Już 3 raz sie dzis zabieram do naskrobania czegoś i zawsze akurat ktoś coś chce hehe
Teraz też usiadłam a tu mały wstał dostał jabłuszko, mleczko i herbatkę heh ja nie wiem gdzie on to mieści a teraz leży na podłodze z wujkiem i bajki ogląda
Dziś mój małż wyciągnął mnie o 8.30 do Auchan za zakupy
a ja że zdesperowana bo już nie pamiętam kiedy byłam w tak dużym sklepem pędem ubrałam małego i na zakupy
Pomalutku chce prezenty zacząć kupować bo później może nie być czasu
Niestety dla mojego szkraba nie były to udane zakupy bo monia zgubił heh i musiałam kupić nowego
tym razem świecącego w ciemności bo w nocy mam problem żeby go znaleźć
Baniaminko moja Nokia to dopiero wymiata też chyba będe musiała się do mikołaja ładnie uśmiechnąć bo na razie śmigam z Nokią 3310:-)
Karolina84 mój mały też miał taki okres że jadł by co chwila czasami dał się oszukać herbatką ale nie zawszę i dawałam mu tak jak chciał a z czasem się jakoś unormowało i teraz je co 3-4 h a w między czasie jakaś herbatka
agusska ja starałam się małego nie nosić za dużo ale za to moja teściowa go już przyzwyczaiła nie mam już sił do tej kobiety ja ją proszę żeby go tyle nie nosiła ona przytaknie usiądzie a jak wyjdę z pokoju to i tak robi swoje i tak :/ prosiłam już męża żeby z nią porozmawiał a on mi odpowiada że nic się przecież nie stanie a dziecko nie może cały czas leżeć no cóź ale nosić je przez 1,5 h można a potem wszyscy do pracy a ja będe nosić kloca :/ a co do głodomorków mój też potrafił po 280 na noc zjeść i jeszcze herbatką popić teraz już jest lepiej bo na noc je jakieś 180-200 + 3-4 łyżeczki kleiku i rano czasami dostaję 1-2 łyżeczki kleiku ale staram się za dużo też nie dawać bo lekarz mnie nastraszył że dziecko potem może mieć problemy z nadwagą ( wcześniej do prawie każdego posiłki dodawałam kleiku wiem głupia jestem) a co do przybierania na wadzę to chyba nie jest tak źle mój mały przez niecałe 3 tyg. przytył ponad kilogram a od urodzenia przybyło mu już ponad 4,5 kg
gussia mnie też zęby zaczynają boleć i jakoś nie mogę się przełamać żeby isć do dentystki
Jojo podziwiam cię za wytrzymałość , urodzić dziecko w drodze do szpitala to musi być dopiero stres
no ale dobrze że z dzieciątkiem wszystko w porządku i poród szybki hehe
agata89 a ja właśnie nie mam maty i myślę że to będzie dobry prezent
a tak poza tym to również nie miała bym pomysłu co kupić takiemu szkrabowi
alcia widzę że się wkońcu doczekałaś ciepłych kaloryferów
marbus Kacper tylko w pionie jedynie jak go karmię to daję się położyć a tak jak siedzę i go trzymam na rękach albo jak stoje to tylko i wyłącznie w pionie bo inaczej płacz
no w końcu skończyłam dukałam tego posta około 50 minut