Mały spi , po lekkim marudzeniu , fikaniu i kupie . A ja nie wiem za co się zabrać. Dziś też testowałam spanie na brzuszku , nie było tak rewelacyjnie jak wczoraj ale i tak dziś długo leżał bez jęków i marudzenia- może zaczyna się oswajać z nową pozycją. Dziś zrobiłam przegląd ubranek Franka i część już jest za mała i czas zacząć polować na allegrowe okazje na ciuchy. Babciom też rzuce jakąś sugestię że ciuszki jakieś by się przydały. Teściowa i tak mnie obdarowywuje, bo mi pampki kupuje i zawsze pyta się co kupić, bo ona ma wielką frajdę jak może małemu cos kupić. Moja mama też ostrzy zęby na ciuchy i prezenty dla małego , ostatnio powiedziała ze odkłada sobie już, na zabawki drewniane jak mały podrośnie. My z B. się śmiejemy ze musimy korzystać póki mały jest jednym wnuczkiem .
Mój dalej odstawia cyrki przy cycku, więc skoro i tak jest na butli , to teraz biorę go sposobem i daje cycka zaraz po butli i mi cycka trochę , a ja spokojna jestem dzieki temu.
Zaraz powinnam zabrać się za ćwiczenia – dziś ciężko mi to idzie
Beniaminko zdrowia dla teściowej
Anja jak ja sobie przypomnę swoją ospe to do dziś pamiętam te „wyjątkowe „ doznania !!! no i oczywiście całe rodzeństwo tez uraczyłam , ku wielkiemu zachwycie rodziców
Mój dalej odstawia cyrki przy cycku, więc skoro i tak jest na butli , to teraz biorę go sposobem i daje cycka zaraz po butli i mi cycka trochę , a ja spokojna jestem dzieki temu.
Zaraz powinnam zabrać się za ćwiczenia – dziś ciężko mi to idzie
Beniaminko zdrowia dla teściowej
Anja jak ja sobie przypomnę swoją ospe to do dziś pamiętam te „wyjątkowe „ doznania !!! no i oczywiście całe rodzeństwo tez uraczyłam , ku wielkiemu zachwycie rodziców