reklama
Joasia M
Fanka BB :)
Gizelko dasz radę
Gaja właśnie jak tam Maksiu??
My byliśmy dziś na urodzinach prababci Olka. Hmm nie obyło się bez rodzinnych dziwnych gadek...Poza tym mój tato zabawił się w mikołaja i kupił Olkowi mały warsztat na Mikołaja właśnie i nie zapomniał o swoim dużym dziecku czyli o mnie i o mężu też troszkę nas wsparł finansowo na jakiś kosmetyk i ciuszek będzie
Gaja właśnie jak tam Maksiu??
My byliśmy dziś na urodzinach prababci Olka. Hmm nie obyło się bez rodzinnych dziwnych gadek...Poza tym mój tato zabawił się w mikołaja i kupił Olkowi mały warsztat na Mikołaja właśnie i nie zapomniał o swoim dużym dziecku czyli o mnie i o mężu też troszkę nas wsparł finansowo na jakiś kosmetyk i ciuszek będzie
Witam sie
Gizelka co Cie nie zabije to cie wzmocni, zobaczysz, bedziesz silniejsza o te doswiadczenia a tym samym dzielniejsza i twardo stapajaca po ziemi. Tulam;-)
joasia to zurodzinek babci wróciliscie z prezentami? hiii fajnie
Dorotka zdrówka
Justys jak taam?
Spokojnej nocy wszystkim, papa
Gizelka co Cie nie zabije to cie wzmocni, zobaczysz, bedziesz silniejsza o te doswiadczenia a tym samym dzielniejsza i twardo stapajaca po ziemi. Tulam;-)
joasia to zurodzinek babci wróciliscie z prezentami? hiii fajnie
Dorotka zdrówka
Justys jak taam?
Spokojnej nocy wszystkim, papa
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
dobry
witam z chorótkowa mega kaszlaca
spokojnej niedzieli zycze
witam z chorótkowa mega kaszlaca
spokojnej niedzieli zycze
kerna
http://www.lauraziobro.pl
a ja życzę miłego poniedziałku:-)
gizela79
Witajcie kochane i życzę każdej z was dobrego dnia....
Dziękuję za każde dobre słowo....
Dziękuję za każde dobre słowo....
_koRba_
Hej Kochane ale tu cisza ... Zycze wam pieknego tygodnia w ktorym beda same dobre wiesci ,chorobki wyzdrowieja a zle historie znajda rozwiazanie albo chociaz promyk sloneczka
reklama
Marja
Witajcie Dziewczyny!!!! Jej jakmnie tu dawno nie bylo ale tesknilam za Wami bardzo :-).U nas wszystko gra - Karol rosnie, rozwija sie i jest przekochany - ale tez i rozrabiaka na calego. Ostatnio poprzestawial sobie rytm - w dzien spi malo , wieczorem zasypia ok 20ej , troszke po 20ej i budzi sie ok 3, 4 , 5 i 2 h chce sie bawic - przez to chodzimy jak neptycy , bo to juz troszke trwa.
W styczniowym wydaniu Dziecka , w kalendarzu tam dolaczonym bedzie w kwietniu Karol z moim M - taki nasz maly sukces :-) .
Zycze zdowka Wam wszystkim , dzieciaczkom i aby tych wszystkich problemow bylo jak najmniej. Buziaki!!
W styczniowym wydaniu Dziecka , w kalendarzu tam dolaczonym bedzie w kwietniu Karol z moim M - taki nasz maly sukces :-) .
Zycze zdowka Wam wszystkim , dzieciaczkom i aby tych wszystkich problemow bylo jak najmniej. Buziaki!!