reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

hej dziewczyny tak czytam i czytam nigdy nie nadrobie aległości ale widze że temat chrztu poruszony my chrzciliśmy tak jak trixi 24.10... i mam pytanko do tych ktore jeszcze nie ochrzciły może ktoraś chce kupić wdzianko rozmiar 62 na chłopca ? zdjęcie zamieszczę na wątku ze zdjęciami :)

reklama
a tu wam przesle ,zdjęcie ciuszków w jakie bedzie ubrana moja Julka na uroczystości;-) Zdjęcie0277.jpga tutaj fotka kombinezonu w którym najprawdopodobnie będzie trzymanaZdjęcie0280.jpg
i co wy o tym sądzicie czy nie bede dziwnie wyglądac z tym kombinezonem,właśnie czytałam na forach ze bardzo duzo rodziców trzyma dzieci w kombinezonach no ale sama już nie wiem,nie chce być pośmiewiskiem dla innych,proszę o szczere odpowiedzi:tak:

Ja też będe chrzciła w bladoróżowym kombinezonie tylko na sam chrzest wyjme.pod spodem bedzie miał wełniane białe wdzianko.W niedziele był chrzest 2latka który wogóle nie był odświetnie ubrany a jego siostra była chrzczona w rożku.
No ubranko super.

a tu wam przesle ,zdjęcie ciuszków w jakie bedzie ubrana moja Julka na uroczystości;-)Zobacz załącznik 301145a tutaj fotka kombinezonu w którym najprawdopodobnie będzie trzymanaZobacz załącznik 301146
i co wy o tym sądzicie czy nie bede dziwnie wyglądac z tym kombinezonem,właśnie czytałam na forach ze bardzo duzo rodziców trzyma dzieci w kombinezonach no ale sama już nie wiem,nie chce być pośmiewiskiem dla innych,proszę o szczere odpowiedzi:tak:
Haha ja tez kupilam ten kompinezon w H&M. I wiesz masz dobry pomysl tez bede w nim trzymac do chrztu
o chrztu.

Ja też się zastanawiam czy nie kupić małemu biały kombinezonik do chrztu bo nic innego mi na myśl nie przychodzi a to już będzie zima...

Witam
Nie było mnie ponad tydzień bo Michaś był w szpitalu na zakażenie układu moczowego
Powiem krótko ..... chcę jak najszybciej zapomnieć o tym...

Hej babeczki!! u nas dolina!! Blanka chora..ja też ledwo żyję i modlę się żeby Darię ominęło szerokim łukiem!! Jak narazie tylko delikatnie kaszle i mam nadzieję,że jakimś cudem zostanie zdrowa!!
Calineczko tule was mocno!!!!!!!!!!!
ja się okropnie boję, żebyśmy nie wylądowali w szpitalu na zapalenie płuc bo ostatnim razem też tak było..dziewczynki osłabione ..mała mało je..po 60/90 ml wypija średnio ostatnio 5 razy dziennie i potem śpi całą noc a ja całą noc ryczę(przez sen też nie zje) Blanka to wogóle porażka wcale nie je!!!!!! NIC ZUPEŁNIE NIC!!!WSZYSTKO JEJ ROŚNIE W GĘBIE!!!!! strasznie się martwie!!!!wygląda jak cień!.uciekam bo mała się obudziła
:(((((

Hej Dziewczyny!
Ni epowinnam na tym watku ale zalezy mi na czasie gdy chce dzis zakupic laktator - powiedzcie mi ma ktoras z Was Tommee Tippee ? bo ja jakos za aventem nie przepadam - czytalam opinie i niby chwala i jeden i drugi i tak sama nie wiem jaki wybrac.

nie-wstetna malpko

oj bidulki sie nie martw, z niejedzniem u chorych dzieci to tak,ze wytwarza sie system obronny i wirusa zwalczaja ..glodem:baffled:.
to nic nowego,matka pekaja serca,dziecko blednie, chudnie a tak na prawde organzim w ten sposob walczy z chooroba....:-)
uszyw gore, za 16lat neijadek bedzie mieszkal w lodowce i krzyczal 'zarlo chce matka'!!!!!!!

co do Darii,je 60-90ml i oki,jest spokojna i ladnie spi?-tzn ,ze tyle jej wystarczy, a co ty na mieso ja tluczysz kto mowi,ze ma jesc 200ml
przybiera?
nawet jak wolno to okej;-).

kochanie nie martw sie serio, moja tez je malo 90 moze, przybiera wolniutko ale takie ma tempo i luz:tak:

calineczka
-wspolczuje..zapomnij szybko;-)

reklama
Do góry