lilu02
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny!
Olga myślami jestem z Tobą, trzymam kciuki. Koniecznie odezwij się po powrocie....:-(
Olga myślami jestem z Tobą, trzymam kciuki. Koniecznie odezwij się po powrocie....:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też ciągle coś podgryzam a wczoraj miałam taaaaaaaaaaaaką ochotę na chlebek z serkiem smażonym i zjadła go tyyyyyyyyle, cóż żołądek BOLI mnie jakby dostał serię kopniaków...jak jem źle jak nie jem też niedobrzeHee heee mnie tezz jest od dwóch dni lepiej, tzn. mdli mnie dalej ale juz nie kibelkuje. Zauwazylam ze jak mnie zaczyna mdlić to szybko musze cos przegryźć i juz lepiej, reasumując ciagle cos musze mielić w buzi Tylko jeszcze zebym od tego cos przytyła to juz bym była szczesliwsza;-)
Olga matko kochana ale mnie wystraszyłaś trzymam kciuki, żeby było dobrze. Teraz już na pewno jesteś u lekarza. Na pewno będzie dobrze! Daj znać jak wrócisz!!!