reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Kasiona, Karolinka już parę razy zrobiła nam taki numer, że po godzinie musieliśmy zwijać się do domu. Myślę, że to wpływ obcego otoczenia, mała widzi inne kolory ścian i nie czuje się tak bezpiecznie, jak w domu.
Karolinka, odzwyczaiła się też od mojej mamy, której nie widziała od grudnia i też jest na początku ryk - chyba boi się siwych włosów. ;-) Musimy teraz często odwiedzać babcię, żeby można było podrzucić jej małą od czasu do czasu. :-)

Jojo, i jak to mleczko z Rossmana?

reklama
Hejka ja tylko na chwile...
Przeczytałam o tej jaga...no szok...i ja jej tez współczułam...no ale pewnie jej o to chodziło.grrr co za ludz?
Pozdrawiam Was serdecznie i papa...

masakra nie kumam takich ludzi:szok: jak się komuś nudzi to niech znajdzie sobie jakieś konstruktywne zainteresowanie!!:angry:

Hej dziewczyny
Poczytalam co u was ale nie dam rady sie odniesc do waszych postow. Padam dzis na ryjek i jeszce sie z M poklocilam!!! Jestem smutna i podlamana. Czasmi mam wrazenie ze wyszlam za nieodpowiedniego czlowieka....
Jutro ide z Maja do neurologa. trzymajcie kciuki.
dobranoc

Kurcze trzeba miec naprawdę posrane w głowie by wymyslac takie historie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Co za wstrętna baba z tej Jagi:wściekła/y:Nie rozumiem takiego postępowania ale tak sobie myślę ze to musi byc bardzo samotna dziewczyna:-(
Justynko myślę że te objawy to efekt przemęczenia i braku niektórych witamin ale jak pisały dziwczyny zrób test i będziesz spokojniejsza.:-)
Ritko jesli o ,mnie chodzi to zrobiłabym to usg ale najpierw postarałabym się o skierowanie od neurologa bo należy Ci się ono bez dwóch zdan. Co do córci to nie pomogę ale trzymam kciuki byscie się dogadały na babskim spacerku.
Gaju gratuluje przespanej nocy i oby kolejnr były równie bajeczne:-)

Niestety więcej nie pamiętam (po ciązy mam wrażenie ze się cofam:szok:)

Hej dziewczyny
Poczytalam co u was ale nie dam rady sie odniesc do waszych postow. Padam dzis na ryjek i jeszce sie z M poklocilam!!! Jestem smutna i podlamana. Czasmi mam wrazenie ze wyszlam za nieodpowiedniego czlowieka....
dobranoc

Kochana głowa do góry:-) Na pcieszenie dodam, że ja z moim M kłócimy się praktycznie codziennie a rozwodzimy się co tydzień:-D Ot takie z nas włoskie małzeństwo:szok:
Cały czas jednak mamy nadzieję ze się dotrzemy bo nie wyobrażamy sobie życia bez siebie. Zobaczysz jutro się pogodzicie i wszystko wróci do normy

Kciuki zacisnięte:)

sie z M poklocilam!!! Jestem smutna i podlamana. Czasmi mam wrazenie ze wyszlam za nieodpowiedniego czlowieka....
dobranoc

oj podejrzewam ,ze nie ty jedna masz takie WRAZENIE hehe.
moja starsza corka ma stan pogoracz i placze,ze ucho. cholera za dobrze nie mzoe chyba byc.

dzis rejestrowalam dziecko do lekarza i zmienialam pediatr , pielegniarka do mnie na TY, w sumie luz sobie mysle, ona zaczela mnie przepraszac bo myslala po glosie ,ze to jakas nastolatka sie rejestuje i do mnie z tekstem, dobrze, ze zgody rodzicow nie poprosila ha!
'oj przepraszam myslalm,ze pani jest nastolatka a pani mi tu dzieci ma '

