reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Cześć dziewczyny,
wczoraj mała dała nam czadu, darła się w niebogłosy i usypialiśmy ją 2 godziny. :szok:Mam nadzieję, że to był jednorazowy wyskok.
Skonczyło się też spanie do 10. Teraz budzi się o 8 i pada o 11, ale za to śpi 2 godziny. :-)
Jeśli chodzi o rozmiar ubranek, to my właśnie przechodzimy w całości na 68 (wcześniej używaliśmy tylko body i pojedynczych sztuk ubranek), 62 jest już mocno dopasowane.
Z tymi rozmiarami to jest zawsze zabawa - ostatnio znalazłam śpiochy 74, które na małą idealnie pasują, a przecież do tego rozmiaru sporo jej jeszcze brakuje.

Ja po weekendzie calkiem intensywnym :) moj O z okzji walentynek zabral mnie na slowenie na obiad, i jedlismy przepyszne rybki, owoce morza i wogole pysznosci mniam mniam a tesciowa z malymi zostala i dala rade, nie wykonczyli babci :)

Wczoraj bylismy z wizyta u brata o i moi chlopcy tym razem byli grzeczni, wiec mysle ze ostatnie darcie na wizycie u znjamoych to tylko taki mini wybryk--mam nadzieje hehheh

Jesli chodzi o ta moja kolezanke, dziekuje wam za rady, tak tez zrobie byc blisko, ona ma sie juz dobrze i wogole wyparla sie tego wszytskieogo twierdzac ze to byl wypadek..eh mam nadzieje ze jej sie ulozy.

Milego dzionka

Witam!

Max też śpi 3 razy dziennie. Do południa 20-30 minut, po obiedzie 2-3 godziny :szok:, po podwieczorku przed kolacją 20-30 minut. Śpi całą noc, no chyba że zatęskni za smokiem.

Hasufrau to masz dobrze:tak:, Franio sypia raz może dwa razy-czasami tak po 20-30 min , dobre czasy się skończyłyn pod tym względem.
U nas zimno jak diabli !!Nigdzie dziś z mały nie wychodzę

Kerna witaj :tak:
Gosiunia Wszystkiego najlepszego!!:-) Historia z bliźniakami super!!:-D
Madziunka zdrówka życzę ;-) a co do rozmiaru to Kacper nosi 68/74
Jojo my też już na noc dajemy 2 mleczka
Marja ale fajnie z tym bukietem kwiatów ciekawe czy mój coś wymyśli bo ostatnio wyskoczył mi z tekstem że walentynki są dla zakochanych a my już nie jesteśmy zakochani tylko się kochamy :-D ech zawsze znajdzie pretekst żeby się wykręcić :-D
K8sad no no z Bartusia to już duży mężczyzna :-)
Akderek u nas też zimnica że szok!! a jeszcze z samego rana na szczepieniu byliśmy i okazało się że mały ani razu nie był szczepiony na Polio zamiast 2 szczepionek zaliczył dzisiaj 3 :wściekła/y: na dodatek zabrałam ze sobą brata na bilans 6 latka ale nigdy więcej już tego nie zrobię to jest jakieś dziecko diabła wszędzie było go pełno biegał jak opętany po całej przychodni :wściekła/y:
no a w weekend miałam ostatnie egzaminy i mam wielkiego stresa bo średnio mi poszły.. :/ Dziś jadę na spotkanie z koleżanką która ma termin porodu na marzec już się nie mogę doczekać bo przynajmniej jest jakiś pretekst do wyrwania się z domku, wczoraj również wpadli znajomi na godzinkę z zaproszeniem na ślub fajnie tak się spotkać z kimś od czasu do czasu. Pani doktór dziś znalazła u małego zęba już się nie mogę doczekać aż się zacznie wyrzynać ale powiedziała że jeszcze z miesiąc to potrwa ba mały ma grube dziąsła :eek: i ogólnie cały jest grubiutki...
Spadam małemu dać jeść i może na krótki spacerek wyjdziemy bo słoneczko świeci ;-)

Witam mamusie:) week zlecial szybko i przyjemnie:) w sobote bylam z moim na kolacji i bylo super:) dostalam rozyczke:) dzis E pojechal do Francji i znowu do piatku sami:( Synek kochany..szaleje..jak widzi gazete to wariuje..gniecie ja z taka sila ze w szoku jestem:) kupilam jemu sztywna ksiazeczke i normalnie zapatrzony w obrazki jakby wiedzial o co chodzi:) smieje sie ciagle..byle co do niego powiem a on w smiech i to tak glosno:) dzis konczymy 5 miesiecy:) wow..

odezwe sie pozniej bo musze poczytac co u Was:)

reklama
dzień dobry

Nie wiem czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta:zawstydzona/y:

Chciałam tylko napisać, że moja nieobecność spowodowana jest chorobą mojej Lili mamy zdiagnozowane AZS (atopowe zapalenie skóry) oczywiście alergia, ja na diecie już chudsza chyba nigdy nie byłam:no:, mała męczy się strasznie, praktycznie 2 razy w tygodniu lekarz.....nie mam czasu nawet na czytanie co u was....przepraszam....ale myślę o was jak sobie radzicie, jak pewnie cieszycie sie macierzyństwem ja dosłownie mam chwile naprawdę chwile radości bo jak rozbiorę małą i widzę jej spękaną, suchą szorstką i swędzącą jak nie wiem co skórę to tylko płacz.....

Nie chce wam tu pisać bo to nie ma sensu was obarczać moimi problemami....jestem zdesperowana i walczę o zdrowie mojej córeczki dlatego odezwę się później jak opanuję sytuacje...ale kochane nie zapominajcie o nas :tak:

Pozdrawiam dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry