reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Kalcha zdolna jestes! Dziekujemy Ci!
Onionku wycałuj swojego za plakaty od Nas!
Ja lubie zakupy w rossmanie bo zawsze kupie tam to co mi potrzebne i juz nigdzie nie musze sie szwedać.
No i cosik miałam napisac i zapomniałam..
Mój juz sie budzi powoli po drzemce ...dzis był szczepiony ...nawet sie nie zorientował o co kaman..hiii wiec płaczu nie było ;)

reklama
heh maju ciekawy te artykuł

ja powiem jedno troche ta Pani Barbara przesadza z tym wszystkim, polski, matematyka, pływanie, i moze dodatkowy jezyk :D hahha to jak zajęcia wieczorowe jakiegos przedszkolaka a nie 3-4 miesięcznego bobasa. Owszem jestem zdania ze można juz powoli pokazywac literki ale zajecia? wiadomo nauka poprzez zabawe ale nie dajmy sie zwariowac :)
to moje zdanie i tyle:-D

no wlasnie ja wychodze z takiego zalozenia ze te nasze dzieciaczki jeszcze zdaza sie ta nauka nacieszyc tyle ich lat czeka w szkole przeciez;)

Kalcha jak ty taka zdolna jesteś to może zaprojektujesz strone dla naszego ogrodnictwa:-)?
Maju artykuł bardzo ciekawy ale ja uważam że dzieciństwo trzeba zachować naszym dzieciom. Przyjdzie czas że nauki będą mieli w brud.

Ja po kosmetyczce i mam dobre wieści. Dorotka zgodziła sie na plakat i ulotki oraz przekaże 1% podatku na Laure a klientkom będzie mówić o naszej akcji zbierania funduszy.

witajcie laski:-)

czytam i czytam,ale brak mi weny na odpisywanie.

odnośnie tego artukułu od maji, pamietam jak połoźna po pierwszej wizycie w domu uświadomiła mi ,że dzieciaczki karmione mm są -uwaga-...GLUPSZE!!!!!!!dokładnie takich słów użyła:szok::szok::szok::szok:rozumiem że mleko matki jest największym dobrodziejstwem, ale żeby tak od razu...
ehhh....,kazała od pierwszych dni czytać małej książki,poezję,pokazywać obrazki(czy takie maleństwo coś widzi?!)!:sorry2:
strasznie się tym przejęłam bo jakoś specjalnie nie walczyłam o utrzymanie laktacji,prawie od początku podaawałam mm.
i co??oglądałam z Lenką TVN24 i komentowałam jej co dzieje się w świecie hihihihihi

tak że wg mnie to lekka przesada;-)owszem,dać się dziecku rozwijać, ale podarować mu również szczęśliwe dzieciństwo:-D.

miłej nocki dla Was i Bąbli

Cóż artykuł jak artykuł, ale są rodzice którzy urządzają własnym dzieciom wyścig szczurów od kołyski, to nic innego jak kompleksy , głęboko zakorzenione przez własnych rodziców i otoczenie. . No bo spójrzmy prawdzie w oczy nie każde dziecko jest superinteligentne super zdolne, raz na jakiś czas trafia się mały geniusz, którego potencjału zmarnować szkoda jednak trzeba też zostawić mu trochę zwykłego dzieciństwa.
A tak Pani Basia będzie miała dziecko . które być może w wieku 2 lat będzie czytać ale co z tego w przedszkolu będzie odmieńcem, a wiecznie naciskane przez rodziców w kwestiach edukacji na koniec stanie się sfrustrowanym nastolatkiem a stąd już nie dalko do różnych fiksacji Dzieci powinny mieć swobodę i rodziców którzy bedą pomagać w zdbywaniu elementarnej wiedzy, uczyć przez zabawę , sprawić by dziecko odkrywając świat czuło z tego satysfakcję.

Cóż artykuł jak artykuł, ale są rodzice którzy urządzają własnym dzieciom wyścig szczurów od kołyski, to nic innego jak kompleksy , głęboko zakorzenione przez własnych rodziców i otoczenie. . No bo spójrzmy prawdzie w oczy nie każde dziecko jest superinteligentne super zdolne, raz na jakiś czas trafia się mały geniusz, którego potencjału zmarnować szkoda jednak trzeba też zostawić mu trochę zwykłego dzieciństwa.
A tak Pani Basia będzie miała dziecko . które być może w wieku 2 lat będzie czytać ale co z tego w przedszkolu będzie odmieńcem, a wiecznie naciskane przez rodziców w kwestiach edukacji na koniec stanie się sfrustrowanym nastolatkiem a stąd już nie dalko do różnych fiksacji Dzieci powinny mieć swobodę i rodziców którzy bedą pomagać w zdbywaniu elementarnej wiedzy, uczyć przez zabawę , sprawić by dziecko odkrywając świat czuło z tego satysfakcję.

Kredka, podpisuję się pod każda literką :-)

reklama
Amen ;)

Do góry