reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Marietta ogromne gratulacje, mała przepiękna:tak:, niech się zdrowo chowa i dobrze śpi;-):-).
Magdzik wow! to trochę ma tych schorzeń bidulek, życzę dużo zdrówka dla synka i Tobie wytrwałości w walce.
A wszystkim planującym kolejne potostwo powodzenia w staraniach, ja nie panuję już się rozmnażać, wystarczy mi jedna mała czarownica:tak:.

Hrabina przeziębiona, dała mi dzisiaj w kość, ale chociaż zasnęła szybko, ciekawe o której się obudzi, tej nocy pobudka była przed 4 i lulanie 2 godziny. Dobranoc

witam i ja :)
my dziś mega wyspani, w ogóle odkąd wybrałam się z Maksem do dermatologa skóra jest o niebo lepsza, AZS złagodniało masakrycznie a Maksio dzięki temu śpi w nocy aż miło, budzi się czasem raz na mleko a czasem w ogóle i śpi spokojnie a nie wariuje i się drapie bez przerwy:baffled:

Gaju rewelacyjne wieści o Marietce i malutkiej:-D...pozdrów ją ....Pamiętam misio tez taki był jadł i spał:laugh2:. Nawet jak sie urodził nie płakał,ja pytam sie czemu moje dziecko nie odzywa się a lekarz bo śpi:sorry2:...
a mój mały dał mi wycisk w nocy przez ząbki prawie żesmy nie spali a ja zaraz do pracy już 3 kawy wypiłam:baffled:,pewnie w pracy jeszcze jedna będzie:szok:...
Dobrego dnia mamuśki:tak:

Witam sie :-) Pięknie Marietkowe Maleństwo śpi :-) Rozbroił mnie "starszy brat" ja cie!!!!!!!!!!!! to Misia moja mogłaby byc starszą siostrą :-D
Gizela, kawa w nadmiarze nie działa..
U nas biało i piękne słońce, więc spadamy zaraz ta turlanie
Miłego dnia Dziewczyny!

reklama
Ja to chyba na Karaibach żyję... :baffled::nerd::sorry2: Wy tu ciągle o śniegu piszecie a u nas ani grama! Jednego dnia spadło w nocy, rano była już ciapa i po śniegu. Adaś nawet na sankach nie był a na balkonie czekają :)

EDIT: Sorryyyy... pada deszcz :)

EDIT2: Teraz mokry śnieg :D

Ostatnia edycja:
Do góry