reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Witam przy herbatce z cytrynką...ja też na nóżkach bo dziś musiałam złożyć podpis w bezrobotnym-miałam zaświadczenie,że jestem w ciąży a ta pani chce ode mnie L4-szok....przecież i tak nikt mnie nie przyjmie do pracy,a i jestem bez prawa do zasiłku.....Tak sie na nią wkurzyłam powiedziałam jej ,ze mogę iść do pacy,ale kto mnie przyjmie....????a ona ciąża to nie choroba...a ja jej ,że wiem,tylko,że jak mnie zgłoszą do pracy to proszę napisać,że jestem w ciąży.....i niestety muszę jej donieść L4...kurczę jak siedziałam na swoją kolej tyle melin(pijaków) było i tam ani be ani ce podpis proszę w czerwcu a ja....co miesiąć z L4!!!!! i mówią,ze kobieta w ciąży jest chroniona....

witam z rana.
Humor nawet niezły pomimo.... boję się ale staram się nie myśleć bo przecież zwariuję!! KAżde ukłucie na dole doprowadza mnie do szału, że pewnie szyjka nadal sie skraca:baffled: mam dosć i wrzuciłam na luz...nie takie szyjki i ciaże ratowano i zdrowe dzieci sie rodziły wiec jest ok!!!;-)

Kasialle pisz o czym chcesz, przecież tu mozemy gadać o wszsytkim a nie tylko o rzyganku;-);-);-)
Co do smoka to na szczęście nie wiem jak to jest, bo wszsytko starałam sie odstawić na tyle wcześnie, żeby nie mieć problemu. Cyc w 7 m-cu ale to juz z inego powodu niestety, butla jak skończył rok i wszytko nam gładko poszło..a butle uwielbiał:tak: teraz nie mozesz się poddać i jak będzie wrzask to wiesz co moja mama robiła?? Przedziurawiła smoka, zrobił sie flak i tkaiego dawała. Oczywiście był wrzask i rzucanie nim o ściane bo smoczek be, ale pomogło. Kilka dni i będzie spokój zobaczysz:tak::tak::tak:

dziewczynom gratuluje udanych wizyt:tak::tak::tak:
Hausfrau...no prosze cie,.,zima...no ale wczoraj u mnie -4:szok:... a ja kupiłam sobie narzyce na okno:tak:
nie wiem co jeszcze miałam pisać......

Witam dziewczynki!
A ja znowu przeziębiona, wcześniej katar miałam i jakoś się z nim uporałam a teraz gardło strasznie boli ;( I w ogóle strasznie nie do życia jestem...
Także robię sobie herbatkę i wracam do łóżeczka.
Do usłyszenia!

Witam z ranka!!
Dobrze ze dzisaj poatek jutro chociarz pospimy dluzej:))
U nas z rana sloneczko chociarz temperatura zerowa.
Juz po sniadanku ale chyba jeszcze herbatke sobie zrobie po pic mi sie chce.
Milego dnia!!

witam mamusie ja się dziś z rana zaniepokoiłam i jeszcze mi nie minęło coś pobolewa mnie brzuch tak jakby cała lewa strona co to może być?

reklama
olga dzięki wielkie za słowa otuchy..a nie pamiętam ile dni leżałaś w szpitalu???
mnie stresuje to, że Michał nie zostanie z tatą..on musi iść do pracy i koniec kropka. Jeszcze nie wiem z kim go zostawię....
Kerna, ja 3 dni byłam w szpitalu. Ja mam o tyle dobrze, że mąż ma swoją firmę, więc kilka dni wolnego to nie problem.
A kiedy idziesz na zabieg?
oj wy tu o ciuchach...ja sie tak zastanawiam jak będzie dziewczynka to będę ostro odsprzedawać ciuchy po Michale:-) marzy mi sie mała księżniczka w słodkiej sukieneczce....oj marzy:rofl2:
Mi też marzy się mała księżniczka z blond loczkami :-) cud miód :-)
Otóż postanowiliśmy dziś o odstawieniu smoka naszemu synusiowi, do tej pory nie mogę dojść do siebie :no: Pół godziny przed zaśnięciem takiego płaczu że serce omal mi nie pękło, a może i pękło...
...
Kasialle, gratuluję wytrwałości. Ja tez bym chciała Jasia odzwyczaić, ale widzę, że mu to ssanie jest jeszcze potrzebne, wolę żeby ssał smoczek, niż miałby palce memłać...No ale z drugiej strony też myślę, że jak go niedługo nie odzywczaję, to jak się dzidzia pojawi ze smoczkiem, to już nie będzie mowy o odstawieniu..Daj znać jak mały już przestanie sie domagać :-) może i ja spróbuję.

Do góry