reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

witam dziewczyny w Nowym Roku i melduję że nie było mnie przez ostanie prawie dwa tygodnie bo byłam z dzieciaczkami u rodziców na święta i po świętach. Maluchy pochorowały i całe te dwa tygodnie z katarem i kaszlem ale już wychodzimy na prostą. Sylwester spędziliśmy w domku całą naszą czwóreczką i ledwo doczekałam północy. Ale toast był i życzenia z mym małżem i lulu i tak dzisiaj cały dzień jak śnięta chodziłam. I oczywiście zaraz pędzę odespać. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku...

reklama
Witam w Nowym Roku :-)
Anitas
Życzę Tobie, aby najpiękniejszy sen kierował Twoim życiem, a serce przepełniała radość i oczywiście miłość. Mam nadzieję, że nigdy nie zaznasz cierpienia, a troski będą tylko wspomnieniem. I oczywiście życzę Ci samych pogodnych poranków i spełnienia najskrytszych marzeń.

Mam trochę dziwne pytanie :sorry2:Jak myślicie czy moje odciągnięte mleczko mogłabym dodać do mm ? Odciągam w dzień bo mała nie chce cyca a jak posmakuję że w butli jest moje mleczko to pluje:-( i za nic nie chce i daję jej bebiko.Szkoda mi wylewać i chciałabym jej chociaż troszkę przemycić i się zastanawiam czy można pomieszać oba mleka Kurcze ze starszymi tak nie miałam ładnie jedli z cyca i w dzień i w nocy a Gosia mi takie cyrki odstawia :no:

Miłej i przespanej nocki dobranoc

Witam sie w nowym roku...
Ale Wy macie postanowienia noworoczne..heehehe...ja po swietach schudłam 1,5kg..hiii a jem normalnie. Mój organizm chyba sie za bardzo przyzwyczaił do wagi sprzed ciazy (latami ta sama) i nie pozwala na zmiane:-D.
Alcia mój tez wlasnie skonczył 3 miechy 2 dni temu i robi dosłownie to samo...29tego bylismy na bilansie i pani doktor podniosła Franka za rece, a ten skubany sztywno sie podnosił:szok: Oczywiscie został pochwalony. Wsio ok.:-)
Sylwester udany, Franio przespał noc ładnie;-), a rano radosny był jak skowronek:-D:-)

Ja tylko na moment, żeby Wam złożyć życzenia!

Oby nasze pociechy zdrowo i pięknie się rozwijały, obyśmy były dla nich jak najlepszymi mamami i miały wiele sił - na najróżniejsze momenty... Wszystkiego tego, co nam się w tym roku przyda :-D:-D:-D

Witajcie Dziewczyny !
Widze,ze dieta Dunkana chyba w temacie :-) - ja nie moge sie doczekac kiedy na nia przejde - jak juz karmic nie bede to odrazu .Bylam na niej przed ciaza i jest naprawde genialna - i nie meczy - na poczatku kilka dnie jest ciezko, a pozniej naprawde super - bardzo fajnie sie na niej czulam no i chudlam praktycznie odrazu.
Naszmaluch wczoraj o 24ej sie obudzil i bawil sie dopo 1ej:-)

Dziewczyny wiem ze dawno mnie nie bylo...

bardzo przepraszam ...jakos tak wszystko teraz szybko leci i nie ma tak czasu na neta.
Teraz synek od 2 tyg ma wolne i maz tez wiec cieszymy sie nimi w domciu:)U nas dobrze a nawet bardzo-dzieci zdrowe Besiu jest kochanym straszym bratem,bardzo nam wyrosl odkad mamy Amelcie i pomaga mamusi chetnie,Amelia jest przeslodka i przegrzeczna(jesli jest w slowniku polskim takie slowo) w dzien grzacznie poznaje swiat a wieczorkiem z braciszkiem o 8ej idzie spac i spi do 6tej:)

