reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

PYTANIE DO MAM KARMIACYCH PIERSIA:
dziewczyny czy moge sobie pozowlic do obaidu lampke albo dwie winka bialego??karmie piersia i nie wiem czy malemu to nei zaszkodzi,chociarz mam czasami ochote napiwko no ale jakos jesczce si enei odwazylam wypic ze wzgledu na malego!!!
MILEFGO DNIA WALENTEGO!!

Alkohol - stężenie we krwi - Uzależnienia - Kalkulatory Medyczne - Psychiatria.pl - portal wiedzy o psychiatrii i psychoterapii ;-)

Liluś, trzymaj sie kochana!!!!!!

reklama
dziewczyny czy moge sobie pozowlic do obaidu lampke albo dwie winka bialego??karmie piersia i nie wiem czy malemu to nei zaszkodzi,chociarz mam czasami ochote napiwko no ale jakos jesczce si enei odwazylam wypic ze wzgledu na malego!!!
MILEFGO DNIA WALENTEGO!!

http://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5edsxctsdg.png[/img][/url]

Mama dziecka, którym się kiedyś opiekowałam, skusiła się na kieliszek wina i mały później bardzo długo spał. Poza tym nic mu nie było. Ja jednak bym odpuściła, żeby się później nie martwić.

Lilu - pamietamy!I trzymamy kciuki, zebyscie sobie poradzily z tym paskudztwem....

Przyszla_Mamo - jezeli masz ochote, to raczej wieczorem, jesli w nocy Torianek ma dluzsza przerwe miedzy karmieniami...tak dlugo jak alkohol jest we krwi, tak dlugo jest w mleku..

Lilu wspolczuje i mam andzieje ze coreczka wyjdzie ztego i zwalczycie intruza!!! 3mam kciuki!!!

Przyszla mamo, ja powiem to co powidzieli mi lekarze w szpitalu i pielegniarki, zeby jesc wszystko napic sie piwa i jesc surowa szynke :)( bo mieszkamy w miejscu gdzie surowa szynka jest bardzo popularna a w ciazy wiadomo nie mozna) i ja jak karmialam dzieci piersia to pilam sobie piwko zcasem i na wino tez sie skusilam, do kolacji lampka wina powinna nie zaszkodzic a juz szcegolnie jak pozniej w nocy masz jakas dlusza przerwe w karmieniu

Dziewczyny jakich termometrow uzywacie?
Lilu oczywiscie, ze pamietam. Trzymam kciuki za corcie
Przyszla mamo ja nie pije w ogole. Wole odpuscic.Tym bardziej, ze u nas cycolenie co 2-3 godziny

Ostatnia edycja:
MILEFGO DNIA WALENTEGO!!

ja sobie pozwalam na ciut wiecej niz pol lampki czerwonego, albo ok 120ml piwa jasnego.
wieczorem jak karmie mala po 2 godz nie ma po tym sladu.wiec ok

dziewczyny nie mam jakoś czasu i weny na pisanie,
cały dzień zalatany ostatnio, do tego coraz częściej myślę o pracy, jeszcze tylko 4 tygodnie - ja nie wiem jak to wytrzymam :( Moja mama też nie wiem jak da rady bo u niej ciężko z kręgosłupem i doszło drętwienie dłoni, to jakoś nie widzę aby Maksa nosiła tak jak on sobie tego będzie chciał, nie chcę aby sobie jeszcze bardziej obciążała tą rękę i kręgosłup. Ach mówię wam straszne to jest :(

Dziewczyny jakich termometrow uzywacie?

ja mam taki Termometr Microlife NC100 Bezdotykowy NC 100 TANIO
all_pza_14.png

reklama
Do góry