reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

hehe ja to bym chciała żeby moje dziecię ważyło 17 kg :tak: a wazy 12 masakra z jej jedzeniem:no: a raczej z jego brakiem...jadłaby tylko serek danio na śniadanie i kolacje nic innego nie chce a jak już coś próbuje jej wcisnąć to pluje istny koszmar :no:ile ja nerwów tracę :-( dziś jedyny plus to nocka była spokojna bo wczoraj się obudziłą z takim płaczem pytam co ją boli mówi że noga,że ręka że brzuch potem pokazuje że wbuzi i wez tu się domyśl o co chodzi ale widziałam ze coś jest na rzeczy i wczoraj wieczorem spojrzałam do paszczy a tam następny kawałek ostaniej piątki się przebił myślę że to o to chodziło bo po czopku przeciwbóloowym przeszło....no i w nocy spała 14 godzin :tak: a ja razem z nią do 10 :-p ale czas ruszyć swoje szanowne 4 litery heh bo w domu tornado przeszło :szok: a mi się tak nie chce nic :-(

reklama
justyna suuuper :-) wielkie gratulacje :-)

a ja mam dziś mega lenia...nerw jakiś mnie opętał:no: jeszcze okres się spóznia jutro kupię test i zrobię bo zaczeliśmy od jakiegoś czasu już starać się o rodzeństwo dla małpki ;-) oczywiście staranka bez parcia i stresu heheh tak na luzie...co bedzie to będzie :tak:

justynko wreszcie na swoje, nie ma to jak własne 4 kąty :)

beti także trzymam kciukaski :) Fajnie jak dziecko ma rodzeństwo, może dla nas jest to obciążenie i finansowe i psychiczne ale warto :) Całkiem inaczej sie chowają :)

Cześć dziewczyny:-)

Justynka - GRATULACJE
Beti - trzymam kciuki &&&& za 2 kreseczki

A u nas .... za tydzień jadę z Małą na 3 dni do szpitala, na kolonoskopię w znieczuleniu, żeby zobaczyć czy leki, które bierze od początku sierpnia działają, więc trzymajcie kciuki.

Po bilansie: wzrost 85 cm, waga 11.400.

Z nocnikiem to też tylko teoria jest opanowana, a siadać nie chce, wiem, że u niej może być to dodatkowo problem z powodu chorych jelit czyli bólu, który niejednokrotnie był oraz czasem braku kontroli nad tym, więc nic na siłę i czekam cierpliwie.

Jedzenie to też u nas jeden wielki PROBLEM, ale to już kolejna dłuższa historia.

Maluch brzuszkowy, jest synkiem, w zeszłym tygodniu na usg, ważył już 1100.

dziękuję dziewczyny :) Trochę się obawiam jak to będzie bo to będzie 2 przeprowadzka Wiktora w tym roku i nie chcę żeby to się negatywnie na nim odbiło... i jeszcze te wszystkie formalności eh mam nadzieję że damy radę :)

Beti i jak tam test?

justyna dziś jesczce nie kupiłam testu nie miałam po drodzę do apteki może jutro mi się uda kupić :-)

no tak przeprowadzki najgorzej znoszą małe dzieci :-( bo zdążą się przyzwyczaić a tu trzeba zmieniać miejsce...nooo ale trzeba wierzyć że będzie dobrze :-) już ostatnia wasza przeprowadzka więc mały nie będzie musiał się odzwyczajać jak juz przywyknie do swojego nowego miejsca :tak: trzymam kciuki :tak:

reklama
dzień doberek :-) u nas pogoda fatalna :angry: jedyny plus że nie pada...jeszcze...a lenia mam takiego ze szok..do tego wielki dół bo moje dziecko nie chce współpracować :-D w odpieluchowaniu :-( ahhhhhhhhh ciężkie to moje dziecię :szok:

dziewczyny odezwijcie się :-)

Do góry