reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Dzien dobry dziewczynki, o 11 mam wizyte juz w zasadzie jestem gotowa. Szpital mam pod nosem, samochodem 5 minut. Jestem maksymalnie zestresowana !! Zaraz chyba siade na kibel z tego wszystkiego! Masakra! Odezwe sie potem buziale!!

reklama
Dzien dobry dziewczynki, o 11 mam wizyte juz w zasadzie jestem gotowa. Szpital mam pod nosem, samochodem 5 minut. Jestem maksymalnie zestresowana !! Zaraz chyba siade na kibel z tego wszystkiego! Masakra! Odezwe sie potem buziale!!

Nie martw sie na pewno bedzie dobrze ja wczoraj sie tak stresowalam ze cisnienie mi u lekarza skoczylo na 138/80 :tak:

POWODZENIA!!!:-)

Witam sniadaniowo ze sniegiem za oknem :( mamy -3 ale swieci slonce ,wiec napewno pozniej bedzie cieplo. Wczoraj wieczorem wyslalm malza po proszek do prania i co ? przyniosl 700 chusteczek baby fresh papmersa i 2 smoczki bo akurat spotkla kolege i ten mu tak poradzil :) oj ci faceci :) Z jednej strony sie ciesze ze malz sie stara ,ale z drugiej .... to przeciez jeszcze pol roku :)

Witam dziewczynki;)
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty;)
Pierwszy raz dzisiaj dopiero poczulam co Wy biedne przechodzicie od poczatku. Otoz rano pojechalam na badania (m.in obciazenie glukoza) i po 15 minutach od wypicia tego ochydnego swinstwa jak wysiadlam pod blokiem to chyba cale osiedle widzialo jak mna rzuca. Wstyd jak cholera pod swoim blokiem haftowalam jak kot. Cos okropnego. Niestety w pon musze powtorzyc to wstretne badanie, tym razem sprobuje z cytryna, chociaz juz sie nastawiam ze bedzie powtorka z dzisiejeszego. A Wy macie jakies zlote rady jak to przejsc???
Milego dnia zycze:)

Witam dziewczynki!
A ja znowu przeziębiona, wcześniej katar miałam i jakoś się z nim uporałam a teraz gardło strasznie boli ;( I w ogóle strasznie nie do życia jestem...
Także robię sobie herbatkę i wracam do łóżeczka.
Do usłyszenia!
Wiesz ja tez mam niesamowity bol gardla i katar chyba zaczne kuracje czosnkowa.
witam mamusie ja się dziś z rana zaniepokoiłam i jeszcze mi nie minęło coś pobolewa mnie brzuch tak jakby cała lewa strona co to może być?
Mi lekarka przepisala na takie bole magnes dwa razy dziennie i przeszlo ale mysle , ze powinnas badanie moczu zrobic bo to moga byc nie skurcze tylko drogi moczowe.

Dziewczyny a co do wstawiania suwaczkow Kerna to opisala w watku regulamin i instrucje poruszania sie po forum. Przeczytajcie ten watek prosze :-D

Gizela79 widze ze tez jestes z zar;) Do jakiego lekarza chodzisz i na kiedy masz termin? Moze jak sie cieplej zrobi razem na spacerki bedziemy chodzic? Pozdrawiam;)

Witam dziewczynki;)
Pierwszy raz dzisiaj dopiero poczulam co Wy biedne przechodzicie od poczatku. Otoz rano pojechalam na badania (m.in obciazenie glukoza) i po 15 minutach od wypicia tego ochydnego swinstwa jak wysiadlam pod blokiem to chyba cale osiedle widzialo jak mna rzuca. Wstyd jak cholera pod swoim blokiem haftowalam jak kot. Cos okropnego. Niestety w pon musze powtorzyc to wstretne badanie, tym razem sprobuje z cytryna, chociaz juz sie nastawiam ze bedzie powtorka z dzisiejeszego. A Wy macie jakies zlote rady jak to przejsc???

podobno trzeba tą glukozę bardzo rozcieńczyć wtedy łatwiej przechodzi przez gardło ;-)

Witam dziewczynki;)
A dlaczego masz tak wczesnie robione te badania wyszly ci zle wyniki z krwi? Z tego co wiem to test robi sie dopiero ok 20 tyg.

:-):-):-) Jeszcze kilka slow o mojej wczorajszej wizycie!!!! Jestem mega szczęsliwa:tak: dzidziuś zdrowiutki powiedzial lekarz przeziernosc ok nt 1.7 długosc malenstwa 6.84 cm a to wg wymiarow 13 tyd. + 1 dzien :happy2: serducho super ,główka mozg brzusio nóżki tez ,nawet nie macie pojecia jak mnie to uspokoiło :tak::tak::tak: nawet wstępnie dowiedzielismy sie ze na 80 % to bedzie dziewczynka!!!!
potwierdzi to przy następniej wizycie ale bardzo prawdopodobne ze bedziemy mieli parkę :-D:-D:-D
najwazniejsze to i tak ze wszystko zdrowiutkie :-).Dzis to nawet nabralam ochoty na zakupy ciuszkow ciazowych bo juz nie mieszce sie w wiekszość ciuchow ;-)

Wszytkim życze rownie udanych wizyt !!!! Milego dzionka i do uslyszenia..............:-)

reklama
dzięki Saraa ja właściwie mialam ostatnio stwierdzone bakterie w moczu teraz czekam na wyniki posiewu już lecze te bakterie od ok miesiąca i mi nic nie pomaga ani sama żurawina ani tabletki miałam też jakieś globulki i nic co ja mam robić?

Do góry