reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
mysia ja rozumiem że go kochasz ale nie rozumiem tego, że on będzie cię "kochał" tylko z większymi piersiami:sorry:, uwierz mi ja jestem płaska i zawsze byłam mam ogromne kompleksy na tym punkcie ale u mnie rozsądek bierze górę, nie raz sobie myślałam o takiej operacji ale bałabym się cholernie, a gdyby organizm jeszcze odrzucił implanty???? To kasa na marne:sorry: Tylko, że ja właśnie zrobiłabym to jak już tylko dla siebie, mój T. nawet nigdy o takiej operacji nie wspomniał:tak:. Po prostu żadna z nas nie jest doskonała, mam koleżanki z dużymi piersiami i niejedna wolałaby małe bo jak miały naście lat to cyc super a teraz po 30-stce to już byle upchnąć w biustonosz i nie pokazywać:rofl2:.

Nie gniewaj się na nas, pamiętasz jak ja się z niektórymi dziewczynami tu sprzeczałam? Prawie wojna wybuchła ale piszę nadal, wsio ucichło i jest ok.

ikalla Kochana byłam po konsultacjach za zabieg płaci sie raz a w razie jakich kolwiek powikłań klinika ponosi wszelkie koszty ,u nas w bielsku to jest jeden z najlepszych lekarzy z chirurgi plastycznej:)w polsce

mysia nie moge sie powstrzymac od ostatniego komentarza: zrobisz jak uwazasz, jestes dorosla i mysle ze wiesz lub nie (niestety) co robisz, choc uwazam ze kazdy zabieg jest ryzykowny, ale jesli to ma cie lub was uszczesliwic to..choc ja osobiscie wydalabym te kase na buty louboutin :) i poszla w miasto szukac nowego faceta ..

Mysia moim zdaniem nie potrzebnie się tak unosisz dziewczyny chcą ci tylko powiedzieć że nie warto robić tego dlatego że Twój mąż ma jakieś ale i coś mu się nie podoba jak się z kimś jest to dlatego że się go kocha takim jakim jest się w środku a nie jaki ma się rozmiar piersi a pomyślałaś co będzie za kilka kilkanaście lat?? młodość nie wiczoność znowu mu się coś nie spodoba i zostawi cię dla młodszej? ciekawa jestem czy on byłby wstanie zmienić się dla Ciebie

gaja23 - :no::zawstydzona/y: nie wiecie jaka jestem zdołowana.

wiesz ja tylko moge podejrzewać jak:sorry: i wiem, że łatwo powiedzieć zostaw go, ja też tak pisałam, tzn podpowiadałam ale gdyby mój T. zrobił wyskok to nie wiem czy tak łatwo byłoby mi odejść. Też go kocham nad życie, miałabym zapewne wiele żalu, widoków przed oczami których nie chciałabym widzieć, złości a wręcz nienawiści. Nie wiem co bym zrobiła, naprawdę dziewczyny nie wiem .... pewnie bym na jakiś czas wyemigrowała do rodziców aby wszystko przemyśleć ale nie jestem w takiej sytuacji i nigdy bym nie chciała być

gaja23 - :no::zawstydzona/y: nie wiecie jaka jestem zdołowana.

mysia nie wiemy, mozemy probowac zrozumiec i cie wspierac ale spojrz na wiekszosc glosow no cholera 100% z nas wypowiada sie bys tego nie robila i ze wzgledow zdrowotnych psychicznych i ekonomicznych, ja rozumiem ze wszystko jest dla ludzi, operacje i kredyty tez sa dla ludzi ale pod warunkiem ze ma sie je z czego splacac to jest cos co poprawi twoje samopoczucie na chwile za chwile bedzie cie wnerwiac ze 500 zl przez kolejnych 10 lat musisz oddawac do banku za 10 lat nie bedziesz pamietac ze masz nowe cycki byc moze bedzie inny facet u boku a moze i ten sam a kase trzeba bedzie oddawac, odczekaj troche niech wasza saytuacja sie wyklaruje znajdzcie porzadna prace, zrob sobie piersi za gotowke nie na kredyt..

reklama
łołołoo.... "chwilke" mnie nie było a tu takie rzeczy o matko kochana ja poprostu nie wiem czy sie wypowiadac... ale powiem tak moje cycuchy przed ciaza i po niej to dwa pieprze ale moj M taka mnie poznal i taka mnie kocha a jak kiedys w zartach powiedzialam ze bym se powiekszyla to powiedzial ze wiecej mnie nie dotknie ....
mysia ty sie dziewczyno zastanow czy naprawde tego ci potrzeba ... nie sadze aby byl to dobry wybor skoro on ma takie wymagania to moze lepiej sie rozejsc kota w worku nie bral .. a skoro zdradzil raz a ty wybaczylas to nie licz ze sie to nie powtorzy... moze lepiej zainwestowac w dobrego psyhologa... sory ale taka prawda !!
a ja chora tzn gardlo boli strasznie mleko z miodem i maslem "blee": nie pomaga tantum verde tez nie.. juz nie wiem co brac ... dzis pyka nam 32 tydzien ciąży z racji czego zrobilam porzadek w komodzie i mam jeden słupek wolny na ciuszki dla Ani lub Gabrysi... mamy wielki dylemat bo oba imiona nam sie podobaja ale dac chcemy tylko jedno nie wiemy ktore:( ciuszki zwoze pomalu juz od rodzinki i ciesze sie ze nie musze kupowac bo jest tego tyle ze chyba dwojke conajmniej bym odziala :) nawet na wyjscie ze szpitala mi nie kazali kupowac bo juz czeka wdzianko :) i nie pamietam wiecej co mialam napisac i musze konczyc bo maluszek wstal na obiadek czesc II :) pozdrawiam cieplutko was kochane!

Do góry