nowaolka
Aktywna w BB
hahaha niestety nie,ale też bym takiego chciała hihihiihhi.Kolorowych.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Według pomiarów ma 12,4 cm.Gratulacje synusia, mam nadzieje , ze to byla Twoja wymarzona plec. Synusie to sa ulubiency mamusi. A jak dlugi jest juz synus w 16 tyg?
Ja juz tak , czesto nie korzystam z toalety , a w nocy wcale no moze raz. A badalas cukier we krwi? Przy podwyzszonym cukrze tak sie czesto oddaje mocz.Dziewczyny przejrzalam kilka stron wstecz i widzialam ze o moczu tam pisalyscie, tylko o bakteriach. Mnie na szczescie to nie spotkalo (odpukac) ale mam do was pytanie, jak czesto go oddajecie? Wiem ze smiesznie to brzmi ale u mnie to juz sie staje uciazliwe, czestotliwosc przerasta norme, a w nocy to juz nie wspomne.
Milego wieczorku
ojj..dziewczynki ja to pochlaniam jedzenie od zawsze bo moim marzeniem bylo przytyc tak do 48kg..ale coz..nie mozna miec wszystkiego..
zjadlam kolacje "bogate kanapki" z czym tylko sie dalo i nie moglam zmiescic do buzi hehe.. jabluszko, gruszke..i mam chec na lody)
A mnie tym razem w myciu okien rodzice wyręczyli. Przyjechali na weekend i wysprzątali generalnie cały dom
cześc dziewczynki... żeby nie było że sie nie odzywam ale jakoś nie mam za bardzo weny do pisania u nas trochę nerwowo bo amniopunkcja w piątek i cholernie sie boje o maluszki......... a w dodatku jestem igłofobiczką no ale nic odezwę się jakoś jak mi sie nastrój porawi
witam nowe mamusie .........buziaczki
Hejka Dziewczyny!
Miałam dzisiaj wizytę u lekarza i miałam kolejne usg no i wyszło, że bedzie ... CHŁOPAK
Pięknie się rozkraczył i pokazał swoje klejnociki
Rośnie zdrowo i wszystko w porządku.
Ginówa chciała mi dac zwolnienie z powodu czestych migren ale na razie nie chciałam bo w końcu to tylko 3 razy w tygodniu. Powiedziała mi, że w takim razie mam brac Paracetamol a jak on nie pomoże to Dolormin.
Następna wizyta za miesiąc.
Witam mamuśki....
HausFrau gratuluję synka....być może u mnie w czwartek też pokaże i moja lekarka wypatrzy....
Dziś u nas jest tak pięknie i słoneczko....Dziewczyny a wy co miesiąc robicie badania moczu,morfologii itd??? Pytam bo ja jak na razie zrobiłam tylko 1 raz takie badania do tej pory.....
dziewczynki mąż mi już wstawił suwaczki, jak się wam podobają?
LASKI a macie profile na NK lub face booku, bo chętnie bym wasze buźki pooglądała..
ja też mam proil na NK wiec mogę podać na priva