reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

No i ja mam wizyte u stomatologa jutro...ale ja w dziedzinie ortodoncji mam dzialania...nie wiem jak zniose wymiane łuków przy moim odruchu wymiotnym:szok:

reklama
:szok:o dentysta jak sie panicznie boję,ale kilka dni temu też wyczułam dziurę która zaczyna mnie pobolewać, ale jak pomysle gabinet stomatologiczny to mnie trzesie ,az strach sie bać:angry:

Tak mnie dzisiaj mięsnie bola:szok:Co to moze być, moze czegos mi brak? albo to skutki wczorajszego stresu i tego ze malo zjadlam wczoraj. Raczej to nie grypa ani przeziębienie.hmmm

Tak mnie dzisiaj mięsnie bola:szok:Co to moze być, moze czegos mi brak? albo to skutki wczorajszego stresu i tego ze malo zjadlam wczoraj. Raczej to nie grypa ani przeziębienie.hmmm
Mnie bolą mięśnie łydek zwłaszcza jak chodzę w nocy mam skurcze nóg zajadam magnez z wit b6 podobno też pomaga na mdłości ale poprawy nie widzę...:eek:

Wiesz ja tez mam takie bole szczegolnie jak sie zdenerwuje albo po przytulankach z mezem .Zawsze biore wtedy No-spe i przechodzi u mnie to sa takie lekkie skurcze.
To jest taki bol, ale nie dokonca bol. Poprostu czuje takie duze napiecie, ktore potrafi mnie nawet obudzic w nocy.

A juz myslalam ze tylko ja tak mam ,pocieszajace jest ze to chyba normalne:tak:

Witam kochane! Melduje sie po dwudniowej nieobecności;-)
Witam Nowe wrzesnióweczki...jak miło:-)
Ja juz w domu na L4od dzis, wczoraj mniałam niemiły wypadeczek...wyłozyłam sie na chodniku w drodze do pracy:-(Kiedy ta zima minie, juz mam jej dosyc:angry:
W pracy po upadku dostałam plamien brązowych, wiec długo nie czekajac zwolniłam sie . W domu troche polezałam bo wczesniej z tego wszystkiego poryczałam sie, potem pognałam (własciwe okreslenie lecz mało odpowiedzialne) autem do gina. Na szczęscie wszystko ok, ale zasugerował zwolnienie , no i skorzystałam bo w pracy jestem nie do zycia, ostatnio przysnełam przy biurku:szok:
Oczywiscie nie obyło sie wczoraj bez całowania kibelka:zawstydzona/y:no i nie tylko kibelka...złapało mnie pod prysznicem wyobraźcie sobie..tragedija, tragedija:wściekła/y:
acha a czy to L4 starczy czy trza jakies zaswiadczenie tez dac?Moze zaswiadczenie sie daje jak sie dalej pracuje?

Dobrze ze wszystko dobrze sie skonczylo
Ja zaswiadczenie dalam 20 stycznia a na l4 poszlam 3lutego wiec nie wiem jak jest jak najpierw sie l4 oddaje, podejzewam ze zaswiadczenie tez powinno byc bo mi abezki jeszcze w personalnym powiedzialy ze jak juz bede zniala date porogdu to tez mam im podac

Nie dam rady wszystkiego nadrobić, jestem już po sesji więc postaram się być częsciej, tylko do 15 marca mam gorący okres bo muszę pracę napisać i oddać :szok:
mdłości na szczęscie już przeszły, chociaż jeszcze mam wstręt do niektórych rzeczy ale już jem :laugh2:
ja też mam jutro wizytę u dentystki :szok:

Rzeczywiscie tu strasznie cicho, chyba wszystkie leza sobie w lozeczkach;-)
Zbieram sie juz pomalu do lekarza, prosze trzymajcie kciukasy zeby wszystko bylo dobrze...
Jak mnie dzisiaj lekarz zobaczy...
Mam brzuch jak w c5 miesiacu, tak mnie dzisiaj wypchalo:crazy:
Odezwe sie dopiero po 22 wiec pewnie bedziecie juz grzecznie spaly:-(
Milego wieczorku Wam zycze

reklama
Do góry