reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
witam wieczornie, co do cisnieniomierza Skrzat widze ,ze jestes z lubonia wiec jak chcesz to obok mnie w poznaniu na wildzie jest taki sklep z takimi sprzetami to moge w poniedzialek isc zajrzec po ile maja i jakie :) Ja dzis mialam dzien pizamkowy jak to stwierdzila moja mama :) Pozwolilam sobie dzis poleniuchowac w wyrku bo cos mnie przeziebienie chyba bierze wiec nawet sie nie przebieralam :) zrobilam obiadek w pizamce i ulozylam juz wszystko po remoncie. Teraz tez siedze sobie w wyrku i ogladam filmik ,przy okazji zagladajac tutaj i z niesmialoscia dodalam zdjecie swojego brzuszka - tylko cos duze zdjecie wyszlo :)

co do nocnego spania to ja najlepiej się wysypiam jak mój ma nocke, sama na wielkim łożu, a ze w tym tygodniu akurat ma nocke wiec szalałam :)
a co do uciążliwych sąsiadów to wkoło nas rewelka, normalnie jak na balu seniora, zero dzieci w klatce, my jedyni młodzi, wiec klatka ożyje we wrześniu, jak sie z sąsiedztwem nowy lokator przywita
a farbowałam włosy juz chyba z miesiąc temu, odrazu lepiej sie poczułam, wiec śmiało wywołujcie urodę :)

witam sie z wieczora

deszczowo i cieplo i leb mi dzis peka:baffled: ale widze ,ze dzis nie tylko mi:sorry2:

ja tez za 2-3 tyg walne sobie jakis brazik walne,niestety u mnie juz siwizna ( jestem po przejsciach:-()
i farba bez amoniaku nie da rady,:no:
w ciemnych jest tez niestety olow, ale mysle,ze jak ie 1-2 zafarbuje w ciazy to nie powinno miec jakiegos negatywnego skutku:confused::sorry2:

ja mam nadal mdolsci i chyba bede musiala witaminy jakies kupic bo sie mizernie czuje:baffled:

zycze wszystkim sytego i milego lekendu:tak:

Mi farbowanie odradza fryzjerka:-D bo straszne dziwnie mi w ciąży łapią ale i tak farbowałam po jakieś 2 razy w każdej ciąży- na błąd.
Teraz przerzuciłam się na szampony koloryzujące do tego czerwonawe kasztany.:-) ale iewiem czy nie zetnę się na krótko to wtedy wracam do naturalnych.
kerna pomysł super
magi łyknij sobie może wapno na wszelki wypadek..:tak:
kasia wow ale masz powera
tosia ja tez taki ból miałam ale cię nie pociesze bo miałam stan zapalny. Ale może to jednak normalne. Przepraszam, że denerwuje:zawstydzona/y: Ale może miałaś cytologie i wszystko było ok.

M usypia zbója zaraz film będziemy oglądać :-)
Branoc

reklama
tosia dziwny ten ból:baffled::baffled::baffled: na pępku....czyli tak jakby na dnie macicy?? No Haszi Cie straszyć nie chce, ja też ale taki piekacy ból czułam wtedy jak miałam te plamienia na początku. Ale nie był to aż taki ból nie do wytrzymania... po porstu dziwnie piekło, na drugi dzień miałam plamienia. ale tu Cie uspokoję bo te plamienia miałam w terminie spodziewanej @:tak:
Wiesz jak nic Ci nie bedzie to spokojnie, w poniedz. zawsze mozesz sobie zadzwonić do gina. W ciąży niestety jest masa niewyjaśnionych i dziwnych bóli które nie maja wpływu na ciążę:tak::tak::tak:wiem i tak Cie nastraszyłam...ale po prostu proponuję zaczerpnąć wiedzy i będziesz dużo spokojniejsza.:tak:

Do góry