reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witajcie :) Marta ,to u Ciebie juz naprawde koncowka :) Trzymam kciuki kochana !!! i zapewniam ze z 2 jest uroczo !!!
Beti ty nie czekaj tylko do roboty :) zobacz moja Anka w piatek skonczy rok a tydzien pozniej Kaska dwa latka,pewnie ze czasami to czlowiek nie wie gdzie rece wlozyc,ale moze to zabrzmi dziwnie z dwojka jest latwiej jak z jednym !
Kisiulka zycie pisze rozne scenariusze....szkoda...ale dobrze ze pozostaliscie w kontakcie i maly ma tate chociaz od czasu do czasu.Badz dzielna !

reklama
hej Dziewuszki weszlam dzisiaj z ciekawosci popatrzec co sie tutaj dzieje i normalnie szoku doznalam ze az tak zywo sie zrobilo:D:D super :):):) Widze ze nawet Betii sie odezwala;) czasem pogadamy razem na fb badz smsa sobie poslemy;) ale tak jak pisala zapracowana mamuska teraz wiec juz troche mniejszy ten kontakt;) u mnie nowinka taka ze w koncu legalizujemy swoja zwiazek 29 wrzesnia :D:D ahhh ile stresu i nerwow. Mala strasznie goraczkuje bo piatki nam wychodza gdzie juz myslalam ze dawno wyszly a ja jednak gapa zle policzylam;P ehhh zadnych zebow tak ciezko nie przechodzila jak tych piatek goraczka 38,5 przez caly dzien z przerwami po wypiciu nurofenu zadnego katarku ani kaszlu nie chce jesc bo ja boli ale na szczescie pije bardzo duzo:tak: na nocnik nie lubimy robic jedynie nakladka na deske wchodzi w rachube potrafi na niej siedziec przez pol dnia i co jakis czas sobie posikuje;) hehe
jesli chodzi o mamusiowanie to widze ze nie tylko moja ma etap "tylko mama" ja nawet sie umyc nie moge bez niej;) ponoc taki okres trwa jakies pol roku wiec jeszcze troche zostalo;)

Cześć Dziewczyny!

Moja Córeczka jest w miarę grzeczna tylko nie chce jeść, ale i tak pomimo jej fochów na jedzenie udało mi się ją podkarmić i mam nadzieję dogonić choć trochę wrześniowe dzieciaczki, obecnie Mała mierzy 83,5 cm i waży 10,6 kg, więc duży sukces. Tylko choroba jej nie daje spokoju i ciągle jest w fazie aktywnej. Od sierpnia dostaje nowy lek i może w końcu coś zaskoczy, ale na efekty trzeba czekać do trzech miesięcy, więc czekamy cierpliwie.

A z innej beczki ... marta2411, widzę, że jestem równo 20 tygodni za Tobą:-)

Nasza Ania wczoraj skonczyla roczek , Kaska za tydzien skonczy dwa ..... jak te maluszki szybko rosna ... LORENA gratki !!!
Ania 1.jpgTort.jpg

Ostatnia edycja:
no i u nas wyrzynanie piatek przerodzilo sie w zapalenie gardla z przejsciem troche na krtan porazka... Pani doktor wspomniala ze wiele matek goraczke i brak innych objawow czesto zwala na zabkowanie ale mimo wyrzynania sie zabkow czesto sa tez inne infekcje przy okazji poniewaz dzieci w czasie zabkowania sa oslabione i podatne na rozne inne wirusy;/ ehh dostalismy antybiotyk i sie leczymy dzisiaj juz na szczescie bez goraczki caly dzien takze leki dzialaja:tak:

maja - zdrówka dla Was!

Lorena - gratuluję! Jak się czujesz? Wiesz co za maleństwo rośnie pod serduszkiem?

Trixi - fakt, czas leci niesamowicie! Ucałuj swoje super dziewczyny!

A my mamy na końcówce nakaz oszczędzania się... wiecie jak to zrobić przy 2 latku? :-D:-) No nic, jutro wizyta, zobaczymy ile jeszcze wytrzymamy :-p:-D:szok::laugh2:

Lorena- gratuluje i szczęśliwej spokojnej ciąży :)
Marta - ciesz się "spokojem" póki jeszcze możesz :) Nie powiem ,że Wam nie zazdroszczę bo bym skłamała :) My się staramy i nic :( Może dane nam było mieć tylko albo aż Filipka.
Trixi- najlepszego dla dziewczynek ja sama nie wiem kiedy ten czas tak opierdziela :)
u nas dziś znów słonko przygrzewa więc za chwilę pewnie pójdziemy na plaże. Mały chyba się coraz bardziej przyzwyczaja do całej tej sytuacji i nowego kraju ,a ja popadam chyba w jakąś depresje czy inne mało pozytywne coś no ale jakoś to będzie. Nie smęcę już Wam tutaj. Miłego dnia kochane :)

reklama
Korba - i na Ciebie przyjdzie czas. Przecież jednego jesteście pewni - dzieci mieć możecie - Filipek jest tego najlepszym przykładem. Trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie ;-)

Ja po wizycie, szyjka skróciła mi się aż o 0,5 cm (ma 2,5 cm) :-D Hahaha, lekarka mówi, że w skończonym 35tc to paniki generalnie nie ma, ale miło by było jeszcze z 2 tyg wytrzymać więc zaciskam nogi i oczekuję września jak na wrześniówkę przystało :tak:

Do góry