kerna
http://www.lauraziobro.pl
no ja tez z tych złośliwych bardziej i podpisujęsię pod tym. Jakby Gizelka broniłą jego chociaż w jedym poście...że jej M robi wszsytko ale po prostu nie wychodzi mu to oki..ale po jej rozżalonych postach tego nie widać..Jej facet po prostu nie jest ich wart...A dla Malsuzka to cios...ono przecież nei rozumie ,że mama wróci...coś okropnego:---(przeczytałam posta Beniaminki i się zaczełam zastanawiac czy aby nie za pochopnie ocenialam Meza Gizeli... ale nie wydaje mi sie... ja jestem zdania, ze pracuje ten kto ma ku temu sposobnosc... jak matka to oki... ale nie przy tak Małym dziecku i z dala od niego.... z reszta Gizela nam pisala, ze nie ma wsparcia i zrozumienia...wiec... aby miał czkawke cały dzień i mu krosta wyrosła na jezyku i nie tylko...no!!!!
w dupsko bym gwoździa wbiła a nie tak szpileczkaTosiu może jakas mała laleczka voodoo ) tu szpileczka tam szpileczka ...
brawooooooooooodziewczyny ja tylko na chwileczkę przyszłam się pochwalić że u mojego Wikusia znalazłam pierwszy ząbek lewa górna jedynka
a Viburcol próbowałaś?Wczoraj przebiły mu się ząbki, strasznie był marudny, wieczorem sprawdziłam czy to nie ząbki bo już całą rękę wkładał do buzi i wszystkie ubrania mokre od wkładania do buzi, no i to jednak ząbki.
Dzisiaj dostał już czopek, nie wiem jak dotrwamy do wieczora, może mu jakoś ulży po tym czopku.
Miłego dnia.
witam:-):-):-)Witam dziewczyny!
Ostatnio miałam problem z netem, więc dawno mnie nie było!
W związku z tym przyjmijcie moje spóźnione życzenia wszystkiego co naj..... w Nowym Roku! Miłości w rodzinach, zdrowia dla was i dla waszych pociech, spełnienia marzeń i uśmiechów na twarzach!!!!!
Jystynka - gratulacje pierwszego ząbka!!!!:-)
Okropnie zasmucił mnie post Gizelki:-(. To nie ludzkie!!!! Nie wyobrażam znaleźć się w takiej sytuacji
Wracaj szybko Gizelko do kochanego maluszka i do nas!
Ja zaraz z małą idę na komisje do orzekanai o niepełnosprawnosci. Zobaczymy co mi powiedzą. Od rana załtwienia, lekarze, badania, rehabilitacja....
zimno iponuro u nas i z tego wszytkiego zjadłabym pizze