reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

Justynka, my pijemy tran. Jaka zaleta..Niunia w ogóle nie choruje i mąż nie choruje...tez pije...a zdrowy mąż to skarb..tzn chory mąż to wiadomo :-)))) ale miało byc o dzieciach a ja o spodniach..jakas maniaczka jestem czy czegoś mi brakuje?? :-D co dzieciakom? więc tran i duuuuuuużo owoców i okresowo probiotyk...no i ja jeszcze w nocy cycka, ale to już na wykończeniu :-D
Miłego wieczorku

reklama
justyna ja daje tran tzn dawałam przez 2 mies. a teraz jedziemy na juvit c i cebionie multi jak mi się przypomni:) chociaz uważam że vibomil zdecydowanie lepszy :)
tosia jakieś braki chyba masz kochana trzeba męża poprzytulać:D:D;-)

Hej kochane :D U nas kolejne zebole sie przebily wiec mam nadzieje ze kupolenia bedzie mniej :) Ja osobiscie w rosterce niby jest fajnie bo na studiach wszystko do przodu ale z drugiej strony mam ochote serdecznie kopnac moja mame w tylek z nia sie juz nie daje wytrzymac ja nie wiem czy ona przekwita czy na starsze lata lubi byc upierdliwa przez co ja chodze nerwowa i obrywa sie czasem mojemu mezowi (wredna zona przez to ze mnie) ehhh;/ Kerna gratulacje dla ksiezniczki :D Marja zakupilam kalendarz z Twoimi chlopakami super :D swietna pamiatka :) Tosia no moze rzeczywiscie jakies braki w przytulaskach wiesz teraz wieczory zimne to grzac sie trzeba :) Mialam cos jeszcze pisac i mi wylecialo eee no nic sciskam Was wszystkie razem i kazda z osobna i duzo zdrowka dla naszych kochanych maluszkow :)

uciekam spać...komp mi sie popsuł mam teraz takiego grata że masakra...mój go jutro rozkęci oby się udało naprawić bo jak nie to..:wściekła/y:

oh ale mam dziś nerwa szok...:no:

dobranoc:-)

hejcio
wpadlam sie na szybko przywitac,nie nadrobie bo weny brak bardzo
juz mam diwe chore
zajrze wieczorem

milego dnia

Tosia chyba przezuce sie na ten tran

witam,

justyna my pijemy ten http://www.i-apteka.pl/product-pol-2531-TRAN-Mollers-cytrynowy-250ml.html
jest jeszcze wieloowocowy ale to do starszaków poza tym mają go wycofać więc wolałam nie ryzykować.
a i pamiętaj by jednocześnie z tranem nie podawać innych multiwit.

tosia mąż pewnie specjalnie się zakatarzył by być bardziej pociągającym może na jakieś uciechy liczy ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
czy jak napiszę, ze trany smakowe nie mają zalet to mnie zlinczujecie?:baffled: nie wiem ju czy pisać czy nie:dry:
Aromaty dodawane do samkowych zabijają omegi, wiec pic mozna ale na faktycznie działanie nie ma co liczyć.
My pijemy ten co tosia.
Beti szykuje się wydatek?

Do góry