reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
dziewczyny a ja to chyba zażegnałam serię mdłości:tak: już kilka dni czuję się dobrze i jem coraz więcej rzeczy! U mnie chyba odpuściły:tak:

Hee heee mnie tezz jest od dwóch dni lepiej, tzn. mdli mnie dalej ale juz nie kibelkuje. Zauwazylam ze jak mnie zaczyna mdlić to szybko musze cos przegryźć i juz lepiej, reasumując ciagle cos musze mielić w buzi:-D Tylko jeszcze zebym od tego cos przytyła to juz bym była szczesliwsza;-)

Hee heee mnie tezz jest od dwóch dni lepiej, tzn. mdli mnie dalej ale juz nie kibelkuje. Zauwazylam ze jak mnie zaczyna mdlić to szybko musze cos przegryźć i juz lepiej, reasumując ciagle cos musze mielić w buzi:-D Tylko jeszcze zebym od tego cos przytyła to juz bym była szczesliwsza;-)
też ciągle coś podgryzam a wczoraj miałam taaaaaaaaaaaaką ochotę na chlebek z serkiem smażonym i zjadła go tyyyyyyyyle, cóż żołądek BOLI mnie jakby dostał serię kopniaków...jak jem źle jak nie jem też niedobrze:eek:

u mnie też jakoś mdłości zniknęły... za to jak się obudzę w nocy bądź jak jeszcze nie śpię tak kolo północy to mnie mdli i mogłabym zjeść konia z kopytami tak głodna jestem....
no a dzisiaj na obiadek mężuś stawia Kubełek KFC. mniam mniam....

pozdrawiam mamuśki :-)

Kurde, ja od 11.00 wsunełam zupe z wczoraj i teraz dwa trójkaty pizzy, nie mówiąc o herbatnikach...i ciagłe uczucie pustki w zolądku, ale nie moge duzo za jednym razem zjesc bo potem wymiotuje i mi ciezko na żołądku:-:)-D

Olga daj znać co i jak po wizycie !

Co do jedzenia to ja nawet jakbym chciała jeść to nie mogę ze względu na mą figurę. Wiem, że potrafiłabym wsunąć bez problemu ale staram się hamować bo ja strasznie szybko tyję :cool:.

reklama
Do góry