reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Cześć dziewczyny,
wczoraj mała dała nam czadu, darła się w niebogłosy i usypialiśmy ją 2 godziny. :szok:Mam nadzieję, że to był jednorazowy wyskok.
Skonczyło się też spanie do 10. Teraz budzi się o 8 i pada o 11, ale za to śpi 2 godziny. :-)
Jeśli chodzi o rozmiar ubranek, to my właśnie przechodzimy w całości na 68 (wcześniej używaliśmy tylko body i pojedynczych sztuk ubranek), 62 jest już mocno dopasowane.
Z tymi rozmiarami to jest zawsze zabawa - ostatnio znalazłam śpiochy 74, które na małą idealnie pasują, a przecież do tego rozmiaru sporo jej jeszcze brakuje.

Ja po weekendzie calkiem intensywnym :) moj O z okzji walentynek zabral mnie na slowenie na obiad, i jedlismy przepyszne rybki, owoce morza i wogole pysznosci mniam mniam a tesciowa z malymi zostala i dala rade, nie wykonczyli babci :)

Wczoraj bylismy z wizyta u brata o i moi chlopcy tym razem byli grzeczni, wiec mysle ze ostatnie darcie na wizycie u znjamoych to tylko taki mini wybryk--mam nadzieje hehheh

Jesli chodzi o ta moja kolezanke, dziekuje wam za rady, tak tez zrobie byc blisko, ona ma sie juz dobrze i wogole wyparla sie tego wszytskieogo twierdzac ze to byl wypadek..eh mam nadzieje ze jej sie ulozy.

Milego dzionka

Witam!

Max też śpi 3 razy dziennie. Do południa 20-30 minut, po obiedzie 2-3 godziny :szok:, po podwieczorku przed kolacją 20-30 minut. Śpi całą noc, no chyba że zatęskni za smokiem.

Hasufrau to masz dobrze:tak:, Franio sypia raz może dwa razy-czasami tak po 20-30 min , dobre czasy się skończyłyn pod tym względem.
U nas zimno jak diabli !!Nigdzie dziś z mały nie wychodzę

Kerna witaj :tak:
Gosiunia Wszystkiego najlepszego!!:-) Historia z bliźniakami super!!:-D
Madziunka zdrówka życzę ;-) a co do rozmiaru to Kacper nosi 68/74
Jojo my też już na noc dajemy 2 mleczka
Marja ale fajnie z tym bukietem kwiatów ciekawe czy mój coś wymyśli bo ostatnio wyskoczył mi z tekstem że walentynki są dla zakochanych a my już nie jesteśmy zakochani tylko się kochamy :-D ech zawsze znajdzie pretekst żeby się wykręcić :-D
K8sad no no z Bartusia to już duży mężczyzna :-)
Akderek u nas też zimnica że szok!! a jeszcze z samego rana na szczepieniu byliśmy i okazało się że mały ani razu nie był szczepiony na Polio zamiast 2 szczepionek zaliczył dzisiaj 3 :wściekła/y: na dodatek zabrałam ze sobą brata na bilans 6 latka ale nigdy więcej już tego nie zrobię to jest jakieś dziecko diabła wszędzie było go pełno biegał jak opętany po całej przychodni :wściekła/y:
no a w weekend miałam ostatnie egzaminy i mam wielkiego stresa bo średnio mi poszły.. :/ Dziś jadę na spotkanie z koleżanką która ma termin porodu na marzec już się nie mogę doczekać bo przynajmniej jest jakiś pretekst do wyrwania się z domku, wczoraj również wpadli znajomi na godzinkę z zaproszeniem na ślub fajnie tak się spotkać z kimś od czasu do czasu. Pani doktór dziś znalazła u małego zęba już się nie mogę doczekać aż się zacznie wyrzynać ale powiedziała że jeszcze z miesiąc to potrwa ba mały ma grube dziąsła :eek: i ogólnie cały jest grubiutki...
Spadam małemu dać jeść i może na krótki spacerek wyjdziemy bo słoneczko świeci ;-)

Witam mamusie:) week zlecial szybko i przyjemnie:) w sobote bylam z moim na kolacji i bylo super:) dostalam rozyczke:) dzis E pojechal do Francji i znowu do piatku sami:( Synek kochany..szaleje..jak widzi gazete to wariuje..gniecie ja z taka sila ze w szoku jestem:) kupilam jemu sztywna ksiazeczke i normalnie zapatrzony w obrazki jakby wiedzial o co chodzi:) smieje sie ciagle..byle co do niego powiem a on w smiech i to tak glosno:) dzis konczymy 5 miesiecy:) wow..

odezwe sie pozniej bo musze poczytac co u Was:)

reklama
dzień dobry

Nie wiem czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta:zawstydzona/y:

Chciałam tylko napisać, że moja nieobecność spowodowana jest chorobą mojej Lili mamy zdiagnozowane AZS (atopowe zapalenie skóry) oczywiście alergia, ja na diecie już chudsza chyba nigdy nie byłam:no:, mała męczy się strasznie, praktycznie 2 razy w tygodniu lekarz.....nie mam czasu nawet na czytanie co u was....przepraszam....ale myślę o was jak sobie radzicie, jak pewnie cieszycie sie macierzyństwem ja dosłownie mam chwile naprawdę chwile radości bo jak rozbiorę małą i widzę jej spękaną, suchą szorstką i swędzącą jak nie wiem co skórę to tylko płacz.....

Nie chce wam tu pisać bo to nie ma sensu was obarczać moimi problemami....jestem zdesperowana i walczę o zdrowie mojej córeczki dlatego odezwę się później jak opanuję sytuacje...ale kochane nie zapominajcie o nas :tak:

Pozdrawiam dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry