Ło rany,
Magi przypomnialas mi...o tabsach
Ja za poradą Onionka nastawialam budzik na 21, ale jak rano nastawiam na jakas godzine inna, to pozniej zdarza sie ze juz nie nastawie na 21 i zonk, z reguly kochanie mi przypomina jeszcze przed budzikiem, ale dzisiaj pojechalam szybko na zakupy do biedronki tuz obok, potem kapiel, przyszla tesciowa i zlecialo do 22, i teraz. juz wzielam :-) Na szczescie do 12 h spoznienia dzialanie tabletek jest calkowicie zachowane .
Alcia- ja wlasciwie jem wszystko, naprawde juz nie cuduje czy pieczone czy smazone, tylko ostatnia wysypka mnie do pionu postawila, i moze to ze Julka nadal ma bole brzuszka-wzdecia okropne i widze ze nawet bez tego mleka w mojej diecie -baczki nadal atakuja. Na wigilie i tak jadlabym wszystko oprocz kapuchy z grzybami czy grochem, smzaonego karpia , barszcze, makowca, piernika jak najbardziej. Nie wiem tylko jak grzyby , bo one bywaja z kapusta ciezkie i dla zdrowych ludzi , tylko dlatego, podobnie z pierogami z tym farszem, a te z jablkami sa naprawde pyszne , wiec czemu nie sprobowac zamiast kapuscianych :-)
Moja lady jeszcze nie spi, juz 2 h po kapieli a Ona dalej ciumka smoka i sie wierci, a rano pospi pewnie dlugo, no tak ma...ale czasem marze o calkiem wolnym wieczorze tak załóżmy od 21 , a tak to caly czas latanie do niej podac smoka,albo cyca. No nic to, nie narzekam bywa gorzej, a nie jest przeciez źle.
Gizelko- domyslam sie jak trudna bedzie dla Ciebie rozlaka z Michalkiem, ale to szybko minie, zwlaszcza jak sie ciezk pracuje...zleci i wrocisz Kochana do synusia, zycze Ci dobrej pracy w Pl w nowym roku, bo pewnie teraz to juz trudno. Tesciowej uwagi wloz miedzy bajki, przeciez wiesz ze niektore tak lubia pogderac, a synowi ciezko stanac miedzy nie, tak juz maja i co zrobic. Rob swoje. A kto zajmie sie Michalkiem, tesciowa i maż ? Jejku, to takie trudne :-( Trzymaj sie dzielnie i wracaj do nas szybko. A psychiatra tez nic zlego, jesli nawet, w USA jest nawet modne miec psychoanalityka- cyli psychiatre, leczy sie cialo, leczy sie tez dusze. Ale ja mysle, ze potrzebny Ci odpoczynek, dystans i zaden lekarz sie nie przyda, trzymaj sie dzielnie.
Kalcha-dziekuję za informację :-)
Pisze na raty i skonczyc nie moge, Julka nadal nie spi, znowu jadla i oczy wielkie robi, zostawilam ja w kolysce powinna sie niedlugo ululac.
Dobrej nocy Dziewczyny!