reklama
_koRba_
Fanka BB :)
witam wieczornie, co do cisnieniomierza Skrzat widze ,ze jestes z lubonia wiec jak chcesz to obok mnie w poznaniu na wildzie jest taki sklep z takimi sprzetami to moge w poniedzialek isc zajrzec po ile maja i jakie Ja dzis mialam dzien pizamkowy jak to stwierdzila moja mama Pozwolilam sobie dzis poleniuchowac w wyrku bo cos mnie przeziebienie chyba bierze wiec nawet sie nie przebieralam zrobilam obiadek w pizamce i ulozylam juz wszystko po remoncie. Teraz tez siedze sobie w wyrku i ogladam filmik ,przy okazji zagladajac tutaj i z niesmialoscia dodalam zdjecie swojego brzuszka - tylko cos duze zdjecie wyszlo
paulka24
co do nocnego spania to ja najlepiej się wysypiam jak mój ma nocke, sama na wielkim łożu, a ze w tym tygodniu akurat ma nocke wiec szalałam
a co do uciążliwych sąsiadów to wkoło nas rewelka, normalnie jak na balu seniora, zero dzieci w klatce, my jedyni młodzi, wiec klatka ożyje we wrześniu, jak sie z sąsiedztwem nowy lokator przywita
a farbowałam włosy juz chyba z miesiąc temu, odrazu lepiej sie poczułam, wiec śmiało wywołujcie urodę
a co do uciążliwych sąsiadów to wkoło nas rewelka, normalnie jak na balu seniora, zero dzieci w klatce, my jedyni młodzi, wiec klatka ożyje we wrześniu, jak sie z sąsiedztwem nowy lokator przywita
a farbowałam włosy juz chyba z miesiąc temu, odrazu lepiej sie poczułam, wiec śmiało wywołujcie urodę
Anja78
matka superstar
witam sie z wieczora
deszczowo i cieplo i leb mi dzis peka ale widze ,ze dzis nie tylko mi
ja tez za 2-3 tyg walne sobie jakis brazik walne,niestety u mnie juz siwizna ( jestem po przejsciach:-()
i farba bez amoniaku nie da rady,
w ciemnych jest tez niestety olow, ale mysle,ze jak ie 1-2 zafarbuje w ciazy to nie powinno miec jakiegos negatywnego skutku
ja mam nadal mdolsci i chyba bede musiala witaminy jakies kupic bo sie mizernie czuje
zycze wszystkim sytego i milego lekendu
deszczowo i cieplo i leb mi dzis peka ale widze ,ze dzis nie tylko mi
ja tez za 2-3 tyg walne sobie jakis brazik walne,niestety u mnie juz siwizna ( jestem po przejsciach:-()
i farba bez amoniaku nie da rady,
w ciemnych jest tez niestety olow, ale mysle,ze jak ie 1-2 zafarbuje w ciazy to nie powinno miec jakiegos negatywnego skutku
ja mam nadal mdolsci i chyba bede musiala witaminy jakies kupic bo sie mizernie czuje
zycze wszystkim sytego i milego lekendu
beti14011984
no a ja się tak najadłam że heja
ale pyszne było już dziś napewno nic nie zjem...jeszce troszku i kompu trzeba...
ale pyszne było już dziś napewno nic nie zjem...jeszce troszku i kompu trzeba...
skrzat910
żyje dla nowego życia
_koRba_
no ja sie postaram w poniedzialek po uczelni zajsc i zobaczyc
skrzat910
żyje dla nowego życia
Mi farbowanie odradza fryzjerka bo straszne dziwnie mi w ciąży łapią ale i tak farbowałam po jakieś 2 razy w każdej ciąży- na błąd.
Teraz przerzuciłam się na szampony koloryzujące do tego czerwonawe kasztany.:-) ale iewiem czy nie zetnę się na krótko to wtedy wracam do naturalnych.
kerna pomysł super
magi łyknij sobie może wapno na wszelki wypadek..
kasia wow ale masz powera
tosia ja tez taki ból miałam ale cię nie pociesze bo miałam stan zapalny. Ale może to jednak normalne. Przepraszam, że denerwuje Ale może miałaś cytologie i wszystko było ok.
M usypia zbója zaraz film będziemy oglądać :-)
Branoc
Teraz przerzuciłam się na szampony koloryzujące do tego czerwonawe kasztany.:-) ale iewiem czy nie zetnę się na krótko to wtedy wracam do naturalnych.
kerna pomysł super
magi łyknij sobie może wapno na wszelki wypadek..
kasia wow ale masz powera
tosia ja tez taki ból miałam ale cię nie pociesze bo miałam stan zapalny. Ale może to jednak normalne. Przepraszam, że denerwuje Ale może miałaś cytologie i wszystko było ok.
M usypia zbója zaraz film będziemy oglądać :-)
Branoc
reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
tosia dziwny ten ból na pępku....czyli tak jakby na dnie macicy?? No Haszi Cie straszyć nie chce, ja też ale taki piekacy ból czułam wtedy jak miałam te plamienia na początku. Ale nie był to aż taki ból nie do wytrzymania... po porstu dziwnie piekło, na drugi dzień miałam plamienia. ale tu Cie uspokoję bo te plamienia miałam w terminie spodziewanej @
Wiesz jak nic Ci nie bedzie to spokojnie, w poniedz. zawsze mozesz sobie zadzwonić do gina. W ciąży niestety jest masa niewyjaśnionych i dziwnych bóli które nie maja wpływu na ciążęwiem i tak Cie nastraszyłam...ale po prostu proponuję zaczerpnąć wiedzy i będziesz dużo spokojniejsza.
Wiesz jak nic Ci nie bedzie to spokojnie, w poniedz. zawsze mozesz sobie zadzwonić do gina. W ciąży niestety jest masa niewyjaśnionych i dziwnych bóli które nie maja wpływu na ciążęwiem i tak Cie nastraszyłam...ale po prostu proponuję zaczerpnąć wiedzy i będziesz dużo spokojniejsza.