reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

dziewczyny, ja krwawię!! Nie wiem co mam robić, czy wzywać meza i jechać do lekarza?? Jestem sama z małym w domu, nie chce panikować, nie jest to jakiś straszny krwotok, ale jest

reklama
Olgadom... jaknajszybciej dzwoń do swojego lekarza nawet nie czekaj minuty ..... on Ci powie co zrobic.. trzymaj sie kochana!!!!!!!!!

jedź najszybciej do lekarza, nie ma na co czekać, trzymam mocno kciuki !
A może to z tego hemoroida? ale i tak lepiej sprawdzić czy wszystko z dzidzią ok

Olgadom jezeli to jest czerwona krew to od razu poloz sie do lozka z miednica i nogami uniesionymi do gory (podloz sobie zwiniety koc) dzwon do meza zeby przyjechal i jak najszybciej do lekarza !!!

Olgadom Natychmiast dzwon do lekarza, pamietaj , ze krwawienie to nie poronienie. To moze byc krwotok z jakiegos peknietego naczynia to sie zdarza bardzo czesto i zazwyczaj konczy sie zahamowaniem. Kochaniutka nie wpadaj w panike jestesmy z toba.
A co do boli kregoslupa w dolnym odcinku ja mialam akupunkture przez tydzien i przeszlo.

Ostatnia edycja:
Oladom ja rowniez jestem zdania ze powinnas jak najszybciej na wszelki wpadek udac sie do gina ja mialam juz taki problem 1 dziecko urodzilam bez zadnych problemow w ciazy, a kilka miesiecy temu mialam wlasnie poronienie w 5-6 tyg dlatego nie zwlekaj sprawdz lepiej trzymam kciuki wszystko bedzie dobrze:tak:pozdrawiam :-)

Olga matko kochana ale mnie wystraszyłaś:no: trzymam kciuki, żeby było dobrze. Teraz już na pewno jesteś u lekarza. Na pewno będzie dobrze! Daj znać jak wrócisz!!!

OLGADOM
Az mnie ciarki przeszly jak przeczytalam wiadomosc, ja rowniez jak reszta dziewczyn mysle ze powinnas zadzwonic do lekarza.Powodzenia i 3mam kciuki

reklama
Do góry