reklama
karolinkare
Fanka BB :)
Olgadom... jaknajszybciej dzwoń do swojego lekarza nawet nie czekaj minuty ..... on Ci powie co zrobic.. trzymaj sie kochana!!!!!!!!!
Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Olgadom jezeli to jest czerwona krew to od razu poloz sie do lozka z miednica i nogami uniesionymi do gory (podloz sobie zwiniety koc) dzwon do meza zeby przyjechal i jak najszybciej do lekarza !!!
Saraa
Olgadom Natychmiast dzwon do lekarza, pamietaj , ze krwawienie to nie poronienie. To moze byc krwotok z jakiegos peknietego naczynia to sie zdarza bardzo czesto i zazwyczaj konczy sie zahamowaniem. Kochaniutka nie wpadaj w panike jestesmy z toba.
A co do boli kregoslupa w dolnym odcinku ja mialam akupunkture przez tydzien i przeszlo.
A co do boli kregoslupa w dolnym odcinku ja mialam akupunkture przez tydzien i przeszlo.
Ostatnia edycja:
Oladom ja rowniez jestem zdania ze powinnas jak najszybciej na wszelki wpadek udac sie do gina ja mialam juz taki problem 1 dziecko urodzilam bez zadnych problemow w ciazy, a kilka miesiecy temu mialam wlasnie poronienie w 5-6 tyg dlatego nie zwlekaj sprawdz lepiej trzymam kciuki wszystko bedzie dobrzepozdrawiam :-)
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Olga matko kochana ale mnie wystraszyłaś trzymam kciuki, żeby było dobrze. Teraz już na pewno jesteś u lekarza. Na pewno będzie dobrze! Daj znać jak wrócisz!!!
Kasiona
OLGADOM
Az mnie ciarki przeszly jak przeczytalam wiadomosc, ja rowniez jak reszta dziewczyn mysle ze powinnas zadzwonic do lekarza.Powodzenia i 3mam kciuki
Az mnie ciarki przeszly jak przeczytalam wiadomosc, ja rowniez jak reszta dziewczyn mysle ze powinnas zadzwonic do lekarza.Powodzenia i 3mam kciuki
reklama