Joasia gratuluję Pani magister :-)
Anitas brawa za postępy z wagą u Kamila oby tak dalej :-)
Ropucha ceny na artykuły dla dzieciaczków są masakryczne
Angelus dołączam się do grona "niemot"
Beti ja mam tak jak ty dwa razy w tyg. jak mały już lula to wypiję małego reddsa;-), a tak staram się nie pić ewentualnie troszkę wina gdy jest jakaś uroczystość rodzinna, ja strasznie się boję pić przy Kacprze zdarza nam się że biegamy na ostry dyżur z tą przepukliną a teraz to jak wyczują trochę alkoholu to od razu wzywają odpowiednie służby więc wola nie ryzykować;-)
Gaja u nas też niekapek nie przeszedł i na razie pijemy ze smoczka i próbujemy z kubeczka się nauczyć ;-)
Kerna kciuki zaciśnięte! :-)
Kasik u mnie jest tak samo jak nadarzy się wolny weekend to zaraz są jakieś imieniny urodziny itd.
dopero teraz doczytała o siostrze twojej przyjaciółki
strasznie mi przykro :-((*)
Marja ja ma coś takiego tylko w kolorze zielonym
Krzesełko do karmienia 4BABY Kid 2011 +wys.0zł (1666440993) - Aukcje internetowe Allegro
kupiłam na allegro za 69 zł tylko że używana ale jestem zadowolona z niego;-)
Misiunia gratuluję ząbków:-)
Ania gratuluję bezproblemowej przeprowadzki też bym chciała odzyskać trochę imtymności w pokoju ale niestety nie mamy gdzie małego przeprowadzić ;-)
W weekend byliśmy u prababci Kacperka a potem wyruszyliśmy na wianki mały w ogóle nie bał się huku petard otworzył dziubka i patrzył:-) ale żeśmy się tak załatwili że wszystkie tramwaje nam uciekły i musieliśmy wracać na piechotę chyba z 6 czy 7 przystanków i do domu dotarliśmy przed 3
Sesje mam zaliczoną został jeden egzamin ale to tylko formalność;-) Zębów nadal mamy brak i na razie się nie zanosi żeby jakieś urosły, z zabiegiem się wstrzymuję bo wszyscy wyjeżdżają na wakacje a ja zostaje sama z Kacprem moim bratem dziadkiem po operacji i jego psem i nie wiem jak ja to wszystko ograne będzie jeszcze moja mama ale ona pracuję:-( Kacper robi się strasznie nie grzeczny łapie za wszystko czego mu nie wolno a jak mówię że nie można mu tego to albo udaję że nie słyszy albo czeka aż się przestanę patrzeć albo biję mi brawo
ale ogólnie jest przecudownym i przekochanym dzieckiem teraz uczymy się schodzić z łóżka bo na razie schodzi głowa a potem dopiero nogi