reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Kochane życzę Wam w tym nowym 2013 roku spełnienia marzeń, zdrowia dla was i Waszy bliskich. Ponad to radości, milości i trochę grosza co by się lepiej żyło. Buziole:-)

No i mamy nowy rok 2013 :)
Postanowienia noworoczne powzięte???

A ja si.e chwalę, że Maks nie ma pieluchy już ani w dzień ani w nocy :) Szybko poszło, aż sama jestem zdziwiona jak sprawnie :)

gaja - brawo dla Ciebie i Maksa. U nas w tej kwestii nic się nie zmieniło, kupa od 2 mc na kibelek a siku w pampka :wściekła/y::no::-( I może dalej chodzić jak ma mokro, księciuniowi to nie przeszkadza ;P

gaja my też już jesteśmy całkowicie bez pieluch i to od ponad tygodnia, obyło się bez problemów poprostu powiedziałam że jest duży chłopak i będzie spał bez pieluchy i o dziwo nie sika już w nocy a i nauczył się sikać na stojąco :)

Pozatym życzę wszystkim szczęśliwego Nowego Roku :*

Justyś super i tez gładko poszło, mi się wydaje że kluczem do sukcesu jest stanowczość nas - rodziców, dziecko doskonale to wyczuwa , że już definitywnie nic nie wskura w danej kwestii;-)

marta ty masz jeszcze malutką na głowie to sie nie dziwię, że gorzej wam to idzie:sorry2:

gaja błagam cię :-) powiedz jak to zrobiłas...ja już nie daję rady :no: sika w gacie usiądzie na nocnik ale nie zrobi pytam sto razy czy chce siku mówi że nie a zeszcza się w gacie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: boże daj mi siły bo nie wiem jak to przetrwam....albo oleje całkowicie i jak księżniczce się zachce to sama zacznie:no: nie noooooo mam ochote krzyczeć z tych nerwów na te zesikane podłogi gacie łóżka itd :-(

reklama
beti a od kiedy próbujecie? I czy definitywnie zrezygnowałas z pieluch w dzień, tzn. czy czasem nie zakładasz? Bo wtedy efekt jest odwrotny:dry: Ja pierwsze 3 dni po prostu w domu siedziałam i ani na chwilkę nie uległam choć chciał pieluszkę założyć, zasikał mi dywany, podłogi i nawet nie chciał na nocnik usiąść, to mu postawiłam w okoju i zdjęłam gacie i po 3 dniach zobaczył, że siku tylko do nocnika mu przyjdzie robic i zaczął sam siadać. Nocnik niestety stał przez tydzien jak tron w pokoju dziennym ale zawsze miał go na widoku i chodził bez gaci i sobie siadał sam. Po tygodniu już byliśmy bez pieluch a po trzech nawet w nocy:tak:

Do góry