A ja tez juz dobrze i ciesze sie tym naszym szczesciem-mam nadzieje ze u was wszystko dobrze sie ukalda -postaram sie nadrobic-i jak dorwe jakis program obrobic zdjecia i wstawic kilka fotek

pozdrawiam goraco:)

witam dziewczyny!!!
:szok:jejku jak dawo mnie tu nie było i napewno tyle ciekawych tematów mnie ominęło:baffled:
ale niestety nie jestem w stanie nadrobić zaległości:no: zbyt dużo tego jest.
u nas wszystko wporządku,co prawda mała przechodzi jakiś dziwny okres bo jest strasznie marudna(jak na moje oko to zabkowanie)ślini sie niesamowicie,wszystko w bużce,jest bardzo nerwowa i płaczliwa,kupiłam jej maść na dziąsełka i po posmarowaniu jest o niebo lepiej,Julka ogólnie grzeczna nie licząc ostatniego tygodnia,tyle tylko ze bardzo absorbujaca,ja bym nie magła nic zrobić tylko przy niej siedziec wygłupiać sie i z nią rozmawiac,w dzień śpi w łożeczku w nocy budzi sie raz ale niestety usypiana na rękach:crazy: no ale cóż nie wszystko musi być idealne,świeta spedziliśmy w domku,sylwestra tez wiec bardzo rodzinnie.wiecej napisze póżniej jak mała zasnie:tak: a póki co SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!!!!!

Dzien dobry :-)
U nas o 8 rano pobudka i obudzl sie mały marudek i skrzeczała do 9, w koncu znowu padła i drzemie.
Olcia- witaj, tak dawno nie zaglądałaś, fajnie że u Was Ok, dzieciaczki grzeczne. Ja na szybko zmniejszam fotki w power point, a jak mam czas dopiero w picassa .
Jojo- jeśli nie ma wyjścia, możesz mieszać mleko mm z własnym, jasne że lepiej podawać osobno, ale wiem ze dziwczyny na portalu edziecko-laktacja-tak mieszały i było Ok, tylko jak juz zmieszasz to do góra 2 h trzeba mieszanke spożyć, ale to chyba wiadomo.Robisz normalne mleko mm jak w przepisie i dodajesz swojego mleczka.Powinno się udać :-)
U nas niż, roztopy, sennie i ciemno, ja jestem jak śnięta, mam b.niskie cisnienie i ratuję się słaba kawą, ale coś nie pomaga. Popoludniu jedziemy na obiad do rodziców.

Akderk- fajnie, że Ikea dotarła na miejsce cała i zdrowa :-)
Życzę Wam miłego dnia!

Hej mnie też strasznie długo nie było!!! czasami zaglądałam i podczytywałam was ale i tak mam spore zaległości :sorry2: Wczoraj mały mi takie cyrki wieczorem odstawiał że szok nie mógł biedak usnąć i się męczyliśmy ze 3 godzinki :wściekła/y: W ogóle zauważyłam że kryzys jedzenia minął bo mały znowu ma wielki apetyt:-) ostatnio strasznie mu się spodobało podciąganie do siadu jak go trzymam w pozycji pół leżącej to mały się strasznie napina i próbuję podnieść się jak najwyżej może no ale zaraz jest wielka złość bo jeszcze trochę za słabe mięśnie ma i długo nie wytrzymuję ale i tak się strasznie cieszę bo jeszcze 3 tyg. temu nie potrafił trzymać główki:-) a co do Sylwka to usnełam i obudziłam się o 23.58 tak więc przynajmniej fajerwerki zobaczyłam:-) Lecę bo mały usnął a ma takie pazury że aż się proszą żeby je obciąć:-) wpadnę wieczorkiem jak małża do pracy wyśle bo jak on jest w domu to nic nie mogę zrobić:wściekła/y:

reklama
hej :-) u nas słoneczko, wiec jakis maly spacerek pasowałoby uskutecznic :tak::tak::tak: tylko jak mi sie Dzieci obudza.... M jeszcze nie wstał w ogóle... Mała to chociaz sie przywitala, pobawiła itp... u nas mniej fajnie, bo cosik Gwiazda mi sie budzi ok 3.30 i potem juz co 40 min cyc.... a ja padam...
młego dnia z uśmiechem

Do góry