_koRba_
Fanka BB :)
Nie ogolnie moj mi pomaga i to jak na meza uwazam ze naprawde duzo ale wczoraj to normalnie sie w dup** poprzewracalo. Dzis np spi jeszcze Ale dalam mu pospac bo do 2 w nocy projekt robil i rano wstal do malego na godzine wiec teraz daje mu pospac. Gaja Fifi dzisiaj wzial nocnik ale zanim doszedl do mnie bo akurat pranie wieszalam to juz bylo za pozno bo normalnie to z daleka krzyczy mama siii i ja lece jak ta koza skaczac a teraz chcial przyniesc i niestety nie zdazylismy. Kerna my ogolnie malo sie klocimy czy sprzeczamy ale jak juz to raz a porzadnie Co do pokazow malego to tez uwielbia skakac z parapetu na lozko albo wychodzic ze swojego lozeczka niczym rambo dzis rano spiewal razem z bobem marleyem wiec moze jakis spiewak mi wyrosnie Maly wlasnie padl wiec ide segregowac rzeczy do wyprowadzki bo sobie powiedzialam ze co sobota po trochu bede szykowala by pozniej przed sama obrona nie zostawiac sobie wszystkiego a tak juz cos poprzebieram popakuje i do piwnicy by czekalo na spakowanie do auta Milego popoludnia kochane