reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

hejka;)
Justynka ten projekt powstal w szczecinie i obejmuje powiat w ktorym akurat ja mieszkam..dowiedzialam sie o nim w Urzedzie Pracy..tu masz link
Projekt "Mama idzie do pracy – program aktywizacji zawodowej dla kobiet" | Strona internetowa projektu "Mama idzie do pracy – program aktywizacji zawodowej dla kobiet" współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejsk

marta2411 wiesz ja tez czekalam jak na zmilowanie zeby maly zaczal wolac na nocnik bo ile mozna kupowac te pieluchy.. i mimo ze wola to np dzis zdarzylo sie ze popuscil w majteczki ale to wina tego ze ma problemy z kupkami..i z tym narazie walczymy..malo je, nie je dan ktore moglyby rozluzniac stolec i stad problemy ma.
daj malemu czas a zobaczysz ze sam zalapie i nie raz Cie zaskoczy pozytywnie;)

reklama
marta spokojnie Maks tez na razie w pampie ale jak chce to ściąga sam pieluchę idzie po nicnik i przynosi mi już z zawartością :) Czyli chłopak doskonale wie co do czego ale jeszcze leniwy jest i woli pieluchy. Jak mu wiatr zawieje ale mam nadzieję, że z nowym rokiem już się ich pozbędziemy i zaraz po nich smoka bo tu koszmar jest z porzuceniem on go kocha miłością bezgraniczną i do spania musi póki co być:baffled:

Marta,
u nas pomogły nagrody za sikanie, czyli drobne zabawki albo naklejki. Wcześniej też robiła w majtki i nic nie pomagało. Gdy wprowadziliśmy nagrody, okazało się, że mała doskonale wie, kiedy chce siku. Czasem jeszcze jej się zdarzy siknąć, ale bardzo rzadko, wcześniej to koszmar, nasza kanapa w salonie wiele razy ucierpiała. ;)

a u nas totalna porażka :wściekła/y: usiąść usiadzie i nic więcej ani nagrody ani prośby nie pomagają :no: zmuszać nie zmuszam bo to nie rozwiązanie....trzeba czekać...tylko ile??????? do zerówki pójdzie w pieluchach przy jej upartym charakterku :wściekła/y:

a czy ktoś pamieta mnie?:) pewnie mało kto....
ale na razie przeczytałam tylko ostatnią stronę i widzę, że Marta ma córeczkę z cudnym imieniem:) Gratuluję!

nocnik?????? kaczuszka, do robienia siusiu:) moje dziecko doskonale wie, ale dobry jest tylko w teorii....próbujemy, podchodzimy...nawet raz jeszcze nie zrobił siusiu do nocniczka:( a jak zdejmę pampka i założe majteczki, będzie trzymał bardzo długo! Jak już się nie uda - płacz! ale doszłam do wniosku, że nic na siłę....poczekamy...aż się doczekamy:)

całusy dla Was wszystkich!

gaja to podaj namiary na fejsa bo chyba jeszcze nie mam ciebie w znajomych :-) oczywiście jak tylko chcesz :tak:
ja czytać czytam tylko problem w tym że tu mega cisza :szok: a na fejsie jestem bardzo często :-D
uciekamy z małą na spacerek bo u nas pomimo że zimno to pogoda piękna słoneczko świeci az żyć się chce :-) buziaki :):)

hej hej :-) mamuśki gdzie was wywiało ????? :szok:
moje dziecie dopiero wstało więc czas się ruszać...dziś w planie odwiedzinki u koleżanki i jej synka więc będzie miło :tak: potem standard podejdziemy do babci :-)

miłego dnia :tak:

reklama
A wiecie co? Mój Manio nie lubi chodzic w gości, jak tylko wchodzimy to ma taka ambę, że mi wstyd, wyje, nie daje się rozebrać, chce wyjść i spazmatycznie się drze i tak z 30 minut to trwa. Czuje sie jak w klatce w domu, bo po prostu boję sie gdziekolwiek z nim wyjść bo on do nikogo nie chce:baffled:

Do góry