacje bardzo sie ciesze:)

dziewczyny ja tez mam profil na nk i jak ktos chce moge wyslac na priva i wasze tez dziewczyny poprosze jak nie macie nic przeciwko;-)

Olcia ja poproszę:)

widze betii ze należałaś do osób palących tak jak ja:) i co udało ci sie rzucić palenie??? bo mi na szczescie tak ale teraz walcze z moją siostra która tez jest w ciazy i jakos sie narazie nie zanosi na to aby chciała rzucić:(

dziewczynki bardzo się cieszę z naszej wymiany ;-) cudnie jest Was widzieć :) pozdrawiam ciepło i kolorowych snów życzę!!! papa cmok

ja też poproszę :)

Betii bardzo dziekuje za zaproszenie, zaraz sobie troszke ciebie podejrzę:)

no ja ciebie podglądałam ale troszkę no ale zaraz nadrobie hehhe jestesmy w tym samym wieku :)

Kinia-gratulacje bardzo sie ciesze:)

dziewczyny ja tez mam profil na nk i jak ktos chce moge wyslac na priva i wasze tez dziewczyny poprosze jak nie macie nic przeciwko;-)

ja też poproszę :)

Przeczytalam Wasze posty z calego dnia i normalnie złość mnie bierze na te ciagłe spory i nie wiem dlaczego, moze sie myle, ale ciagle widze ze skrzat sporo mieszasz tutaj. Nie lepiej poprostu przemilczec jesli masz inne zdanie:confused: Bo inaczej przy kazdej sprawie mozemy zaczac sie kłócic i prowadzic niepotrzebna dyskusje, ktorej zadnej z nas sa niepotrzebne.Kazda z nas ma swoje problemy i forum powinno byc oderwaniem od tej smutnej rzeczywistosci. Zycze wiecej spokoju i pozytywnej atmosfery tutaj:tak:
My dzisiaj bylismy na spacerku i zmarzlam przez ten zimny wiatr, brrr.... Pisałyście wczesniej ze Wasi faceci siedza przed kompem,a ja sie cieszyłam ze na szczescie nie mam tego problemu, bo zawsze moge wejsc na kompa kiedy chce... i moj jak na złość wczoraj przytargał jakąś gre od kumpla z pracy i dopiero teraz poszedl sie kapac to moge wejsc na kompa, bo takto on siedzi i gra:wściekła/y:Normalnie porazka z tymi facetami, jak dzieci:)

tak jestem za takimi wymianami :) można chociaż popatrzeć z kim mamy na codzień do czynienia :) heheh....prawda dziewczynki? :)

Jakby ktos chcial to ja tez mam profil na nk:)

no mój to tym graniem przebija napewno wszystkim waszych mężów heheh uwierz mi :) ja momentami mam dość :(

Olcia ja poproszę:)

widze betii ze należałaś do osób palących tak jak ja:) i co udało ci sie rzucić palenie??? bo mi na szczescie tak ale teraz walcze z moją siostra która tez jest w ciazy i jakos sie narazie nie zanosi na to aby chciała rzucić:(

tak ja paliłam ale tylko 2 lata...rzuciłam tak jak opis na zdjęciu na 2 tygodnie i wróciłam znowu do palenia i na 4 godziny przed zrobieniem testu jeszcze paliłam pamiętam o 4 rano zrobiłam test a o 24 spaliłam ostatniego papierosa...jak zobaczyłam 2 krechy to odrazu bez nika ki żuciłam bo nie mam sumienia truć mojego skarba :)...najgorsze co moze być naprwdę ....wyobrażasz se że moja koleżanka będzie na dniach rodzi pali paczkę fajek dziennie i ma to gdzieś że szkodzi dziecku :( jak to zobaczyłam to dałam jej taki ochrzan...no i co?????? pali dalej....ja nie mogę jak tam można truć dzieciaka już w łonie....no a moja siostra z drugim dzieckiem paliła pół paczki dziennie i urodziła zdrową dużą dziewczynę :) tylko teraz jest taka chudziutka bo niejadek z niej że heja potrafo godzinę jeść obiad :)

kurde nie wpisałam tam gdzie miało być heheh...no to jeszcze raz ja też jestem za takimi wymianami :) bo wiemy z kim mamy na codzień do czynienia :) heheh...prawda dziewczynki? :)

Ostatnia edycja:
święta racja :-) mój M się dziwi dlaczego ja jeszcze nie śpię (tak jak pisałam jestem dziś u mamy, więc z dala od M) ale tak mnie wciągnęła ta wymiana .. :-) cholercia... sama się dziwię dlaczego nie spię ;-)

beti masz calkowita racje w koncu dobrze wiedziec jak wyglada osoba z ktora piszemy bo tu tak strasznie anonimo:) no nic ja bede zmykac lulu bo moj D. dawno juz spi i sni o roznych stworach a ja przy kompie:) Jakby sie obudzil to bym dostala opieprz ze za malo spie i siedze do pozna:) takze slodkich snow dziewczyny:)

reklama
Do góry