kurka wodna
wysmolilam dlugiego posta i mi go wcielo!!!!!!!!!!!!!
Tosia i Kerna - ja tez zazdroszcze
Beniaminko - dzieki za zrozumienie, milo wiedziec , ze i doswiadczone Mamy maja dylematy?"kto pyta nie bladzi"
Skrzat - musi byc dobrze!!!!!kciukasy i przytulaski!
Ritka i Monia.gryc - wszystkiego najlepszego z okazji Dnai Nauczyciela
Akderku - gratulujemy kupy

ciezko uwierzyc, jak kupa moze cieszyc czlowieka, co?

)
Asiek - oj wierze, ze serduszko Ci sie kraje!ale jeszcze troche a wszystko sie unormuje i bedziesz miala wiecej czasu dla obu ksiezniczek
Kasiona - nawet nie chce sie powtarzac, bo chyba WIELKA to za male slowo!ale nam tutaj dzisiaj pozytywna energie przeslalas na forum
BUZIAKI DLA DAGNY I MATYLDY
na pewno bylo cos jeszcze co chcialam napisac, ale nie pamietam....
u nas nocka nawet w miare...po karmieniu o 22.40 spanie do 3 nad ranem, pierwszy raz tak nam sie udalo

a potem to juz co 2 h i poranne marudzenie, ale i tak jestem wyspana...w miare

zaraz sie szykujemy do tego lekarza!Kochanie w pracy, wiec zabiera mnie jego siostra, bo taksowke chyba bym sie umeczyla...fotelik, torba z rzeczami malego..chyba jeszcze nie jestem wystarczajaco zorganizowana na takie eskapady w pojedynke?niech Ciotka pomaga...
wczoraj bylam ogladac nowo powstaly fitness i chyba sie oboje zapiszemy

bo i KOchanie ma co zrzucac po ciazy

w ogole to dzisiaj jestesmy pierwszy raz sami w domku, ale poki co nie jest najgorzej
lece wyszykowac sie na ta wizyte, zebym pozniej mogla zajac sie tylko Krolewiczem

tylko pewnie do tego czasu, juz bede miala caly satnik i bluzke mokra!!!czy Wam tez taki leci mleko????/normalnie jak bym zaworow nie miala!!!!!!!!wkladki nie daja rady, wczoraj kupilam extra duze, ale tez marny efekt!w domu juz odpuszczam, laze z plamami na bluzkach....karmie lewa piersia, a z prawej leci z tym samym efektem!czuje sie jak Krowa mleczna