reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Agim tylko ze te co ja teraz biore sa jednoskładnikowe a Ty pewnie brałas dwuskładnikowe i to chyba dlatego po moich moga ale nie muszą byc zaburzenia płodnosci.

reklama
Czesc:) u nas nocka ok..rano bylam nawet w kosciele a synek zostal z tatusiem i jak wrocilam to spali:) teraz szybko obiadek i jedziemy na zakupy bo pampki sie koncza. Ale u nas mrozi..-7 jest i bialo:) milej niedzieli..

alcia fajnie ze week sie udal tylko szkoda ze tak szybko sie konczy;/

beniaminka prezent pierwsza klasa:)

cześć Kochane :-)
my po półgodzinnym spacerku (mama nie dała rady dłużej, bo zmarzła) :-D:-D:-D i czekamy az M się wykąpie.. do teraz czekalyśmy aż wstanie :szok::szok::szok: chce pojechac po dywan żeby Niuni na macie nie bylo zimno od podłogi.. ;-) a nie znosze dywanów (lubię ładne podłogi) no to się mi pozmieniało ;-D sklep do piętnastej a wielmożny pan sie grzebie w tej łazience... o jej..
miłego dnia

Tosia ja to wróg nr 1 dywanowy !!! :-) Pod matę podkładam taka piankową matę gruba na 2 cm , w spadku po dziecku koleżanki.
Ehhh dzis jakaś niedopieczona jestem , za nic zabrać sie nie mogę.

Witam witam
Szykujemy się w podróż..a nie chce mi się jak nei wiem co:no::no::no::no: cała nocka za keirownicą...buu
Zakupy porobione, pranie wysuszone, zaraz poprasuje , popkauję..jeszcze kanapencje i poładować wsio do auta. A ja mam stresa jak nie wiem co:sorry2::sorry2::sorry2:

Tosia zazdroszczę zkupków;-) U nas też miała być tylko podłoga a teraz musowo zakryta dywanem od ściany do sciany:-D Jeszcze do sypialni muszę sprawić też dywan:rofl2:
No to żegnam się na te tygodnie. trzymajcie kciuki za podróż, za poprawę i za to żeby zaraz stamtąd nie wróciła:rofl2::-D
buziakiiiiiiiiii:-):-):-):-):-):-):-):-)

Dziękuję Dziewczyny :-)
Agim tylko ze te co ja teraz biore sa jednoskładnikowe a Ty pewnie brałas dwuskładnikowe i to chyba dlatego po moich moga ale nie muszą byc zaburzenia płodnosci.
Tak ? :szok: kurcze ja nic nie wiedziałam o tym.
Wrecz lekarze mówili, że z tymi jednoskladnikowymi tabletkami to bardzo ostroznie, bo nie daje pewnosci na 99% procent jak inne dwu, trzy skladnikowe. I kazali mi uwazac i brac co do godzinki dokladnie, bo...zdarzaja sie ciaze po nich.Wiec się boimy :-) ;-)
Mnie rowniez lekarz zasugerowal, ze lepsza wkladka bez hormonów, wiec zbieram kaskę :-)

Kerna, szerokiej i szczęsliwej drogi, jestes dzielna i odwazna, bedzie fajnie na turnusie, zobaczysz :-) Uwazajcie na drogi, bo slisko okrutnie, wiec powolutku Kochana, bede o Was myslec! papa i wracajcie całe i zdrowe ! :-)
Tosiu- ja tez nie mam wcale dywanow, bo psiac biega i wlosy zostawia okropnie, ale dla malutkiej oj przydalby sie dywan wlasnie na mate, by mogla lezec. Tymczasem rozkladamy mate na naszym duzym łózku w sypialni i tam chwilke sie zawsze pobawi, ale naprawde chwilke ;-)

Witam!
Marietta uśmiała się;-)
Anja czy twoja starsza córa urodziła się 10 stycznia? Bo chyba starsze dzieci mamy w tym samym wieku, i chyba nawet dzień sie zgadza :-) (jeśli dobrze odczytała suwaczek) Moja bez swojego portfela to nawet z domu się nie rusza. I zawsze chce płacić. Nawet za moje zakupy ;-).
Miłej nocki!!!
Anji starsza córka urodziła się 12.01.08 5 dni przed moim Mikołajem.A Twoja malutka ma na imię IGA?

reklama
Witam wszystkich
U nas suszarkowych wariacji ciag dalszy. Kazde karmienie odbywa sie przy wlaczonej suszarce;/. Ale musze wam powiedziec ze poki to dziala to bediemy tak sie bawic, bo dzieki temu mala bije rekordy w ilosci jedzenia:) Co mnie bardzo cieszy bo to taki niejadek. Cos ja czuje ze z tym jej karmieniem to beda jeszcze przeboje. Dodatkowo dzis ma jakis dzien spiaczki. Tylko je i spi.
Zaczelam juz pakowac sie na wyjazd i szczerze powiedziawszy nie wiem jak sie zapakujemy z tym wszystkim, a troche tego jest bo jade az na miesiac...
beniaminka zazdroszcze prezentu w postaci kamery:)
magi mi tez ginka wypisala antykoncepcje dla kobiet karmiacych i na razie ich nie bralam i chyba nie bede skoro tak piszesz...
agim nie daj sie chorobsku!
kerna trzymam kciuki zapodroz i za jak najwiesksze efekty rehabilitacji!. cwiczcie tam pilnie!! i uwazaj na drodze!!!

Do góry