reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Jestem z powrotem. Pojechaliśmy z TŻ na większe zakupy, przy okazji Prakticer , bo robimy małe malowanie w moim mieszkaniu, na szczęście tylko malowanie, bo mieszkanie jest ładnie wyremontowane.
Kerna, owszem mam pessar, przyszedł kurierem przedwczoraj ( :-) ), Zakładają mi w poniedziałek. Może stąd to niedomówienie :-) Pytałam lekarza o mój tryb życia i później po założeniu- więc teraz i później żyć oszczędnie ale normalnie. Kłucia na wysokości majtek równiez mam, często jak za długo stoję czuję najbardziej, myślałam nie raz , że to może spodnie, albo rajtuzy, ale to jednak brzuszek. Jak wypoczywam bólu nie czuję.
Haszi, dziękuję za rady. Kurcze o jeździe samochodem nic mi nie mówił, ale coś w tym jest. Hmm.

Jeśli chodzi o owoce, to ja też słabo przyswajam...jedynie winogrono i twarde jabłka, z musu banana i spordycznie mrożone lub świeże truskawki. Żadnych pomarańczy, mandarynek...brrr Ale jem dużo ogórków, pomidorów, rzodkiewek,papryki chociaż wiem, że one teraz mało wartościowe , a nawet trącają chemią-ale na to mam ochotę. Po za tym słodycze...ech , bardzo mi się chce, niestety.
Kerna jestem za Twoją propozycją w kulinariach :-)

reklama
jeju a tak strasznie wyglądam :( pytałam lekarza powiedział że to juz 2 trymestr i nic nie zaszkodzi a jak ufarbuję to będę miała pewnie wyrzuty i myślówki czy wszystko z dzieckiem dobrze ....

beti..no jak lekarz ci mói że możesz to pewnie w drugim trym. faktycznie nie ma takiego zagrozenia:tak: a kup sobie tą farbę bez amoniaku i po kłopocie;-)
dobra dziewczyny czekam na resztę opini co do mojego pomysłu:tak:
Beniaminka no to faktycznie, pessar masz:-D:-D:-D dobrze, bo nie inwazyjnie przynajmniej.....:sorry2:

beti14011984 ja wczoraj farbowalam (rozjasnialam kolor) przedtem pytalam lekarza i nie ma zastrzezen , jak on to mowi to nie lata 60 ze farby sa tak toksyczne, ale chyba lepiej pojsc do fryzjera i zaznaczyc swoj stan lub jak pisza dziewczyny lagodna farba walnac kolor, powiem ci ze ja czuje sie od razu lepiej

Co do pomysłu kerny jestem za. A teraz sobie oglądałam "kuchenne rewolucje Magdy Gessler" i uśmiałam sie po pachy. Jak ją widze w akcji to mi sie praktyki w hotelu przypominają z Piotrem - szefem kuchni w roli głównej. Nie samowicie było patrzeć jak ustawia do pionu całą kuchnie.
Dziewczyny gdzie można kupić dobry tani ciśnieniomierz elektroniczny?

betii cos ostatnio reklamowali w tv farby które koloryzuja w 10 min, a te które sie trzyma na głowie krótko mniej szkodza. Tylko nie wem czy ta jest bez amoniaku.

Co do pomysłu kerny jestem za. A teraz sobie oglądałam "kuchenne rewolucje Magdy Gessler" i uśmiałam sie po pachy. Jak ją widze w akcji to mi sie praktyki w hotelu przypominają z Piotrem - szefem kuchni w roli głównej. Nie samowicie było patrzeć jak ustawia do pionu całą kuchnie.
Dziewczyny gdzie można kupić dobry tani ciśnieniomierz elektroniczny?

Najtaniej wysyłkowe apteki, allegro tutaj szukaj bez wysyłki do odbioru na miejscu, gdzies blosko siebie, bo z wysyłką to wyjdzie na jedno co apteka stacjonarna.Aha, jeszcze sklepy medyczne, rehabilitacyjne.

kurcze któaś firma zrobiłą kilak miesięcy temu farbe normalną a bez amoniaku..ale za cholere nie pamiętam nazwy..ale jakaś znana i często reklamowana:tak: coś typu loreal albo garnier..któraś z tych:tak:

reklama
Do góry