reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Dzien dobry dziewczynki, o 11 mam wizyte juz w zasadzie jestem gotowa. Szpital mam pod nosem, samochodem 5 minut. Jestem maksymalnie zestresowana !! Zaraz chyba siade na kibel z tego wszystkiego! Masakra! Odezwe sie potem buziale!!

reklama
Dzien dobry dziewczynki, o 11 mam wizyte juz w zasadzie jestem gotowa. Szpital mam pod nosem, samochodem 5 minut. Jestem maksymalnie zestresowana !! Zaraz chyba siade na kibel z tego wszystkiego! Masakra! Odezwe sie potem buziale!!

Nie martw sie na pewno bedzie dobrze ja wczoraj sie tak stresowalam ze cisnienie mi u lekarza skoczylo na 138/80 :tak:

POWODZENIA!!!:-)

Witam sniadaniowo ze sniegiem za oknem :( mamy -3 ale swieci slonce ,wiec napewno pozniej bedzie cieplo. Wczoraj wieczorem wyslalm malza po proszek do prania i co ? przyniosl 700 chusteczek baby fresh papmersa i 2 smoczki bo akurat spotkla kolege i ten mu tak poradzil :) oj ci faceci :) Z jednej strony sie ciesze ze malz sie stara ,ale z drugiej .... to przeciez jeszcze pol roku :)

Witam dziewczynki;)
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty;)
Pierwszy raz dzisiaj dopiero poczulam co Wy biedne przechodzicie od poczatku. Otoz rano pojechalam na badania (m.in obciazenie glukoza) i po 15 minutach od wypicia tego ochydnego swinstwa jak wysiadlam pod blokiem to chyba cale osiedle widzialo jak mna rzuca. Wstyd jak cholera pod swoim blokiem haftowalam jak kot. Cos okropnego. Niestety w pon musze powtorzyc to wstretne badanie, tym razem sprobuje z cytryna, chociaz juz sie nastawiam ze bedzie powtorka z dzisiejeszego. A Wy macie jakies zlote rady jak to przejsc???
Milego dnia zycze:)

Witam dziewczynki!
A ja znowu przeziębiona, wcześniej katar miałam i jakoś się z nim uporałam a teraz gardło strasznie boli ;( I w ogóle strasznie nie do życia jestem...
Także robię sobie herbatkę i wracam do łóżeczka.
Do usłyszenia!
Wiesz ja tez mam niesamowity bol gardla i katar chyba zaczne kuracje czosnkowa.
witam mamusie ja się dziś z rana zaniepokoiłam i jeszcze mi nie minęło coś pobolewa mnie brzuch tak jakby cała lewa strona co to może być?
Mi lekarka przepisala na takie bole magnes dwa razy dziennie i przeszlo ale mysle , ze powinnas badanie moczu zrobic bo to moga byc nie skurcze tylko drogi moczowe.

Dziewczyny a co do wstawiania suwaczkow Kerna to opisala w watku regulamin i instrucje poruszania sie po forum. Przeczytajcie ten watek prosze :-D

Gizela79 widze ze tez jestes z zar;) Do jakiego lekarza chodzisz i na kiedy masz termin? Moze jak sie cieplej zrobi razem na spacerki bedziemy chodzic? Pozdrawiam;)

Witam dziewczynki;)
Pierwszy raz dzisiaj dopiero poczulam co Wy biedne przechodzicie od poczatku. Otoz rano pojechalam na badania (m.in obciazenie glukoza) i po 15 minutach od wypicia tego ochydnego swinstwa jak wysiadlam pod blokiem to chyba cale osiedle widzialo jak mna rzuca. Wstyd jak cholera pod swoim blokiem haftowalam jak kot. Cos okropnego. Niestety w pon musze powtorzyc to wstretne badanie, tym razem sprobuje z cytryna, chociaz juz sie nastawiam ze bedzie powtorka z dzisiejeszego. A Wy macie jakies zlote rady jak to przejsc???

podobno trzeba tą glukozę bardzo rozcieńczyć wtedy łatwiej przechodzi przez gardło ;-)

Witam dziewczynki;)
A dlaczego masz tak wczesnie robione te badania wyszly ci zle wyniki z krwi? Z tego co wiem to test robi sie dopiero ok 20 tyg.

:-):-):-) Jeszcze kilka slow o mojej wczorajszej wizycie!!!! Jestem mega szczęsliwa:tak: dzidziuś zdrowiutki powiedzial lekarz przeziernosc ok nt 1.7 długosc malenstwa 6.84 cm a to wg wymiarow 13 tyd. + 1 dzien :happy2: serducho super ,główka mozg brzusio nóżki tez ,nawet nie macie pojecia jak mnie to uspokoiło :tak::tak::tak: nawet wstępnie dowiedzielismy sie ze na 80 % to bedzie dziewczynka!!!!
potwierdzi to przy następniej wizycie ale bardzo prawdopodobne ze bedziemy mieli parkę :-D:-D:-D
najwazniejsze to i tak ze wszystko zdrowiutkie :-).Dzis to nawet nabralam ochoty na zakupy ciuszkow ciazowych bo juz nie mieszce sie w wiekszość ciuchow ;-)

Wszytkim życze rownie udanych wizyt !!!! Milego dzionka i do uslyszenia..............:-)

reklama
dzięki Saraa ja właściwie mialam ostatnio stwierdzone bakterie w moczu teraz czekam na wyniki posiewu już lecze te bakterie od ok miesiąca i mi nic nie pomaga ani sama żurawina ani tabletki miałam też jakieś globulki i nic co ja mam robić?

Do góry