Beniaminka
Fanka BB :)
Jesli chodzi o groszek zielony to ztego co czytalam mozna jesc i jest on elemnetem diety mamy karmiacej, widzialam nawet przepis na zupe pure z groszku/Groszek tak nie wzdya jak fasolowe inne, wiec zestawienie zmarchewka jest u mnie czesto. Ale i tak widze ze ta dieta to tylko w mojej psyche, bo jadam czasem 2, 3 dni to samo i jednego dnia Ok a nastepnego mloda sie pręży i nie spi caly dzien. Dzisiaj nie spi od 9, znowu ja polozylam ale chyba nie na dlugo, bo napina sie a kupy prawdziwej od wczoraj nie ma.
Mojej tez zaczynala sie ciemieniucha, wlasnie na czubku glowy i od czoła, smarowalam po kapieli grubo oliwką i zakladalam czapke, nastepnego dnia mylam wloski gelem do kapieli Hipp i dwa takie zabiegi zalatwily sprawe, teraz po kapieli leko smaruje glowke oliwka ale calego cialka juz nie codziennie.
Małpko swiete sowa z tymi chlopami! Jeszcze im masazyk zrobic biedaczyskom
Alcia moj tez chetny do pomocy, byle mala nie plakala, bo wtedy bezradnosc, ech te chlopy
Mojej tez zaczynala sie ciemieniucha, wlasnie na czubku glowy i od czoła, smarowalam po kapieli grubo oliwką i zakladalam czapke, nastepnego dnia mylam wloski gelem do kapieli Hipp i dwa takie zabiegi zalatwily sprawe, teraz po kapieli leko smaruje glowke oliwka ale calego cialka juz nie codziennie.
Małpko swiete sowa z tymi chlopami! Jeszcze im masazyk zrobic biedaczyskom
Alcia moj tez chetny do pomocy, byle mala nie plakala, bo wtedy bezradnosc, ech te chlopy
Ostatnia edycja: