reklama
KAROLINA84
Fanka BB :)
o dentysta jak sie panicznie boję,ale kilka dni temu też wyczułam dziurę która zaczyna mnie pobolewać, ale jak pomysle gabinet stomatologiczny to mnie trzesie ,az strach sie bać
P
pysia_23
Gość
Mnie bolą mięśnie łydek zwłaszcza jak chodzę w nocy mam skurcze nóg zajadam magnez z wit b6 podobno też pomaga na mdłości ale poprawy nie widzę...Tak mnie dzisiaj mięsnie bolaCo to moze być, moze czegos mi brak? albo to skutki wczorajszego stresu i tego ze malo zjadlam wczoraj. Raczej to nie grypa ani przeziębienie.hmmm
olcia23
list mama '05
Wiesz ja tez mam takie bole szczegolnie jak sie zdenerwuje albo po przytulankach z mezem .Zawsze biore wtedy No-spe i przechodzi u mnie to sa takie lekkie skurcze.
To jest taki bol, ale nie dokonca bol. Poprostu czuje takie duze napiecie, ktore potrafi mnie nawet obudzic w nocy.
A juz myslalam ze tylko ja tak mam ,pocieszajace jest ze to chyba normalne
malapralinka
Witam kochane! Melduje sie po dwudniowej nieobecności;-)
Witam Nowe wrzesnióweczki...jak miło:-)
Ja juz w domu na L4od dzis, wczoraj mniałam niemiły wypadeczek...wyłozyłam sie na chodniku w drodze do pracy:-(Kiedy ta zima minie, juz mam jej dosyc
W pracy po upadku dostałam plamien brązowych, wiec długo nie czekajac zwolniłam sie . W domu troche polezałam bo wczesniej z tego wszystkiego poryczałam sie, potem pognałam (własciwe okreslenie lecz mało odpowiedzialne) autem do gina. Na szczęscie wszystko ok, ale zasugerował zwolnienie , no i skorzystałam bo w pracy jestem nie do zycia, ostatnio przysnełam przy biurku
Oczywiscie nie obyło sie wczoraj bez całowania kibelkano i nie tylko kibelka...złapało mnie pod prysznicem wyobraźcie sobie..tragedija, tragedija
acha a czy to L4 starczy czy trza jakies zaswiadczenie tez dac?Moze zaswiadczenie sie daje jak sie dalej pracuje?
Dobrze ze wszystko dobrze sie skonczylo
Ja zaswiadczenie dalam 20 stycznia a na l4 poszlam 3lutego wiec nie wiem jak jest jak najpierw sie l4 oddaje, podejzewam ze zaswiadczenie tez powinno byc bo mi abezki jeszcze w personalnym powiedzialy ze jak juz bede zniala date porogdu to tez mam im podac
msdracula
Nie dam rady wszystkiego nadrobić, jestem już po sesji więc postaram się być częsciej, tylko do 15 marca mam gorący okres bo muszę pracę napisać i oddać
mdłości na szczęscie już przeszły, chociaż jeszcze mam wstręt do niektórych rzeczy ale już jem
ja też mam jutro wizytę u dentystki
mdłości na szczęscie już przeszły, chociaż jeszcze mam wstręt do niektórych rzeczy ale już jem
ja też mam jutro wizytę u dentystki
malapralinka
Rzeczywiscie tu strasznie cicho, chyba wszystkie leza sobie w lozeczkach;-)
Zbieram sie juz pomalu do lekarza, prosze trzymajcie kciukasy zeby wszystko bylo dobrze...
Jak mnie dzisiaj lekarz zobaczy...
Mam brzuch jak w c5 miesiacu, tak mnie dzisiaj wypchalo
Odezwe sie dopiero po 22 wiec pewnie bedziecie juz grzecznie spaly:-(
Milego wieczorku Wam zycze
Zbieram sie juz pomalu do lekarza, prosze trzymajcie kciukasy zeby wszystko bylo dobrze...
Jak mnie dzisiaj lekarz zobaczy...
Mam brzuch jak w c5 miesiacu, tak mnie dzisiaj wypchalo
Odezwe sie dopiero po 22 wiec pewnie bedziecie juz grzecznie spaly:-(
Milego wieczorku Wam zycze
reklama