reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

hej dziewczyny tak czytam i czytam nigdy nie nadrobie aległości ale widze że temat chrztu poruszony my chrzciliśmy tak jak trixi 24.10... i mam pytanko do tych ktore jeszcze nie ochrzciły może ktoraś chce kupić wdzianko rozmiar 62 na chłopca ? zdjęcie zamieszczę na wątku ze zdjęciami :)

reklama
a tu wam przesle ,zdjęcie ciuszków w jakie bedzie ubrana moja Julka na uroczystości;-) Zdjęcie0277.jpga tutaj fotka kombinezonu w którym najprawdopodobnie będzie trzymanaZdjęcie0280.jpg
i co wy o tym sądzicie czy nie bede dziwnie wyglądac z tym kombinezonem,właśnie czytałam na forach ze bardzo duzo rodziców trzyma dzieci w kombinezonach no ale sama już nie wiem,nie chce być pośmiewiskiem dla innych,proszę o szczere odpowiedzi:tak:

Ja też będe chrzciła w bladoróżowym kombinezonie tylko na sam chrzest wyjme.pod spodem bedzie miał wełniane białe wdzianko.W niedziele był chrzest 2latka który wogóle nie był odświetnie ubrany a jego siostra była chrzczona w rożku.
No ubranko super.

a tu wam przesle ,zdjęcie ciuszków w jakie bedzie ubrana moja Julka na uroczystości;-)Zobacz załącznik 301145a tutaj fotka kombinezonu w którym najprawdopodobnie będzie trzymanaZobacz załącznik 301146
i co wy o tym sądzicie czy nie bede dziwnie wyglądac z tym kombinezonem,właśnie czytałam na forach ze bardzo duzo rodziców trzyma dzieci w kombinezonach no ale sama już nie wiem,nie chce być pośmiewiskiem dla innych,proszę o szczere odpowiedzi:tak:
Haha ja tez kupilam ten kompinezon w H&M. I wiesz masz dobry pomysl tez bede w nim trzymac do chrztu
o chrztu.

Ja też się zastanawiam czy nie kupić małemu biały kombinezonik do chrztu bo nic innego mi na myśl nie przychodzi a to już będzie zima...

Witam
Nie było mnie ponad tydzień bo Michaś był w szpitalu na zakażenie układu moczowego
Powiem krótko ..... chcę jak najszybciej zapomnieć o tym...

Hej babeczki!! u nas dolina!! Blanka chora..ja też ledwo żyję i modlę się żeby Darię ominęło szerokim łukiem!! Jak narazie tylko delikatnie kaszle i mam nadzieję,że jakimś cudem zostanie zdrowa!!
Calineczko tule was mocno!!!!!!!!!!!
ja się okropnie boję, żebyśmy nie wylądowali w szpitalu na zapalenie płuc bo ostatnim razem też tak było..dziewczynki osłabione ..mała mało je..po 60/90 ml wypija średnio ostatnio 5 razy dziennie i potem śpi całą noc a ja całą noc ryczę(przez sen też nie zje) Blanka to wogóle porażka wcale nie je!!!!!! NIC ZUPEŁNIE NIC!!!WSZYSTKO JEJ ROŚNIE W GĘBIE!!!!! strasznie się martwie!!!!wygląda jak cień!.uciekam bo mała się obudziła
:(((((

Hej Dziewczyny!
Ni epowinnam na tym watku ale zalezy mi na czasie gdy chce dzis zakupic laktator - powiedzcie mi ma ktoras z Was Tommee Tippee ? bo ja jakos za aventem nie przepadam - czytalam opinie i niby chwala i jeden i drugi i tak sama nie wiem jaki wybrac.

nie-wstetna malpko

oj bidulki sie nie martw, z niejedzniem u chorych dzieci to tak,ze wytwarza sie system obronny i wirusa zwalczaja ..glodem:baffled:.
to nic nowego,matka pekaja serca,dziecko blednie, chudnie a tak na prawde organzim w ten sposob walczy z chooroba....:-)
uszyw gore, za 16lat neijadek bedzie mieszkal w lodowce i krzyczal 'zarlo chce matka'!!!!!!!

co do Darii,je 60-90ml i oki,jest spokojna i ladnie spi?-tzn ,ze tyle jej wystarczy, a co ty na mieso ja tluczysz kto mowi,ze ma jesc 200ml
przybiera?
nawet jak wolno to okej;-).

kochanie nie martw sie serio, moja tez je malo 90 moze, przybiera wolniutko ale takie ma tempo i luz:tak:

calineczka
-wspolczuje..zapomnij szybko;-)

reklama
Do góry