reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

Justyś to ty gdzie dokładnie mieszkasz, że takie tanie mieszkania???
Ale naprawdę super, że udało wam się cos kupić i to 4 pokoje :)

Kinia niestety sie nie znam a co do męża to już nie mógłby iśc do pracy po 2-óch miesiącach??? Czy to coś poważniejszego z tymi ścięgnami???
Ja sobie nie wyobrażam, żeby mój mi siedział w domu, kurcze drugą ręką by pracował hehe albo na stróżówce tam ręce nie potrzebne - cokolwiek byleby jakoś dać radę finansowo:blink:

reklama
gaja, rekonstrukcję ścięgna palca wskazującego miał, ale gips zdjęli mu ok 2 tyg temu, teraz siedzi na zwolnieniu i niby dlatego, że szuka pracy, a ma nadzieję, że jakąś kasę dostanie. Wiesz ja też bym na jego miejscu już dawno poszła do pracy, wkurzam się, że wszystko jest na mojej głowie, ale co zrobisz jak Ci mówi, że niby wysyła cv, a nie oddzwaniają, wcześniej jak znajoma chciała mu załatwic pracę to się nie dało, bo jeszcze miał szwy, a teraz to szuka jakby chciał , a nie mógł, ja jestem załamana, tym bardziej, że Nadia musiała iśc do prywatnego przedszkola i kupę pieniędzy miesięcznie trzeba płacic, a boję się zrezygnowac, bo jak szanowny Pan ruszy dupsko do pracy to nie będzie co z młodą zrobic no i za przedszkole wtedy jak gdzieś ją przyjmą to wpisowe trzeba będzie płacic...

Gaja takie są zalety mieszkania w małym miasteczku :) a mieszkam w miejscowości Rypin w kujawsko-pomorskim, to jest miasteczko powiatowe więc właściwie wszystko jest na miejscu a ma około 18 tyś mieszkańców. Powiem Ci że w sumie dobrze się tu mieszka a co do mieszkań to naprawdę są taniebo np. 65 metrów 105 tyś. złotych tyle że do remontu. Wczoraj już podpisaliśmy umowę przedwstępną, zdolność kredytową wstępnie mamy czekamy tylko na jeden dokument i składamy wniosek o kredyt. Jestem taka szczęśliwa, jak nam się uda z tym mieszkaniem to będzie naprawde super

hej hej :-)

u nas wczoraj burza była :szok: i padał grad potem troszkę śnieg ale z deszczem i było pieruńsko zimno :wściekła/y: nooo my już do zimy przygotowane tzn moje dziecię bo mi brakuje kurtki mam jakąś z zeszłego roku ale jak schudłam to wyglądam w niej teraz jak w worku :-D nooo niestety już trzeba się przyszykować na zimę oby do wiosny hehe:tak:

ale jak schudłam to wyglądam w niej teraz jak w worku

beti mam tak samo ale tą zime jeszcze przepękam w starym płaszczu a na wyprzedażach po nowym roku może cos mi sie uda kupić:tak:

A my w szpitalu byliśmy Maksio dostał napadu duszności we wtorek, strasznie płytki i świszczący odech miał. W szpitalu 5 razy sie mu wkłuwały bo żyły pękały, na siłę inhalacje miał robione przez co teraz w domu nie daje sobie zrobić :/ Generalnie stwierdzili astmę wczesnodziecięcą:baffled: Ale nigdy ataku do tej pory nie miał i mam nadzieję, że to po prostu była ostra infekcja oskrzeli a nie astma, bo oni to stwierdzili po tym, że jest alergikiem z azs a nie po badaniach:baffled:

reklama
Gaja zdrówka dla Maksia mam nadzieję że to jednak nie astma i więcej takie ataki się nie powtórzą ;-) u nas dalej jest podejrzenie astmy no ale na badania za mały 6.12 idziemy do szpitala to może czegoś więcej się dowiem ;-)
Mam pytanko odnośnie karmienia piersią otóż ja o pokarm walczyłam ponad msc czasu potem odpuściłam karmienie tak więc ponad 2 lata temu a wczoraj patrzę a z obu piersi leci mi zielone mleko tzn. wiedziałam że tak troszkę jeszcze leci mi z piersi ale się tym zbytnio nie przejmowałam jednak pomału zaczynam się tym martwić :/ czy to jest normalne?? słyszałam że są jakieś herbatki za zatrzymanie laktacji może warto spróbować czy lepiej od razu do lekarza lecieć ?

Do góry