reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Pralinka kciuki zaciśnięte i na pewno wszsytko będzie ok:-) Ja mam czuja, więc spokojnie;-)
Ja też mam brzuchol jakbym już 4-5 zaliczyła:confused2: Tak mnie wypycha, że dla mnie to jakaś paranoja.....W tamtej ciąży do połowy 5 m-ca chodziłam w normalnych ciuchach:baffled:

reklama
Małapralinka kciuki zaciśnięte b. mocno :)
Kerna ja też ledwo co wchodzę w ciuchy inne niż rybaczki na szelkach lub spodnie ciążowe :-D jeansy większość idzie na dno szafy.Teraz w ruch idą te nie używane deczko większe rozmiary i o niebo wygodniejsze :-)

Dobry wieczor mamusie!!
Dziasaj na obiad mialam spagetti i do teraz mi sie odbija:szok:
No i pewneie juz na kolacje nic nie zjem bo nie zasne!
A co do ciuchow to o plaksim brzuszku juz moge zapomniec(ponoc w 2 ciazy szybciej brzuch widac)w pireszej ciazy tez tak od 5 miesiaca zaczelo mnie wybrzuszac a tu juz taki nawet nawet:))) ale co tam niech dzidzius zdrowo rosnie.....
bedziemy sie martwic po porodzie jak zzucic zbedne kilogramy:))
mielgo wieczorku!!!

Pralinka kciuki zaciśnięte i na pewno wszsytko będzie ok:-) Ja mam czuja, więc spokojnie;-)
Ja też mam brzuchol jakbym już 4-5 zaliczyła:confused2: Tak mnie wypycha, że dla mnie to jakaś paranoja.....W tamtej ciąży do połowy 5 m-ca chodziłam w normalnych ciuchach:baffled:

Pralinka kciuki zacisniete:tak:
wydeta to malo powiedziane,chyba w tej ciazy na ciazowe szybciej sie przerzuce(w jednych dzinach to do 7 mc chodzilam),a teraz tylko 3 pary są dobre,reszta juz zaciasna:szok:

z zebem mialam ciag dalszy przygod,jestem ledwo zywa

Hey a mi net zwiewa co chwile wynalazłam se gre wolni farmerzy granie mnie tak wciągnęło, że szok czasochłonna gra :-D

Witajcie dziewczyny!!!! Ja dopiero teraz się witam, cały dzien w ogromnej niemocy.Od wczoraj mam problemy z żołądkiem, jakiś wirus u nas panuje dzieciaki w przedszkolu dziesiątkuje i mnie też się przyplątalo. Jak myślicie groźne to dzidziusia? Bardzo się boję:-( Leżę w łóżku już i tak mało jadłam a teraz boję się wziąźć cokolwiek do ust tak przeze mnie przelatuje...
Dziewczyny zazdroszczę wam już tych brzuszków u mnie nic...

Witam
wczoraj załapałam doła po kłótni z mamą...
Dziś dalej dołek.Nic mi się nie chce, zastanawiam się po co mi to wszystko.

Do tego śnieg znowu sypie :baffled::angry::baffled:
pysia trzymaj się trochę wiem jak to jest po kłótni z własna matko, będzie ok...
Witam mega zmęczona, nie mam siły wstawać do pracy :/
Wczoraj powiedziałam o ciąży szwagierce a ona na to - czy ma mi gratulować czy nie i że mnie nie dotyka bo jeszcze się zarazi :/ Powiedziałam prawdę że to nie było planowane ale już się oswoiliśmy i teraz już wiemy że będzie dobrze. Jakaś taka nijaka była. Jakby mi współczuła. No i od razu o moich rodzicach że pewnie szału dostaną. Ach.

oprócz mnie i męża nikt nie wie o ciąży tak boję się reakcji rodziny, ale nie załamuję się jak już sama się oswoję to niestraszne mi fochy innych :):):)

reklama
Kerna, nie jesteś sama :szok: mnie już tak skór ana brzuchu swedzi, że zaczęłam smarować balsamem, normalnie czuję jak już mi się rozciąga.. Ale będziemy gruuuube:szok:
Wiataj mamusiaK

Do góry