reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

wiesz miedzy naszymi jest ponad rok roznicy
jak mala byla taka mala jak Twoj maly to tez nie dawala duzo posiedzec i wrecz odciagala mnie wiec wcale Ci sie nie dziwie

reklama
Dzien dobry
Ja dzisiaj tez zaczelam dzien z bolem glowy,teraz czekam na meza z obiadem ale cos mi sie zdaje ze bedzie to kolacja
Moi goscie juz pojechali, fryzjerka byla ,wkoncu wygladam jak czlowiek
W srode wizyta a ja juz lapie nerwy , pewnie dlatego ze teraz jest po miesiacu a zawsze mialam co poltora-dwa tygodnie

sylwia będzie dobrze i już
kerna Tymek ma teraz zajawkę na zabawki brata które są zakazane hehe więc jak dostanie np. ukochanego robota to siedzi i siedzi.
No ale też mi nie daje siedzieć tylko ma drastyczne metody- zamknięcie klapy laptopa lub wyciągnięcie kabla- co będzie się z mamą kłócił tak więc jak nie śpi albo nie jest mocno zajęty to nawet nie siadam.
Daj znać jak będziesz na zakupkach, może chociaż na kawce się spotkamy.

Hehe a tak z moich małych pasji i jak wdać nie tylko moich onet
Wózki wychodzą z mody. Czas na nosidła - - - Onet.pl Dziecko

ooł robot już nie jest fajny idziemy am am

dziewczyny, a ja mam propozycję. Napiszcie co o tym sądzicie. Co Wy na to, żeby zamiast dodawać posty w wątku kulinarmnym typu "fajnie brzmi" "na pewno jest smaczne" itp dodać np podziękowanie za przpis? Wtedy wszsytkie będziemy wiedziały, że przepis jest godny uwagi i sprawdzony? chcę tylko usprawnić nasze forum i jak naskłada się więcej przepisów, to automatycznie więcej stron i więcej szukania, bo między każdym przepisem będą tego typu posty. A skoro jest opcja podziękowania to można to wykorzystać. Pozostawiam Waszej ocenie, piszcie mi najlepiej na pw albo na głównym, jak chcecie. Jak zgadzacie sie ze mna to posprzątam pozostałe posty, a jeśli któraś z Was już próbowałą danych przepisów to może podziękować:tak:

Jestem tak zmeczona, ze juz nie wyrabiam bylam na zakupach, zrobilam obiad, umylam okna i prasowalam przez prawie 3 godziny kregoslup mi zaraz peknie:/ Ide sie polozyc bo nie dam rady :(
A co do propozycji kerny jestem za:)
Po za tym glowa mnie boli i chyba bedzie padlo, bo gdzies zachmurzone niebo jest:/

Oj widzę że kulinarna sobota pi włosku :)
Ja jak zwykle co sobotę obżeram się, zjadłam 2 skibki razowca, obiad i 4 kawałki karpatki !!!!!!!!!!!!! Masakra !!!!
No ale jest 18 i już grzecznie nic nie zjem :) Zawsze tak mam w soboty, czuję się wyluzowana i mam apetyt :)
Na jutro zaplanowałam rybkę wg przepisu którejś z was w sosie śmietanowo - koperkowym :) A karpatki już nie zjem, dosyć bo dupsko rośnie.

właśnie pokroiłam warzywa do krajanki bo oczywiście zasnęłam i obudziłam się przed 18 :szok: jakos mnie tak strasznie muli ostatnio...no i czekam aż rybka się wymoczy bo taka słona kupiłam że nie wiem...:no:........
powiedzcie mi dziewczyny mam już taki big odrost na głowie że wstyd no i tak od kilku dni medytuję czy mogę pofarbować...mam czarną farbę palette........doradzicie coś? ;-)
Kerna ja jestem za Twoją propozycją :-)

reklama
beti wiesz....jest sporo w tym temacie opinii i niedawno była rozmowa w temacie farbowania. Co zapamiętałam, to że ciemne farby są najgorsze przez jakies tam składniki. Ja co do farbowania jestem anty bo chce zaoszczędzić dziecku świństw. Ale są też babki co farbują i rodzą przecież dorwe maluchy:tak: a może farbe bez amoniaku?? PAleta jest mocna farbą:dry:

Do góry