Podobno jutro i w niedzielę powrót zimy ...
Witam w piątkowy ranek. Hausfrau u nas już dzisiaj śniegiem sypnęło:-(
A już liczyłam na wiosne i spacerki....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podobno jutro i w niedzielę powrót zimy ...
Kerna, ja 3 dni byłam w szpitalu. Ja mam o tyle dobrze, że mąż ma swoją firmę, więc kilka dni wolnego to nie problem.olga dzięki wielkie za słowa otuchy..a nie pamiętam ile dni leżałaś w szpitalu???
mnie stresuje to, że Michał nie zostanie z tatą..on musi iść do pracy i koniec kropka. Jeszcze nie wiem z kim go zostawię....
Mi też marzy się mała księżniczka z blond loczkami :-) cud miód :-)oj wy tu o ciuchach...ja sie tak zastanawiam jak będzie dziewczynka to będę ostro odsprzedawać ciuchy po Michale:-) marzy mi sie mała księżniczka w słodkiej sukieneczce....oj marzy
Kasialle, gratuluję wytrwałości. Ja tez bym chciała Jasia odzwyczaić, ale widzę, że mu to ssanie jest jeszcze potrzebne, wolę żeby ssał smoczek, niż miałby palce memłać...No ale z drugiej strony też myślę, że jak go niedługo nie odzywczaję, to jak się dzidzia pojawi ze smoczkiem, to już nie będzie mowy o odstawieniu..Daj znać jak mały już przestanie sie domagać :-) może i ja spróbuję.Otóż postanowiliśmy dziś o odstawieniu smoka naszemu synusiowi, do tej pory nie mogę dojść do siebie Pół godziny przed zaśnięciem takiego płaczu że serce omal mi nie pękło, a może i pękło...
...