reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

hej kochane!
Kernus, pytalas o kupke... rano juz byla oki, wieczór grudki (troszke duzo mi se wydawalo) w zółtej kupce i troszke sie ciagla, dzis rano jeszcze nie wiem, ale byl kleks zolty z trzema zielonymi pasmami.. Dzewczyny czy z ta kupa jest nie tak??? lekarka mnie troszke zlala...
Kinia, jesli to taka baba jak piszesz to tesciowa olej
Beniaminko, kciuki zacisniete
cmoki

reklama
Hej Kochane Mamusie :)

oja gwiazdeczka kochana jeszcze spi po nocy :szok: cycolila przez sen 4 x tej nocy, oczywiscie od 24 do teraz, i dalej na jednej pieluszce, az mam wyrzuty sumienia...ale chyba nareszcie moze spac, bo wczoraj zrobila az 2 kupki! a tak robi raz na 3 dni, moze to ten delicol ktory wczoraj jej kupilam i zapodałam ? Normalnie spi cudownie. W nocy tez jadla na spaniu i dalej zaraz kimono. Chyba dzien bedzie bezsenny, ale co tam. Ja sie dzisiaj super wyspalam :)
Dziekuje za trzymane kciuki za tesciowa. Niestety nie widzi na jedno oko, wylew bedzie sie dlugo wchlanial, ale oby wiecej sie nie powtórzyło :( Kciuki sie przydadzą, siedziala wczoraj u malej i taka smutna byla, ze jej prawie nie widzi, bo drugie oko tez bardzo slabe od dawna, ma niepelnosprawnosc z tytulu niedowidzenia, i to wszystko ta cholerna jaskra.Podstepny zabojca oczu.
Dzisiaj ma wizyte u fryzjera, obciac wlosy i jakas henna, chyba moj P musi sie urwac z pracy, bo tesciowej nie moge na razie narzac na dzwiganie i stres. Zobaczymy czy mi sie uda pojechac.Mam na 12.30.
Gaja, super ze Maksiu takldnie sie sprawowal , moze jakies zmiany ? :)

Kinia, róbcie swoje, swieta to w sumie 3 dni liczac wigilie, jeszcze tesciowa zdazy sie nabyc z wami ;)

Hej Dziewczyny!
Jej jaki moj maluch byl wczoraj biedny po szczepieniu - caly dzien spal prawie, a wieczorem mial goraczke i byl taki slaby - no plakac nam sie chcialo - ostatecznie podalismy mu czopek paracetamolu i ulzylo mu , spal slicznie do 2 do karmienia i pozniej do 5 - i dzis juz jest lepiej ale chyba jeszcze z nim na spacer dzis nie pojde - niech dojdzie do siebie .

witam
u nas tez nocka ciezka nie mógł spac wiercil sie poplakiwal bo purtac nie mogl jadl co godzine.. zmienilam wczoraj mleko na wieczor i dzis prosze juz 3 kupki byly i pierdzioszki sa:) jednak co BEBILON TO BEBILON...
Kinia dziewczyny dobrze pisza to wasze dziecko i sami zdecydujecie kiedy beda chrzciny, a z wigilia tez bym ja olala sama nie zostanie i ma gdzie isc:)
Gaja mnie to allegro tez denerwuje czasem na przesyłke sie czeka nie wiadomo ile ... tak samo na zapłate za zakupione rzeczy.. nie przejmuj sie:):) sa ludzie i parapety...;/
Asiek udanej imprezy :) i zazdroszcze pomocy od partnera:)
Tosia to link do fajnej stronki pediatrzy odp. na pytania w ciagu godziny :) Profesjonalna porada lekarska w 1 godzinę - dziecko24.pl tylko trzeba sie zalogowac:) bo te wasze kupki dziwne .. młody tez robil zielonkawe to polozna powiedziala moga byc takie to zalezy co zjadlas np. jablka chyba ze butla karmisz to nie wiem...

Dzięki dziewczyny, od razu lepiej mi się zrobiło jak poparcie u kogoś mam. Niestety ta kobieta potrafi być upierdliwa.
Gaja no właśnie u nas też będą chrzestni tylko i mój tata no i teściowa. Nie mam zamiaru robić hucznej imprezy, bo takie coś to na roczek można.

Dzisiaj z Nadką do pediatry znowu muszę iść, bo wysypki okropnej dostała. Całą buźkę jej wysypało, a teraz widzę, że na brzuszku i nóżkach też zaczyna się robić. Ahhh... Co jeszcze doszło do skazy? :(

Gaja z allegro są czasami numery jak nie wiem. Ja już 2 miesiące czekam na podgrzewacz, który zamówiłam i za który zapłaciłam, a baba mi pisze, że przelewu nie dostała, więc nie wyśle... Ehhh brak słów na ludzi.
Kasiulka no właśnie ma gdzie iść!! Ja się dziwię jej swoją drogą, bo ja bym wolała siedzieć u córki niż u synowej, tym bardziej, że tylko 2 razy do roku w Polsce jest i za każdym razem u nas chce siedzieć i spać i jeszcze przez to swoją córeczkę ciągle do nas na obiady zaprasza ;/
Marija współczuję, moja Nadulka wręcz przeciwnie, była spokojna po szczepieniu, ale spać nie chciała

Melduję się po chrzcinach. Już do siebie doszłam. Było 22 osoby. Miałam na szczęście kogoś do pomocy przy podawaniu obiadu ba sama nie ogarnęłabym wszystkiego. Ogólnie impreza udana. Mała ciągle spała mimo tego, że było głośno. Trochę się bałam, że noc będzie rozrywkowa, ale w nocy standardowo obudziła się koło 3 zjadła i zasnęła. Próbuję nadrobić zaległości ale to chyba tu na głównym wątku niemożliwe.
Pozdrawiam.

noc do bani:no:nie spala od 12-4rano-mexyk jakis:baffled:

w dzien spi po 15min i znowu jeczy:-:)-(nic nei moge zrobic:sorry2:
siedzimy w domu bo starszama ospe:-D:-D:-Dtj 5 krostek ,zero goraczki,no ale do przedszkola nie puszcze:-p
oszaleje bo terazobie wyjaaaaa:angry:

reklama
ANJA to ty biedulko nieprzytomna jesteś dzisiaj co?
KASIULKA współczuje teściowej,eh co za kobieta,wogóle jej nie słuchaj i rób tak jak uważasz:tak:
AGNIESZKA75 jak dobrze ze chrzciny masz juz za sobą i impreza udana:tak:
KINIA1 współczuje wysypki ale mam nadzieje zeto nic poważnego daj znac jak wrócisz

U nas nocka dzisiaj wspaniała mała zasneła tradycyjnie o 21,30 i spała do UWAGA!!!!!
5.30 potem szybkie mleczko i spała do 8 porozglądała sie do 11 i zasnęła i śpi do teraz, za mamusią sie wydała córeczka-JA KOCHAM SPAĆ:-D
A tak poza tym straszne sie denerwuje bo mojego męza chrzesniaczka była dzisiaj u lekarza w związku z wysoka temperatura,bólem gardła i wysypką i okazało sie ze ma szkarlatynę:szok::szok::szok: a najgorsze jest to ze ona była u nas w środę i bawiła sie z moimi córkami,więc teraz sie strasznie denerwuje czy one tego nie załapały i non-stop je ogladam czy nie ma wysypki,a jutro mąz jedzie z nimi do lekarza bo do bólu gardła doszedł jeszcze kaszel,na szczescie temperatury nie maja i czują sie dobrze:tak:

Do góry