reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

Udało sie!! jestem juz zarejestrowana jako osoba bezrobotna !!! aczkolwiek nie moglam dzis wziasc zadnego zaswiadczenia z PUP bo musi sie wszystko wpisac w komputery i te ich programy .. czyli jutro znow czeka mnie kilometrowa droga do urzedu + powrot ... ech kocham urzedy (wszystkie) .. maly zasnal ide do niego chyba sie poloze bo tak rano wstalam ze glowa sie kiwa (ciekawe czy mala da troszke odpoczac bo tak sie wierci ze mam wrazenie ze zaraz wyjdzie a przed porodem to chyba powinno byc cicho prawda? ) i jeszcze ta pogoda senna echh... piekna zima :)
tosiu macie jeszcze snieg?:-p

reklama
witam, witam, ale od razu uprzedzam, ze bez kawału, bo weny nie mam :-( :-)
Marietta kochanie, poooooooszło zimno i śnieżek !!!!!!!!! :-( nie ma śniegu, jest zimno, wietrznie, mokro i do tyłka...kurcze, powiem Ci, ze super będziesz mieć niedługo tj gdzieś za 1,3 roczku :-))) jak Ci sie dzieciaki będą razem bawić :-))) rozkosznie :-) tylko rok jakoś przetrzymać..pożyczyłabym Ci moją teściową do pomocy, ale pewnie nie ma czasu ;-D :-D :-D
My dziś bylismy u kumpla Dominisi, wiec wybawiona i zadowolona zasnęła :-) mam nadzieję, ze pośpi z 2 i pół godziny, bo mam lenia..Obiadek sie robi a ja zasiadłam przed kompem..
o i widze, ze rejestracja pomyślna, super Martynko ;-)
Miłego dnia Dziewczyny!

Tośka dzieki za teściówke naprawde , to moze wkleje cos ja :

Spotyka się dwóch facetów, jeden mówi:
- Kurcze, powiedz mi co mam zrobić, mam problem z teściową, wchrzania się do każdej dyskusji, kłócimy się, nie mogę dojść z nią do ładu.
- Spoko, kup jej samochód, teraz jest dużo wypadków, zabije się gdzieś.
- Ok.
Spotykają się po dwóch tygodniach:
- Chryste, aleś mi doradził.
- Co się stało?
- Posłuchaj, nie dość, że straciłem kasę na samochód, ona żyje i prowadzi jak szatan to jeszcze ma 3 kierowców na sumieniu.
- A jaki jej samochód kupiłeś????
- No, Syrenkę.
- Boś głupi, trzeba było Jaguara, to by już nie żyła.
- Ok. Teraz kupię jaguara.
Spotykają się po następnych dwóch tygodniach:
- Rany julek, jaki jestem szczęśliwy!
- Co, nie żyje? A nie mówiłem?
- Uffff, wreszcie nie żyje, a najbardziej mi się podobało, jak jej głowę odgryzał

Teść wchodzi przez bramkę do ogródka i widzi w oknie domu smutnego zięcia.
Teść pokazuje jeden kciuk "up", na co zięć z okna obydwa. Wtedy teść z pytającą miną robi "węża" ręką, a zięć odpowiada tak samo, ale dwuręcznie. Na co teść wali się w klatkę pięścią, a zięć masuje dłonią po brzuchu i obydwaj znikają.

Tłumaczenie poniżej:

T: Mam flaszkę!
Ź: To mamy dwie!
T: Żmija w domu?
Ź: Są obie
T: To co, pijemy na klatce?
Ź: Nie, na śmietniku!

Link bezpośredni do przesłania znajomym

Zmarła teściowa... Na ceremonii pogrzebowej zięć klęczy i tuli się do policzka teściowej... Żałobnicy znając napięte relacje zięcia z teściową podchodzą i pytają...
- Widzę, że pogodziłeś się z teściową przed jej odejściem...
- Nie, nie oto chodzi... jak się dowiedziałem wczoraj, że umarła to piłem ze szczęścia z kumplami całą noc, a teraz mnie tak głowa napierdala, a ONA taka zimniutka...

Witajcie mamusie.....
Martynko to się cieszę,że ci się udało....ja do bezrobotnego to co 3tyg. musiałam dostarczać L4:szok:....
A ja dziewczyny nie daję rady,właśnie sie dowiedziałam,że na pełen etat to ja nie mam co liczyć,bo nie ma takiej potrzeby....:-(,a jak pracuję to tylko na popołudnia:(...
Moja mamusia powiedziała mi,ze chce juz umrzeć niż tak cierpieć:-(
SUPER ZACZĄŁ SIE ROK.....:zawstydzona/y:

MAgdzik ale akcja:szok::szok:
Marietta brawo, teraz leż i odpoczywaj:tak:
Śnieg:-D:-Dw tamtym roku był...tzn na początku tamtego roku:-D
u nas też chorowanie, maluchy kaszlące , kichające, smarkajace. Michał w poniedziałek tak kaszlał że aż wymiotował, do tego gwiżdżący oddech czyli oskrzela mi się wydają:sorry: norma. Ale dzisiaj duuuużi lepiej juz wczoraj była poprawa, kaszlą troszkę jeszcze, jak pozdrowieją to by się udać do lekarza na sprawdzenie czy dałam radę:-D

marietta leżę i kwiczę!!!

Ostatnia edycja:
normalnie kocham urzedy jeszcze bardziej hahaha
- Zrobimy to na "Urząd Skarbowy"?
- A jak to jest na "Urząd Skarbowy"?
- Ty masz związane ręce, a ja dobieram ci się do dupy.

reklama
beniu łączę się z Wami w katarze:) u nas włoski są ale tylko przy uszach mogła bym 2 kicki zrobić z boku :-D
Marietko odpoczywaj moja droga cieszę się że udało się zarejstrować w PUP, kawały super z US najlepszy :-D
Kerna a co dawałaś na kaszel tak z ciekawości pytam na przyszłość?? poza oklepywaniem i smarowaniem
Gizela dacie radę musisz być silna dla Michałka, a co do pracy na cały etat to żenada jakaś....
Tosia a Domi bawi się z rówieśnikiem czy jakiś starszy bobas ?? bo mój mały może się bawić ale ino z dziewczynkami starszymi od siebie chłopcom w swoim wieku zabiera wszystko a jak mają smoka to wyciąga i wkłada na siłę, ze starszymi chłopcami (kuzynami) nie chce się bawić bo z kolei oni nie chcą się dzielić z nim zabawkami :-Da sasiada gryzie bo mu dokucza i koło się zamyka..
wasze dzieci też tak mają????

Do góry