hej dziewczyny!
Mam nadzieje, że wy miałyście tak dobry dzień jak ja. Ja byłam dziś u mojego promotora i jak dobrze pójdzie niedługo będę miała obronę i tytuł. No i może awans przy okazji na jakąś Panią Kierownik Budowy :) Fajnie by było.
Wieczorem podrzuciliśmy dzieciaki do teściowej i poszliśmy do kina. Wieki nie byłam w kinie. A już w 3D to nie pamiętam kiedy. Film Sanctum bardzo fajny. Ale nie polecam ludziom o słabych nerwach. Teraz mi cały czas chodzi po głowie. Szkoda mi tych ludzi. Ale najlepiej jak sami go obejrzycie. Nic więcej nie mówię- jest na faktach-ponoć.
Na koniec dnia dostałam prezent na Walentynki od mojego męża. Ekspres do kawy Dolce Gusto.:-):szok::tak:Nacieszyć się nim nie mogę. Zawsze chciałam go mieć. ZAPRASZAM na KAWĘ.
Miłych snów życzę :-)

Marja, gratulacje zdrowych bioderek, super! :) tEŻ JUŻ macie spokój z kontrolami.
Kasiona , dziekujemy za informacje o podszywajacej sie pod rozne nicki forumowiczce, coz powiedziec, czuję się dziwnie, niesmak a zarazem współczucie dla tej osoby. Wyglada to tak jak internetowa wersja choroby psychicznej zwanej zespołem Munchasuena.
Im wiecej bedziemy pisac, tym wiecej satysfakcji przysporzymy takiej osobie, bo przyciagnela nasza uwage. Ot, trafiaja sie tacy ludzie, choroby sa różne.
Jojo, moja Jula tez dzisiaj darla sie okrutnie w samochodzie, jak nigdy...a tu w domu niespodzianka, big kupa z 4 dni, no to juz znam przyczyne wrzasku ;)
Dobrej nocy, juz wiecej nie pamietam bo pisze na raty caly wieczor :)
Gosheek, luzik u mnie tez od kilku dni chmurki burzowe, ale to minie, zobaczysz.Przeciag trezba zrobic i nowe powietrze wpadnie do domu :) Damy radę!
A za jutrzejsza wizyte u neurologa trzymam kciuki ! Jesli mozesz, to zapytaj o robienie mostków czy to Ok czy nie, bo widze roznie lekarze mówią, aha...mostki ale nożki w górę też idą do główki, czyli wg naszego Ok, ale my u neurologa nie byliśmy, bo wskazań brak było.

Ostatnia edycja:
czytam, nie odpisuje bo nie ma czasu, apotem nie pamietam wszystkiego....

Gosheek - kciuki za wizyte:)

Anja - to komplement:)ja w tym roku 30, a czasami jeszcze o dowod pytaja;))))i wcale sie nie gniewam...ucho?bidulka, doroslemu daje w kosc a co dopiero dziecku....

Gaja - fajnie , ze lepiej:) ( bardzo to poprawnie napisalam...)

Kasiona - zynus pokazal , ze mu sie nie podoba....biedactwa inaczej niz placzem,nam jeszcze nic nie wytlumacza....

Aguska - wloskie malzenstwo?:)hm...to ciekawie w domu macie:)

i juz wiecej nie pamietam....tylko czesc komorek pracuje normalnie, reszta chyba jeszcze w ciazy;)

Ksad - wiec powodzenia:) i bardzo fajny prezent, tez mi sie te ekspresy podobaja:)

Ostatnia edycja:
reklama
Gaja chyba wreszcie u Ciebie skończyły się te koszmarne nocki i wszystko zmierza ku lepszemu, oby:tak:
Agusska życzę abyś się wyspała, bo kilka takich koszmarnych nocy z rzędu potrafi pozbawić człowieka radości z życia
Goshek tak to jest w zwiąku, raz na wozie raz pod wozem, chyba każdy czasami ma takie dylematy, najważniejsze to żeby rozmawiać, nie dusić w sobie. Będzie lepiej.
Ksiulka ja miałam 3 elektroniczne termometry i każdy pokazywał inną temperaturę, rtęciowy moim zdaniem najbardziej godny zaufania:tak:.
K8sad gratulacje i powodzenia
Miałam już się pochwalić że hrabinka już śpi ata wzięła i się obudziła.:baffled:

Do góry