reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

A moja to może ze 2 razy zaśnie w ciągu dnia w domu ale częściej drzemie przy cycku właśnie.Co do ubranek to zakładam jej na 68,dzisiaj zrezygnowałam ze śpiochów jednych-niby dobre ale przyciasne.
Niedawno wróciłyśmy ze spacerku.Teraz mała leży w leżaczku i łapie się za skarpetki.

reklama
Hej:-)
gosiunia ale jaja:-D super obie to wymyśliłaś;-) wiedziałaś kiedy wyskoczyć z brzuszka:tak:
Dzięki dziewcyzny jak zwykle i już chyba po raz milionowy za wsparcie. Bez was utonęłabym w tym wszystkim. Narazie pojedizemy do tego naszego na konsultacjei zobacyzmy co mi pwoie. Ale Beniu idealnie to ujęłaś.... zawsze zagranica kojarzyłą sięz czymś o niebo lepszym....
A co do rozmiaró to mój chuderlaczek jest na granicy 62-68 ale bliżej 68. Ale co z tego jak taka chudzinka że rajtuzki, spodnie wszsytko leci z tyłka:sorry: Dzisiaj zapodam małej jeszcze ziemniaka:-D
co do spanai to głównie trzy drzemki. Jak nie może zasnąć to nei raz było że spałą tylko raz..ale wtedy to już sajgon na chacie!!

Dziewczyny błagam Was pomóżcie bo wszyscy domownicy chyba oszaleją jeszcze dzisiaj!!! Pamiętacie jak pisałyście o żelach/maściach na ząbki? Któraś z Was bardzo zachwalała jakiś i nawet na sobie go próbowała ale za nic w świecie nie pamiętam która z Was to była i jak się ten specyfik nazywa... Ozłocę tą z Was która napiszę nazwę tego cuda !!!!!
Pisałam że wczoraj moje dziecię było jakieś nie swoje, dziś jest gorzej... Ślini się jak buldog, spać nie chce, dobrze że chociaż coś ciumka z cyca, ładuje wszystko do buzi i się złości, leżaczek jest beee, na rączkach też (nie ważne czy przodem czy tyłem)

BŁAGAM O NAZWĘ TEJ MAŚCI/ŻELU NA ZĄBKI!!!

Ja już się czuję lepiej, łapałam już nawet schizy że to może ten węgiel leczniczy który brałam tak na nią zadziałał, ale farmaceutka w aptece powiedziała że nic dziecku po nim nie będzie... Zgłupiałam już normalnie... :-(

madziunka ja raczej żelu używam w ostateczności a tak to masuje małemu dziąsła wacikiem namoczonym w zimnej wodzie (czasami gazik schładzam w lodówce) a jak jest naprawdę źle to używam takiej maści znieczulającej bobodent(ok 16 zł.) a jak to nie pomaga i mały ma ciepłą gółwkę to daję czopek viburcolu i kładę spać

Madziunka, tak jak napisała Gaja Dentinox N.. ja jadłam, Beniaminka jadła i działa :-D trzymaj sie!!!!!
My po spacerku, ślicznie dziś jest :-)
wczoraj byla ciotka M i mowi, ze Gwiazda wygląda lekko na 9 miesięcy ;-D
my to mamy cztery drzemki, licząc ta na spacerze :-) o własnie nam sie pospacerowa skonczyla.. ;-D cmoki

Taak. Dentinox jest najlepszy:tak: Ale może warto do tego schłodzonymi gazikami masować, czy dawać zimne gryzaki.
Oj ładnie dzisiaj ładnie a my w domu siedzimy, bo Misiek jeszcze na antybiotyku do jutra.
Małżowi kupiłam piernikowe serce a on zapowiedział na wieczór pizze:szok: pęknę chyba dzisiaj...

Hej:-)
gosiunia ale jaja:-D super obie to wymyśliłaś;-) wiedziałaś kiedy wyskoczyć z brzuszka:tak:
Dzięki dziewcyzny jak zwykle i już chyba po raz milionowy za wsparcie. Bez was utonęłabym w tym wszystkim. Narazie pojedizemy do tego naszego na konsultacjei zobacyzmy co mi pwoie. Ale Beniu idealnie to ujęłaś.... zawsze zagranica kojarzyłą sięz czymś o niebo lepszym....
A co do rozmiaró to mój chuderlaczek jest na granicy 62-68 ale bliżej 68. Ale co z tego jak taka chudzinka że rajtuzki, spodnie wszsytko leci z tyłka:sorry: Dzisiaj zapodam małej jeszcze ziemniaka:-D
co do spanai to głównie trzy drzemki. Jak nie może zasnąć to nei raz było że spałą tylko raz..ale wtedy to już sajgon na chacie!!

Kernus kochana ja nie chcialam cie absolutnie nastrazyc z ta moja opowiastka. Ja chcialam przez to powiedziec , ze czasami czlowiek chce jak najlepiej wybierze jak najlepsza klinike lekarza a lekarze wpadaja tez w rutyne i najlepszy specjalista tez cos moze zchrzanic. A taki mlody lekarz napewno sie bardzo stara i dziesiec razy pomysli zanim cos zrobi. Wspolczuje ci ze musisz podejmowac takie decyzje,

Moj maly nosi rozmiar 68 ( jesli chodzi o firmowki ) , a od polskich producentow nosi 74. I skubaniec wazy juz 8 kilo i ma 68 cm dlugosci.

reklama
Do góry