Saraa
Fanka BB :)
Katarek i ropiejace oczko to moze byc taki wirus. A co do Sliwek, to nie wolno jesc towocow pestkowych ani czerwonych winogron ani bananow ani cytrusowwitam z rana
Boze jak mi szkoda Leny, ten cholerny katar nic nie odpuszcza a mala tak strasznie sie meczy do tego zaczeła mi kaszlec ale Pani doktor mówila ze tak bedzie bo wydzielina z nosa spłyaw jej do gardła ((( trudno jak trzeba bedzie to podam jej ten antybiotyk bo nie moge patrzec jak jej ciezko oddychac jak biedna charczy (((( jak na domiar złego niuni od wczoraj ropieje oczko , przemywam jej sola fizjologiczna- czym jeszcze moge??
dodatkowo ja tez przeziębiona kaszlec mi sie chce na maxa a to nie jest przyjemne po cc
ogladałam pogode i to juz ostatnie dni ciepełka buuuuuu...
mam pytanko do mam karmiących piersia- czy ja moge jesc sliwki??
mam nadzieje ze Dagna po obchodzie bedzie miała same dobre wiesci....
witam w słoneczny dzionek:-)
u mnie nocka straszna mała zasneła o 22 obudziła sie i 1 i nie spała do 3.50 po wielkich mekach zasneła i spała zaledwie godzine obudziła sie i strasznie grymasiła do tego dopadł mnie nocny dołek i płakałam chyba godzine,wiec rano obudziłam sie tak napuchnieta jakbym tydzień piła wczoraj konieczna była konsultacja z pediatra poniewaz krostek przybywało buzke miała cała zalana tym cholerstwem do tego nasza ciocia była ordynator oddziłu niemowlecego (starszej daty) po rozmowie telefonicznej kazała nam sie udac na Ip sama nie mogła nas przyjac poniewaz była poza poznaniem,ja nie posłuchałam jej rady bo sie bałam ze w szpitalu jakies
Hej dziewczyny
karolina my też mamy chyba trądzik niemowlęcy, bo nam się corazwięcej tych krostek na buźce pojawia... ale gdzieś czytałam że to samo zejdzie jeśli nei jest bardzo nasilone więc poczekam
Jeśli chodzi o diety karmiącej mamy to ja już sił nie mam bo jem w sumie tylko chleb z szynką, drób i jakieś delikatne zupki na drobiu gotowane... A mała i tak kolkuje... wczoraj odstawilam cukier bo lekarka coś wspominała że nic slodkiego jeszcze pomyślałam że w ciązy miałam cukrzycę to może mała nie toleruje, ale teraz mi się wydaje że przez to mam malo kaloryczny pokarm jakaś porażka...
Moj tez ma ten tradzik ale ja nic z tym nie robie poza smarowaniem swoim mlekiem. Moja lekarka mowila , ze moze sie on utrzymac do konca 2 m-cy
Normalne moze sie zdazyc nawet 6 tygodni.hej kochane ja tylko na chwilę bo mały wkońcu usnął.
dziewczyny ja juz miesiąc po porodzie a dalej krwawie- to normalne????
My dzisiaj bylismy na szczepieniu na rota pierwsza dawka juz polknieta. Lekarka ostrzegala mnie , ze moze go dzis po tym szczepieniu bardzo brzuszek bolec i sie nie pomylila , strasznie sie skreca. Dalam mu jakies globulki na uspokojenie ale narazie nie dzialaja.
Pozniej mialam kontrole po porodzie u Ginekologa.Zrobilam tez cytologie. U mnie wszystko sie super zagoilo. Hemoglobinka poziom 15,8 wiec super.