Dziewczyny ja na szybko tylko tatuś usypia małego. Ja się tylko pochwalę, że od wczoraj jestem magistrem teraz zastanawiam się co zrobić ze sobą dalej, czy iść na aplikację, czy kombinować coś innego, bo z aplikacją będzie ciężko ze względu na dzidzię...Planujemy narazie jakieś wczasy chociaż na kilka dni. Zęby nadal mamy dwa. Straszne kręconko od 2 w nocy. Nie wiem czy to zęby czy może skok rozwojowy...
Pozdrawiam Was serdecznie.
gratulacje pani mgr
Hej Dziewczynki!
Nie mam czasu dosłownie na nic, cały tydzień wolny zleciał, a ja nic nie zrobiłam z tego, co miałam w planach. Eeeeh...
Nie mam czasu nawet usiąść do kompa. Nie wiem czy to tylko ja taka niemota jestem, czy mamuśki ogólnie cierpią na brak czasu.
Pozdrawiam wszystkie Mamusie i Dzieciaczki
Buziaki :*
no to ja tez niemota. A Ty masz trojeczke dzieci, wiec ze mnie jeszcze wieksza niemota
dołączam się do niemotek
witam wieczorkiem:-)
mała śpi o pół godz standardzik że musiała powojować ze mną w łózku hehe bo u siebie parzy materac haha ogółem dzień minął szybko mała dziś grzeczna aż dziw hehe no ale gorzej z apetytem niestety znowu nie chce za bardzo jeść oj ja to się z nią mam haha no ale jest kochana moja perełeczka
beti u nas tez jedzonko mu srednio wchodzi, wieczorkiem wypił mleczka az...70 ml. Ale za to zgłodniał juz po 1
Hej. Ja się żegnam na dwa tygodnie, jedziemy na turnus. Pakujemy się i mamy niezłe zamieszanie Nie chce mi się i trzymajcie kciuki, zebym te dwa tyg. tam wytrzymała;-)
Kerna kciuki zacisniete. Ale wiem ze wytrzymasz, jestem nawet pewna, bo to przeciez o Laurke chodzi. A pakowania nie zazdroszcze.
Gaja oby te zebolki mu wyszły jak najszybciej, bo meczy sie biedaczek.
Anitas to super ze waga ruszyła do przodu, oby tak dalej. A co do wyniku to teraz wyszedł ujemny czy dodatni? Bo napisałas ze "tym razem ujemny", a z tego co kojarze to pierwszy wyszedł ujemny.
Witam niedzielnie
Ja dzisiaj sie lenie, obiadu nie bedzie, a mały słoiczek dostanie. Jemu i tak bez roznicy bo i tak grymasi przy jedzeniu
Wczoraj bylismy na 5 urodzinkach mojego chrzesniaka, a dzisiaj tez jedziemy tylko ze na imprezke dla dzieci, Antos oczywiscie zaproszony wiec do bajkolandu na 15 zmykamy. A potem jeszcze na imieniny Jana, wiec weekend mamy imprezowy. Czasami to juz mam dosyc, niby weekend a odpocznku zero
Miłego popoludnia zycze