reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

witam,
u nas nocka jak zwykle ok ,co 2 godz. karmienie pobudka o 6.15 zabawa do 6.50 i spanie do 8.20:)teraz leży w leżaku i się bawi:-) zrobił się coś spokojniejszy bo ostatnie kilka dni to tylko ręce a mi już kręgosłup wysiada :-( zgadzam się z dziewczynami że dentinox N najlepszy na ząbkowanie smarujemy w sytuacjach nie do wytrzymania i zaraz pomaga, tak jak beniaminka testowałam na sobie najpierw :-D
jojo nasze dzieci w tym samym czasie kupki robiły haha czytałam wcześniejszego twojego posta patrze na małego a on też w fazie produkcji:-D
madziar witaj i cieszę się że tak szybko załatwiłaś sprawę:)
Małgoś to przepraszam z tym prawkiem coś mi się pomieszało;-)
Gaja u nas tez tak było że jak chciałam odciągnąć to mały wrzeszczał w niebogłosy ale ja niestety mimo podstawiania i odciągania straciłam mleczko, nie karmię już 2 mies. a jak nacisnę na pierś to jeszcze coś tam wylatuje, czasem brakuje mi tego milego ciumkania

reklama
Witam nową mamę i sie ogólnie witam :-)
u nas szaro, mokro i do tyłka.. nie śpimy od 6-tej, bo Mała testowała w który otwór na buzi mamy mozna najlepiej włożyć łapki :-) na szczescie o 6-tej to pierwsza pobudka po nocy od 22-giej :-) zelik dentinox przetestowany w mojej buzi (tak jak Beniaminka) i powinien działać.. :-)
dobrego dnia

Witam porannie
U nas nocka dzis koszmarna. Mala budzila sie co 30 min i caly czas ie tak wiercila w lozeczku ze ja nie wspalam wogole ;/. to chyba po tym szczepieniu... a z rana zjadla tylko 80 ml:(
Beniaminka masz racje prywaciarze robia co chca i mimo moich usilnych sprzeciwow nie mam nic do gadania.. Jak mi sie nie podoba to moge sie przeciez zwolnic... Chetnie bym otworzyla cos swojego ale narazie jestesmy na etapie brania kredytu na mieszkanie wiec kolejny kredyt na gabinet nie wchodzi w gre:( a zwlaszcza z obnizona pensja... :frown:
alcia tak jak pisalam na wlasny biznes narazie nie ma szans... a jesli chodzi o spanie dziecka w drugim pokoiku to ja chyba dlugo jeszcze nie bede na to gotowa;) Jakos tak lepiej sie czuje gdy wiem ze ona spi zaraz obok:)
kinia wspolczuje, ja tez ostatnio ledwo przytomna a czas na robienie cos w domu mam tylko w nocy.
jojo, gaja ja odciagam mleko odkad mala skonczyla miesiac, tak wiec juz 3 miesiace. I tez juz bede konczyc bo moje brodawki wolaja o pomste do nieba. Poza tym wrocilam do pracy i nie mam tyle czasu na sciaganie co wczeniej wiec i mleka coraz mniej a nawet bardzo malo wiec powoli traci to sciaganie sens.
ksiulka napisz prosze jak sie nazywa ta gra do tanczenia:) a tak wogole to widze ze mieszkamy niedaleko siebie :)
milego dnia wszystkim

ksiulka ale nasze dzieciaczki się zgrały hehe :-D:-D
Mała nie daje mi nic zrobić marudzi że hej chyba o dziąsełka chodzi Piszecie o tym żelu że chyba zaraz ubiorę małą i polecę do apteki Przetestowany a więc idę kupić ;-)

Witam laski!!!!
Kurcze powiem Wam ze to byl swietny pomysl z tym kubkiem na prezent dla babci i dziadka juz zamowilam i czekam na przesylke wczoraj specjalnie robilam dzieciakom wspolne foto zobaczymy jak wyjdzie na kubku. :tak:
FOTOKUBEK KUBKI ZDJECIEM - DZIEŃ BABCI DZIADKA (1408272620) - Aukcje internetowe Allegro
u nas nocka nocka spokojna Lenka spala jak zabita do 5 rano Lukasowi juz lepiej po antybiotykasch juz uszy go nie bola wiec chyba bedzie dobrze zobaczymy jak wroci w pon do przedszkola czy nie zalapie czegos znowu oby nie.
milego dzionka mamusie ...:-D

Witam przy kawci.
Dzionek zaczął sie fajnie. Nie było płaczu tylko gadanie i sprawdzanie czy są paluszki bo przecież w nocy mógł ktoś ukraść. Odkryliśmy rano że urodziłam wampira:szok::-D. Mała ma widoczne na dziąsłach 2 jakby białe rozpulchnienia na trójkach górnych. A swędzi ją to nie miłosiernie bo jak jej sprawdzam i miziam po dziąsłach to chwyta mocno palucha i ssie jak dobry odkurzacz i przygryza.
Jak Mąż wróci z pracy to jedziemy do pediatry na kontrole i może szczepienie. Zobaczymy co nam powie. A jak wrócimy to robimy w dużym pokoju przemeblowanie by na podłodze dużego pokoju zrobić mały plac zabaw dla Anielki. I nie wykreci mi sie dzis Mąż. Robimy i już.

Madziar witaj!!!
gosheek tak sobie myśle że jednak ten kraj na psy zchodzi. Tak namawiają w tv żeby dzieci rodzić a potem człowiek po dupie dostaje. Ta twoja szefowa to jakaś rąbnięta zdrowo jest. Dzisiaj dobry dentysta jest w cenie i być może za pare lat jak finansowo już będziecie stabilni założysz coś swojego a na tą kobiete sie wypniesz.

No ja Dentinox-gel N tez uzywalam u synka i pomagalo troszke jednak jak trzonowe mu wychodzily to byl taki ryk ze nic juz nie pomagalo :happy: ale tym razem tez juz jestem zabezpieczona i kupilam sobie na wszelki wypadek :tak: u nas w Niemczech to mozna go kupic w Rossmanie .

ja przy Julcie tez kupiłam Dentinox i cały wyrzuciłam do śmieci bo do puki nie zajrzałam niuni do buzi to nie wiedziałam ze jej zabek wyszedł- zer płaczu, zero gorączki itp... teraz pewnie tak fajnie nie bedzie....

Witam Was porannie :)

Kurcze tak piszecie o tych ząbkach ze i ja chyba zajrze Zuźce do buźki :) Napisałybyście tylko na co mam zwrócić uwage bo jestem zielona w tych sprawach:zawstydzona/y: u nas nocka minęła super, Niunia jak jadła wczoraj o 18:30 i zasnęła koło 21 to obudziała się dopiero o 00:30 a potem o 4:30 i 8:30 także jak dla mnie pełen sukces :-):-):-)

reklama
dziewczyny czy Wasze dzieci tez tak mają ze jak np. trzymacie je na kolanach i one Was nie wdzia a wy cos powiecie to sie "wzdrygaja" tak jakby sie bały???

madziunka czapki boskie, wystawiaj na allegro napewno sie sprzedadza :)

Do góry