reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

witam,
asiek u mnie też takie nocki ale i dnie do d..y :/ Chyba że spacerujemy to śpi a tak 1,5 godz czuwania (marudzenia i gaworzenia) i 20 minut spania.
tosia ja też firan szukam ale jak na razie nic nie upatrzyłam ;)
skrzat oj pamiętam jak test zrobiłam :) szok dla nas a zarazem szczęście :) niby chciane ale zawsze to tak znienacka :)

A tak w ogóle u nas cholerny mróz więc nie wyszliśmy na spacerek, ponoć dzis ostatni dzień mrozu takiego od jutra kilka dni lżejszego, bo ja wariuję siedząc w domu. W poniedziałek poszłam do lumpka i kupiłam kombinezon na 74 cm, i kurtkę na 80 cm za wsio 6,05 zł :) Bo na wagę były :) Stwierdziłam, że w obecnym kombinezonie nie ma szans wytrwać do marca a kupowac nowego nie będę za 100 zł a tu trafiłam fajny za 3 zł :)

reklama
U nas tez 1,5 - 2 h cowania pozniej ryk i spi dokladnie 30 minut i tak w kolko...
Stronka z firankami fajna ale jeszcze do firan nie doszlam na razie udalo mi sie lozko zamowic a szukalam go chyba ze 2 tyg :D

a prosze, prosze... u mnie ten problem, ze karnisze mam na 3,200 wiec firanka ponad 6 metrów a to robi cene.. fajna stronka, bo mozna fajnie wyliczyc cene szycia... i gotowe tez maja fajne... reka mi zaraz odpadnie a Gwiazda spi zadowolona... juz mi nawet tylek ścierpł w tej pozycji... nie wazne... bedzie sie potem wstydzic, ze ma mame pokrzywiona hehe

asiek fajna firana! A co do bujania to są dwie teorie. Jedna mówi właśnie nie bujać, nie nosić bo sie przyzwyczai ale druga zaś mówi że warto dzidziusia bujać bo rozwija sie tym zmysł równowagi dzięki czemu dziecko szybciej zaczyna raczkować i chodzić. I bądź tu człowieku mądry:eek:

Asiek, ja nie nosze... pijaweczka mi zasypia przy cycku na siedzaco i nie da sie odłozyc... na szczescie nie nauczona noszenia... noszona tylko do odbicia... :tak::-):-) firanka, fajna i słodka, ale u mnie by nie pasowala... musze miec ciut prostsze no i jeszcze sie dziecko ze mnie smieje na spiaco....i podglada jednym okiem.. cos ma z mamusi... cwaniara mala... :-D

my też prbujemy nie bujac, ale w praktyce jest różnie, Olaf lubi rączki, a mama zla i niedobra nie chce brac:) żeby nie przyzwyczajac, a przychodzi tatuś i Olafek wynoszony, zreszta Olaf zasypia tylko na rączkach, i tez na 20 minut;/ ah... może wkońcu to się zmieni:) zobaczymy

asiek ładna ta firana, tosiu stronka też super zaraz sobie pooglądam, ja tez muszę kupic firany, mam narazie same zasłony, ale ja potrzebuje 4,7m to daje ponad 9 metrów;/ kurcze, myślałam tez ad makaronami ale nie jestem przekonana do końca tak sobie żyjemy bez firan:D

reklama
a Tosia teraz rozumiem :) moja tez zasypia czy cycku ale ja karmie na lezaco taki len ze mnie ;)

Gusiu ja mam teraz makarony ale nie jestem zadowolona- kupilam na allego i sa slabej jakisci :/

Do góry