dzien dobry :-)
Julka zasnela o 24 z minutami, nakarmilam ja na spaniu, i wstala dopiero o 4.30 :-) Pozniej o 7 i o 9.30 juz nie spi, wlsnie wita sie z zabawkami w łóżeczku i radośnie do nich "guga"
Karolinka u mnie po szczepieniu Emilek tez był" obecny nieprzytomny" a na wieczór wyszedł stan podgorączkowy 37,9
Beniaminka Ty chyba kiedyś pisałaś o przemywaniu oczka świetlikiem? ile razy trzeba to robić?
czy po masażu kanalika jak jest dużo wiecej ropy niż wczesniej to dobrze?
Ja parzyłam jej tę herbatkę świetlika 3x dziennie -
1 torebka na pół szklanki wody, i przemywałam(za kazdym razem nowo zaparzona) , najpierw kilka razy dziennie, a po 3 dniach 2 razy dziennie. Właściwie w 3 dobie oczko już nie ropiało, dodatkowo lekarz przepisał nam żel ze świetlika na powieki, wiec tym żelem jeszcze jej wieczorem czasem smaruję oba oczka, jako element wieczornej toalety.
Jupppiii jutro idziemy z P do kina na "Śluby panieńskie", Multikino mamy 400 m od domu, a z mała zostanie teściowa, która nam te bilety sprezentowała, ale się cieszę
Dorotko, osz Ty pracusiu, przeciez masz jeszcze urlop macierzyński, jak Ty sobie radzisz....normalnie podziwiam :-)
Życzę Wam miłego dnia ! :-)