reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Dziewczyny przejrzalam kilka stron wstecz i widzialam ze o moczu tam pisalyscie, tylko o bakteriach. Mnie na szczescie to nie spotkalo (odpukac) ale mam do was pytanie, jak czesto go oddajecie? Wiem ze smiesznie to brzmi ale u mnie to juz sie staje uciazliwe, czestotliwosc przerasta norme, a w nocy to juz nie wspomne.
Milego wieczorku
Ja juz tak , czesto nie korzystam z toalety , a w nocy wcale no moze raz. A badalas cukier we krwi? Przy podwyzszonym cukrze tak sie czesto oddaje mocz.

DZIEWCZYNY jedzenie się na mnie mści...:no:
chciałam zmiksować sobie truskawki a były zamożone na kamień, stwierdziłam ,że dodam tylko troszkę jogurtu i wyjdą mi takie półmrożone lodo-sorbet i zmiksowały się idealnie ,jak chciałam ale pękł mi blender,ąż dziurę w nim wyrwało.... a to philips , już rok temu kosztował kupę kasy, a części do niego :wściekła/y: wkur...jakby wydatków było mało..eh.. mężowi nnawet nie mówiłam, ale truskawki były przednie...

a ja jestem w moim rodzinnym domku, tak jak pisałam wcześniej, przyjechałam do mamy żeby się nie smucała, że taka samiuteńka... i mam moje ukochane zwierzątka... gdybyście widziały minkę mojego psiaka... M by już powiedział "psiaka, dobre..." nic na to nie poradzę, że troszkę mu się urosło.. no może troszkę więcej :-D... ale póki co leży na ziemi i tylko patrzy jak tu wskoczyć na łóżko...jeszcze chwilkę go potrzymam.. :-)

OJ DZIEWCZYNY zjadłam prawie całą czekolade z orzechami i zaraz pękne:-)
ale jestem mega szczesliwa bo mój bejbik dał dzisiaj po raz pierwszy o sobie znac,co za niesamowite uczucie:-D no po tej czekoladzie tak mnie wali po brzuszku ze szok i musze wam powiedzieć ze dosc wyrazne sa te ruchy:szok:

A mnie tym razem w myciu okien rodzice wyręczyli. Przyjechali na weekend i wysprzątali generalnie cały dom :tak::tak::tak:

no zazdroszczę :-) może podam adres? wpadliby tez do mnie...:-D

cześc dziewczynki... żeby nie było że sie nie odzywam ale jakoś nie mam za bardzo weny do pisania u nas trochę nerwowo bo amniopunkcja w piątek i cholernie sie boje o maluszki......... a w dodatku jestem igłofobiczką no ale nic odezwę się jakoś jak mi sie nastrój porawi
witam nowe mamusie .........buziaczki

kochana bądż dobrej myśli trzymam kciuki :-)

Hejka Dziewczyny!
Miałam dzisiaj wizytę u lekarza i miałam kolejne usg no i wyszło, że bedzie ... CHŁOPAK
a115.gif
a115.gif
a115.gif

Pięknie się rozkraczył i pokazał swoje klejnociki :tak:
Rośnie zdrowo i wszystko w porządku.
Ginówa chciała mi dac zwolnienie z powodu czestych migren ale na razie nie chciałam bo w końcu to tylko 3 razy w tygodniu. Powiedziała mi, że w takim razie mam brac Paracetamol a jak on nie pomoże to Dolormin.
Następna wizyta za miesiąc.

wielkie gratki synka mój też chce chłopa :-D

Witam mamuśki....
HausFrau gratuluję synka....być może u mnie w czwartek też pokaże i moja lekarka wypatrzy....:tak:
Dziś u nas jest tak pięknie i słoneczko....Dziewczyny a wy co miesiąc robicie badania moczu,morfologii itd??? Pytam bo ja jak na razie zrobiłam tylko 1 raz takie badania do tej pory.....:cool2:

ja dostaje o wizytę czyli co miesiąc

dziewczynki mąż mi już wstawił suwaczki, jak się wam podobają?

super też muszę powiedzieć mojemu żeby mi wstawił bo ja to czarna blondynka heheh

LASKI a macie profile na NK lub face booku, bo chętnie bym wasze buźki pooglądała..

ja mam na nk jak chcesz to podam na privku

ja się witam po całym dniu...nie pisałam wcześniej bo wstałam o 10 po drugim śnie i sie szykowałam potem po dziewczyny do szkoły na mały spacere potem do mamy na obiad a na 18 mielismy zebranie wspólnoty..jak ja tego nie lubię ci ludzie tylko sie kłócą i nie ustalają nic :wściekła/y: i na samym zebraniu zeszło 3 godz :szok: a i tak wyszliśmy wczesniej bo już nie mogłam wysiedzieć na tych twardych krzesłach :no: no i takim oto sposobem wróciliśmy po 21 i jem sobie krajankę śledziową mniam mniam...:tak:

i dziewuszki nie kłóćcie się :-) już było tak miło od ostatniej jazdy a tu o na nowo coś :no:

dziewczynki widziałam dziś 7 bocianów :-)przyfrunęły na nasze osiedle bo niedaleko są domki jednorodzinne i tam mają gniazda...a jaką furorę zrobiły heheh nie było osoby co się nie patrzyła :tak:

reklama
Do góry