reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

my ogólnie jesteśmy pod opieką oddziału alergologii i pulmonologi dzieci małych 10 lutego idziemy zakładać sondę a czy będziecie mieli czas 7 lutego się spotkać bo ja mieszkam ulice dalej od Działdowskiej?? ;-) a i jeszcze pytanie wiesz może jakie baterie muszę mieć na tą ph-metrie?

Wysłałam Ci PW:-)

reklama
Madzik życzę Wam powodzenia :) dzielny z Twojego synka chłopak :) oby się wszystko udało i mam nadzieję, że z tych wszystkich dolegliwości poprostu wyrośnie :)

Marta
u nas stopniał dziś śnieg, ale nasz bałwan się trzyma :) ale cóż widzę, ze zaczyna znowu padać, ale przy takiej temperaturze wysokiej to długo nie poleży.

Fajnie, że malutka tak Marietce pomaga :) miejmy nadzieję, że tak nadal będzie :)

W niedzielę po południu wpadną do nas znajomi na kawę niby imieninową do męża, ale muszę coś jeszcze do przegryzienia zrobić...wymyśliłam, że do kawy zrobię tiramisu, a dwie sałatki z wędzoną piersią z kurczaka, której zapomniałam kupić i właśnie mi się przypomniało...zrobię z brokułową z sosem czosnkowym i walnę jeszcze szyneczkę w galarecie z nadzieniem ;p styka szybko i wygodnie ;p może jak mi się będzie chciało to zrobię trochę domowego sushi, tylko w biedronce muszę kupić te wodorostki sprasowane ;p aż się głodna zrobiłam.
Jestem wkurzona, bo kalendarze na dzień babci i dziadka jeszcze nie przyszły i jakoś szczerze wątpię, że przyjdą na czas...

tak piszecie o maluszkach i staraniach ... też bym chciała 2ga dzidzie nawet bardzo ale poprzestaniemy na jednym malcu poki nie wyprowadzimy się od moich rodziców niby swoje osobne wejscie ogrodek itd... ale nadal w jednym domu przez co wiekszosc problemow jakie mamy są przez moich rodziców wynikajacych z braku akceptacji Ł ... eh zazdroszcze starającym się zafasolkowanym i multi mamom :)

źle się dziś czuje coś mi niedobrze eh...

pomarudziłam :baffled:
Joasia podziwiam za kulinarne popisy :)

witam kochane :D ogromnie gratuluje Marietce :D I ja tak jak ksiulka zazdroszcze zafasolkowanym mama i tym co juz sie doczekaly drugiej dzidzi. My gdyby nie kwestia finansowa to pewnie bylibysmy juz w drodze do rodzenia albo bysmy sie starali. Teraz najprawdopodobniej zaczniemy starania jakos na 2 urodziny Fifiego bo po obronie emigrujemy do UK i mamy nadzieje ze do wrzesnia sie wszystko ustabilizuje i pod koniec roku bedziemy mogli powiekszac rodzine :) Strasznie bym tego chciala. Troche sie boje tej emigracji ale co zrobic dobro malego najwazniejsze :) Maly zdrowy 11 zębów ,inteligentny cwaniak jakich malo no i gdy trzeba to grzeczny i wytrwaly :) w nocy budzi sie tylko raz ok 2 i spi do 8-9. U mnie samopoczucie nerwowe bo najciezsze egzaminy przed obrona zostaly i nie daj cos pojdzie nie tak to juz nie ma odwrotu i wszystkie lata studiowania pojda sie "kochac". No ale pozytywem tej sytuacji bylby fakt ze wczesniej bysmy wyjechali do UK. Zycze zdrowka naszym wrzesniowym chorowitka i zazdroszcze sniegu tym co go maja chociaz troche bo u nas lipa :( Buziaki i mam nadzieje ,ze uda mi sie pisac czesciej bo zagladam prawie codziennie :)

Witam się w Dzień Babci, babcia od hrabiny tulipany dostała i była przeszczęśliwa:-), tylko Laura nie bardzo chciała kwiatki babci oddać. Jutro dziadek coś dostanie i pojedziemy do drugich dziadków czyli moich rodziców, tam zostawimy hrabinę i uderzamy do kina, ostatni raz byłam w 8 miesiącu ciąży i pospałam sobie na filmie:happy2:. Laura o dziwo przespała dzisiaj całą noc tylko kilka razy musiałam ją pokołysać i pocisnęła 13 godzin:szok:, teraz właśnie ucina sobie drzemkę.
Udanego weekendu

Witajcie kochane!!!!! ja wpadam tylko na chwile jakos jeszcze nie potrafie znalesc sobie czasu:D Ale jest fajnie oby nic sie nie zmienilo i normalnie powiem ze mozna dzialac trzecie hehe(nie no to juz wielki zarcik) ... mala grzeczniutka, synek podchodzi podglada i ucieka rozesmiany jak mala zaplacze a mnie nie ma w pokoju to pedem wybiega bo boi sie chyba ze on cos nabroil ..ale przytulam go mcno aby nie czul sie odtracony :) pokarm jest ale mala lubi sie tylko mi tulic do cycka nie wiem dlaczego ale bardzo malo je..pociagnie z 10razy i spi a ja pozniej musze sciagac bo cycki mi pekaja:/ dziekuje wszystkim za gratulacje i kazdej z osobna no to lece sie wyspac i jeszcze wrzucam fotke moich skarbow(synus chorowitek) IMG_4521.jpg

reklama
Cześć Marietta! :-)
jeju, tak patrzę i nie mogę uwierzyć, ze te nasze dzieci już takie duże! Strasznie fajny ten STARSZY BRAT (spodobało mi się okreslenie) a siostrzyczka cudo :-) Dzielna Mamuśko trzymaj sie :-)

Do góry