reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Kerna tulam ....
Kasiona co u Ciebie jak chlopaki ???
Madzik gratuluje cöreczki !!!

Wczoraj moja najmlodsza skonczyla 3 miesiace -dziewczyny ja mam w domu KRASNOLUDKA !!!!!:szok: wazy zaledwie 5KG i ma tylko 56 cm.... Jej siostry byly w tym wieku o 1,5kg ciezsze i o6-7 cm wieksze....Do jedzenia to trzeba ksiezniczne budzic bo najchetniej to jadlaby 2 razy dziennie jedyny plus to ze juz od ponad miesiaca przesypia nocki .... Pozdrowka!!!

Mary.jpg

Załączniki

• Mary.jpg
    Mary.jpg
    66,1 KB · Wyświetleń: 107
Ostatnia edycja:
Część dziewczyny! Pamiętacie mnie jeszcze? Co u was? U mnie dużo zmian oczywiście na lepsze!:-) jak wasze skarby? Całuje was!:-*

Hej Mamusie...chyba mnie pamiętacie?...u nas wiele zmian....
Kerna bardzo mi przykro nawet nie wiedziałam.... :(...tulę,bo cóż mogę powiedzieć:(
A my wyemigrowaliśmy...mieszkamy w Niemczech,synek-Michas chodzi od marca do przedszkola tutaj i nie było problemów z aklimatyzacją:-)
Uczy się chłopak języka i lepiej mu to idzie niż tatusiowi....ja to już w miarę szprecham:-),pracuję,mąż też i jakoś do przodu....staramy się o rodzeństwo dla Michasia....:-) latka uciekają a moje dziecko coraz starsze....Michas jest bardzo aktywny-wszędzie go pelno...zawsze jak on to mówi "buba"jest każdego dnia...jak nie siniaki,to rozwalona glowa,ucho,ręka,noga itp. :p
Nie odzywałam się bo emgracja wcale do łatwych nie należy....pozdrawiam wszystkie mamusie :)

hej dziewczyny:)) a mnie ktoś pamięta?? :D u nas też jakoś się kręci. Dawidek chodzi do przedszkola i jest zadowolony, ja siedzę w domu i pilnuję spraw remontowych bo zaczęliśmy ogromną przeróbkę tzw remont kapitalny i trochę się dzieje.

Witam
Nasz Michaś też zacząl przygode przedszkolną.
Na razie jest w miarę chociaż rano łezki czasami są

Poza tym trochę nam choruje
Na szczęscie ta jedna nerka którą ma rozwija się prawidłowo

Obecnie przechodzi jakis bunt 4 latka bo sie po prostu zwyczaje nie słucha. na szczęscie tylko w domu bo w przedszkolu ok

Z jedzeniem ......... można raczej mowic , że więcej nie lubi niż chce jeść

hej

Małgoś, Calineczka ale fajnie Was znów "usłyszeć":-)

Małgoś to szybkiego remontu życzę. Moja sis też robiła kapitalny remont łącznie z dobudową poddasza, efekt super.

U nas jakoś leci, Antek juz do przedszkola drugi rok więc tym razem obyło sie bez płaczu. Ale rok temu też zdarzało mu sie płakać, czasami z domu wyjsc nie chciał, ale przetrwaliśmy. Calineczko i u Was tak pewnie będzie.

nam powiększy sie rodzinka, juz całkiem niedługo. Termin mam na 8 listopada, ale pewnie tyle nie wytrzymam. Ciąża przebiega z komplikacjami, ciągle plamiłam, duzo muszę leżec, we wtorek wróciłam ze szpitala bo na ktg skurcze sie pojawiły i szyjka nie za bogata. Teraz na szczescie w domku, ale nakaz leżenia...więc leże i fisia dostaje

pozdrawiam

Dobry wieczór
KasikN82 gratuluję kolejnej ciązy i życzę aby do końca było juz bez niespodzianek

My nie planujemy drugiego

Ten tydzien z przedszkolem już calkiem calkiem

Trixi i jak waga małej ruszyła? Bo u mnie też krasnal rośnie
Mysia618 opowiadaj co tam u Ciebie? ;-)
Gizela powodzenia w staraniach :-) super że się wam układa ;-)
KasikN i jak się czujesz? ;-)
Calineczka27 mój też łobuz w ogóle się nie słucha :-/

U nas cały wrzesień chorobowo, Patrycja cały czas łapie infekcje od brata i wychodzi na to że non stop całą rodziną smarkamy , ach ta jesień ;-)

reklama
hej hej mamusie :)
Wiktorek też zaczął chodzić do przedszkola u nas na szczęście obyło się bez łez i krzyków. Trochę się tego przedszkola obawiałam ale jest naprawdę super. Chodzimy do grupy integracyjnej w której na 19 osób jest tylko kilku czterolatków a reszta to dzieci starsze.
U mnie też wielkie zmiany... od czerwca spełniam się zawodowo, pracuję pełną parą i muszę powiedzieć że moja praca mnie bardzo dowartościowała zwłaszcza że u nas w firmie pracują 4 kobiety na ok. 70 facetów;)
Kasik mam nadzieję że spokojnie donosisz ciążę :)

Do góry