tosia1
zakochana mama
Hej dziewczyny!!
My walki z bessennością naszczęśćie dzienną ciąg dalszy... Wczoraj mała wstała o 5.30 i poszła spać o 20!!! nie licząc max 5 minutowych drzemek to nic poza płaczem i wpatrywaniem oczek w otoczenie nie było, tylko ziewała w kółko i widać ze spiaca i zmeczona ale walczyła ze snem i wywalczyła caly dzień bez snu.. katastrofa tak mi jej zal było bo już nie wiedziałam dlaczego płacze czy kolka czy że śpiąca czy co... dziś to samo teraz już z bezsilności zawinełam ją w kocyk przystawiłam do piersi i jakoś zasneła pewnie dlatego że tak robimy co wieczor przed snem najpierw kompiel pozniej rożek cyc i spać teraz tylko bez kompieli i zamiast rozka kocyk... Czy moje dziecko zacznie spowrotem sypiać w dzień??? I nie pozawijana tylko tak normalnie?? Już nie wiem co robić...
Tosia to sobie poszalalaś z tym piwkiem A bólu piersi nie zazdroszcze tymbardziej że po piwie zwiększa się wydzielanie pokarmu...
Akderk nassza wojowniczka też już w polowe ciuszków się nie mieści i mamuśka musi powoli na zakupy się wybierać Jak one nam teraz pieknie rosną jak na drożdzach.
Nic lece posprzątac troszkę bo dziś znowu gości mamy mieć a nie wiem czy to zawijanie wiele da i jak dużo mam czasu...
a ja o tym nie pomyslalam,..no to sobie naprodukowalam...hehehe...
Kasiona, moja tez nie widoczna prawie.. choc troszke różowa jeszcze, ale mam masc jak psalam...i tez troszke boli..ale to ponoc naturalne.. byłas na kontroli u gina?