reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

Cześć Dziewczyny,

Czuję się dobrze, ale pani doktor kazała się oszczędzać i odpuścić sobie sprzątanie:-D:-D:-D. W zeszłym tygodniu miałam usg i kluseczek ważył już prawie 2200. Z córką jest w miarę ok, gastroskopię i kolonoskopię jakoś przeżyła, wyniki takie sobie, ale nie jest gorzej, najważniejsze, że przybiera na wadze i rośnie.

reklama
hej Lorena powiedz mi proszę jak wygląda Gastroskopia u tak małych dzieci?? pytam bo prawdopodobnie i nas to czeka :-( no i Gratuluję wagi maluszka jak na 32 tydzień to wagę ma super w ogóle jak to zleciało już prawie końcówka :-)

Magdzik20, gastroskopia robiona jest w znieczuleniu, dzień przed dziecko może zjeść jeszcze kolację a po kolacji do północy może pić jeszcze wodę, po północy już nie można ani jeść ani pić, na salę do gastroskopii wchodzi się z dzieckiem i jest się tam do momentu aż podadzą mu znieczulenie, jak maluch już śpi to trzeba wyjść, po badaniu dziecko zabierane jest na 30-60 minut do sali wybudzeń, gdzie jest pod opieką pielęgniarek i anestezjologa, później wraca do swojego łóżka. Rano i po badaniu jest podawana kroplówka. I to chyba tyle;-) jak jeszcze coś chcesz wiedzieć, to pytaj śmiało.

Lorena a napisz mi jeszcze czy tego samego dnia się wychodzi do domu czy trzeba zostać na obserwacji??
Dziewczyny mam pytanie 2 dni temu wyczułam na dziąśle Kacpra gulkę myślałam że to może 5 mu będą wychodziły tylko że ta gula jest prawie że na końcu dziąsełka a nie za 4 wiecie może co to może być?? nie wiem czy wybrać się z nim do dentysty czy jeszcze poczekać a może na razie wystarczy porada u pediatry ? jak się dotknie do tej gulki to go boli ale ogólnie się nie skarży na nią

hej!
Wpadlam na chwile bo przed swietami na 100% nie bedzie juz czasu dzieciaczki moje kochane sie slicznie bawia chwilowo bez krzyku:szok::rofl2: a ja wpadłam zyczyc wam:
ZDROWYCH SPOKOJNYCH I RODZINNYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA ORAZ POMYSLNOSCI I SZCZESCIA W NADCHODZACYM NOWYM 2013 ROKU !!! BUZIAKI SERDECZNIE WSZYSTKIE WAS POZDRAWIAM !!!

A my właśnie wychodzimy z anginy ropnej :? Było strasznie mały gorączki w sobotę dostał potem było coraz to gorzej, po 2 dniach zaprzestał jeść i wylądowaliśmy u pediatry z anginą zaawansowaną, teraz jest ciut lepiej juz pomału je choć serek a schudł mi 2 kg w 4 dni bo nic kompletnie nie jadł ale na szczęście pił herbatki:-( Oby do świąt mu całkowicie przeszło, nigdy mi tak jeszcze nie chorował:baffled:

gaja23, zdrówka dla Maksa
Magdzik20, nie wiem jak jest z wyjściem ze szpitala po samej gastroskopii, bo Madzia miała za każdym razem robioną gastroskopię razem z kolonoskopią, więc my musiałyśmy zostać kolejny dzień na obserwacji, żeby sprawdzić, czy jelita dobrze pracują.

ZDROWYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT

Gaja łączę się z Tobą bo nam wróciło zapalenie ucha z perforacją :-( małemu cieknie ropa wczoraj cały dzień jeździłam po szpitalach i nie udało mi się dostać do żadnego lekarza :wściekła/y: jutro idziemy na działdowską do szpitala mam nadzieję że nas przyjmą i powiedzą co z tym robić no i że obejdzie się bez pobytu w szpitalu bo w zeszłym roku zamiast spędzić święta w domku to tfafiliśmy na oddział:-(

Dziewczyny dużo zdrówka dla Waszych maluchów.

Mąż dał się namówić na aparat, jestem szczęśliwą posiadaczką Nikona 1. Lustrzankę spróbujemy odratować, no chyba, że koszty naprawy będą bardzo duże... :sorry::-(

My do Świąt zwarci i gotowi, jutro zajmuję się wypiekami :D

Czy ja Wam już mówiłam kiedyś jak bardzo kocham swoje dzieciaki? :-D:laugh2: No więc bardzooooo! :p

WESOŁYCH!

reklama
witam mamuski :-)
narazie nie mam czasu na nadrabianie...mam nowego kompa i długo zajęło mi kombinowanie zalogowania na bb :no: haseł nie znałam najgorsze to że na meila zapomniałam i bez tego nie mogłam zmienic na forum :no: ale już metodą prób i błędów mam konto :-)

zdrowych wesołych Świąt dla Was mamuśki :-)

Do góry