Kerna witaj
Gosiunia Wszystkiego najlepszego!!:-) Historia z bliźniakami super!!
Madziunka zdrówka życzę ;-) a co do rozmiaru to Kacper nosi 68/74
Jojo my też już na noc dajemy 2 mleczka
Marja ale fajnie z tym bukietem kwiatów ciekawe czy mój coś wymyśli bo ostatnio wyskoczył mi z tekstem że walentynki są dla zakochanych a my już nie jesteśmy zakochani tylko się kochamy
ech zawsze znajdzie pretekst żeby się wykręcić
K8sad no no z Bartusia to już duży mężczyzna :-)
Akderek u nas też zimnica że szok!! a jeszcze z samego rana na szczepieniu byliśmy i okazało się że mały ani razu nie był szczepiony na Polio zamiast 2 szczepionek zaliczył dzisiaj 3
na dodatek zabrałam ze sobą brata na bilans 6 latka ale nigdy więcej już tego nie zrobię to jest jakieś dziecko diabła wszędzie było go pełno biegał jak opętany po całej przychodni
no a w weekend miałam ostatnie egzaminy i mam wielkiego stresa bo średnio mi poszły.. :/ Dziś jadę na spotkanie z koleżanką która ma termin porodu na marzec już się nie mogę doczekać bo przynajmniej jest jakiś pretekst do wyrwania się z domku, wczoraj również wpadli znajomi na godzinkę z zaproszeniem na ślub fajnie tak się spotkać z kimś od czasu do czasu. Pani doktór dziś znalazła u małego zęba już się nie mogę doczekać aż się zacznie wyrzynać ale powiedziała że jeszcze z miesiąc to potrwa ba mały ma grube dziąsła
i ogólnie cały jest grubiutki...
Spadam małemu dać jeść i może na krótki spacerek wyjdziemy bo słoneczko świeci ;-)