Witam po dluzszej nieobecnosci. Bylismy u rodzicow w Polsce. Niestety minelo zdecydowanie za szybko. Jak Laura sie do wszystkich przyzwyczaila i nie musialam byc w poblizu, to juz wyjezdzalismy Droga do Polski byla fatalna- maz chory, Laura ryczaca. Z powrotem zupelnie inaczej. Mloda troche pospala, troche sie pobawila i w sumie jakos dalismy rade.
Dziewczyny ja tez czasem czuje sie jak taka niemota i nie mam na nic czasu. Sa tez dni, kiedy sie zepne i daje rade wszystko ogarnac. Takze glowy do gory, jeszcze troche i znajdziemy czas na kawke wypita w ciszy i spokoju
Co do krzeselka do karmienia. My kupilismy proste z ikei. Wydalismy naprawde mala kwote, a jestem bardzo zadowolona.
Zmykam do mojego rozrabiaki.
Dziewczyny ja tez czasem czuje sie jak taka niemota i nie mam na nic czasu. Sa tez dni, kiedy sie zepne i daje rade wszystko ogarnac. Takze glowy do gory, jeszcze troche i znajdziemy czas na kawke wypita w ciszy i spokoju
Co do krzeselka do karmienia. My kupilismy proste z ikei. Wydalismy naprawde mala kwote, a jestem bardzo zadowolona.
Zmykam do mojego rozrabiaki.