KAROLINA84
Fanka BB :)
Witam !!!!
No wiec wczoraj byłam u lekarza z tym cholernym trądzikiem,wiec tak lekarz powiedział ze najgorsze już za nami,stan zapalny zażegnany
wiec odstawiamy antybiotyk,powiedział ze dobrze zrobiłam odstawiając jej tą maśc po której wyglądało to wszystko gorzej,dobrze też ze przemywam małej bużke wodą z odronbina oilatum kilka razy dziennie,uznał ze jest zdecydowanie lepiej i przepisał jej jeszcze jedna maśc która ma pomóc i natłuścić troszkę skóre;-) przy kropelkach fenistil jeszcze zostajemy póki co,mala wygląda zdecydowanie lepiej choc strasznie sucha ma tą skóre ale krostki coraz mniej widoczne,maścią dopiero mam zacząc smarować bużke jak sie okaże po posmarowaniu karku i klatki piersiowej nic jej nie bedzie(nie bedzie jej uczulac,jak tamta) posmarowałam jej już dwa razy w/w czesci ciała i jak narazie jest ok
zapytałam lekarza kiedy to powinno zejsc-ustąpic a on mi na to ze to może jeszcze potrwac 2-3 tygodnie

no ale cóż wazne ze efekty są widoczne;-)
u mnie nocka ok mała zasneła o 23 ,obudziła sie o 3.20 i o 7,30 póżnej grymas do 9 i tak sobie pospałysmy do 12.40
akurat wstałyśmy na powrót córek ze szkoły.widać ze małej udziela sie spadające ciśnienie bo cały dzień dzisiaj śpi,az sie boje co w nocy bedzie robic
teraz zabieram sie za nadrobienie zaległosci a troszke sie tego uzbierało.
pozdrawiam
No wiec wczoraj byłam u lekarza z tym cholernym trądzikiem,wiec tak lekarz powiedział ze najgorsze już za nami,stan zapalny zażegnany

u mnie nocka ok mała zasneła o 23 ,obudziła sie o 3.20 i o 7,30 póżnej grymas do 9 i tak sobie pospałysmy do 12.40

teraz zabieram sie za nadrobienie zaległosci a troszke sie tego uzbierało.
pozdrawiam