hej
U nas dzisiaj pobudka o 7.30, ale w nocy tylko o 3 wiec wyspalam sie ze ho, ho. A na forum cisza jak makiem zasial. Ale chyba wszedzie tak jest, nawet na ulicach. Wczoraj jak wracalismy po 21 od siostry to chyba z jednym autem tylko sie mijalismy
. Nowy Rok to chyba jedyny dzien w roku jak takie pustki wszedzie sa
alcia odnosnie tego wzmozonego napiecia to ja tez jakis miesiac temu sie naczytałam i panikowałam, ale pediatra troche mnie na ziemie sprowadziła. A Antos tez akrobacje odstawia, robi cos co przypomina mostek
. Wiec lepiej netu nie czytac za duzo, bo bedziemy ciagle po lekarzach biegały. Chociaz jak ma sie jakies obawy to lepiej to skonsultowac z neurologiem, zeby potem sobie w brode nie pluc, ze cos sie nie zauwazyło.
olcia oj kobitko, rzeczywiscie dawno Cie nie było. Super ze dzieciaczki sa takie grzeczne
karolina u nas tez raczki non stop w buzce, ale chyba to jeszcze nie zabki. Chociaz Ty juz doswiadczona mama jestes wiec pewnie u Was to zabkowanie.
magi ja tez zadnych postanowien noworocznych nie mam. No moze tylko, zeby taka pedantka nie byc, bo to mi duzo czasu zajmuje
Chyba i ja musze poczytac o tej diecie Dukana, i mezowi podsunac jakis artykuł, bo przydało by sie zeby zrzucił kilka kg, albo wiecej
Miłego popołudnia